.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Епилация на корема

даваааааааааааааааайте хулете ме сега ще има : ти проста ли си ма има още 784365874365 такива теми !!! , може и да има но точно това което ме интересува никъде не го намерих , сега на въпроса : при епилация на корема целият ли се епилира или определена зона и има места които не се обезкосмяват .данке другарчета ( и моля ако не е целия да обясните къде точно се епилира )
    ONE LIFE ONE LOVE

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Ми по принцип като отидеш на козметик може да и кажеш къде точно искаш не е задължително целия, а само където е окосмяването
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

аз искам да си се епилирам сама в къщи но понеже знам че има някаква "зона" както се изразяват си мисля че епилирането извън нея не е желателно или просто си има някаква причина там да не се пипа , за това питам
    ONE LIFE ONE LOVE

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Ми по принцип като отидеш на козметик може да и кажеш къде точно искаш не е задължително целия, а само където е окосмяването

Ти най-добре знаеш къде имаш нужда от обезкосмяване

ти сама прецени къде има нужда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си