miminko, аз до колкото я познавам тя си е наумила нещо - и да ида след време до у тях, тя пак ще ми се развика. В момента в очите й съм като трън в г*за. Тя може да ме обрисува като "олигофрен, тъпанар, нещастник, говедо" и още такива неща (без алкохолик и наркоман). Наистина я ударих макар и неволно, но удара е факт. Тя в момента ме презира Колкото до клипа - не очаквах, че това ще е от значение.. всяко момче е виждало майка си/сестра си/съседката или нещо от тоя род с маска за лице. Няма абсолютно нищо срамно (поне според мен). Сгреших - това е абсолютен факт, който няма как да го пренебрегна

MapTa, това няма да подейства ... преди няколко часа бях у тях и "говорехме", след което си ме изгони като мръсно коте с "разкарай ми се от главата БЕ". В момента каквото и да опитам е безполезно - тя си е такава.. ядосва се за глупости.

SuMmEr_KiSS, съгласен съм с теб, ама знам, че като отида да се разбера с нея ефекта ще е нулев. Все пак ще знам, че съм опитал..
Не един човек ми е казвал, че не си заслужава да продължавам с нея, ама каквото ми говори сърцето това правя.

Може в момента да съм се бил изложил на макс пред толкова хора, пред приятели, родителите й.. повече няма накъде... единственият вариант е да се опитам да се реабилитирам по начин, който още не съм решил кой ще е...

Иначе благодаря ви за написаните изречения... все пак са по-добре от абсолютното нищо, което в момента става... мислех да изляза с компания из града, ама навън е пълна тъпня и нямам абсолютно никакво желание за нищо...

П.П. От моите думи може да звучи, че тя е звяра, ама не е чак толкова зле колкото изглежда. Ако тя пусне някой ден тема по мой адрес ще я разбера по писането й, а и ще се разбере, че тогава пък аз съм виновника. Тя е мила, чувствителна, грижовна, закачлива... амаа да не сте и на пътя, когато сте на моето място и аз ако съм сгафил нещо...