Цитирай Първоначално написано от Liar
Да ти кажа,ти си звярът(в сравнение с бившия й си агънце,но да си дойда на думата...).Става въпрос за това:
Аз се базиках насам натам с нея, по нейн адрес или както и да го разберете. Проблема ми е, че обичам да се шегувам (закачливи глупости), а тя не обичаше шегите и просто не ги разбираше.
...Точно когато всичко вървеше по ноти струната се скъса като показах на 2 момчета едно нейно клипче, където е с маска за лице - тя много се вбеси,
Защо си се бъзикал насам-натам с нея?Защо си я злепоставял?Защо като искаш да блеснеш използваш нея???
Момичето е в пълното си основание да ти се сърди и не може да очакваш,че с 1-2 извинения всичко ще се оправи.Не може да е мила и грижовна,когато се чувства обидена.
Не знам дали има смисъл да ти казвам как са се сдобрите,защото много глупости си направил,а не знам дали го осъзнаваш.Не става въпрос за удара,не си искал,но защо я правиш за смях??И няма никакво значение,че клипът е бил тъп,въпросът е,че си го показал без да си я попитал,сякаш нейното мнение няма значение.Това е обидно!
+1