Сигурен съм, че от тук малко хора разбират какво ти е в главата и в сърцето. Дори аз не съм бил в толкова лошо положение, но опита и това, на което съм бил свидетел сочи, че трябва да е забравиш завинаги.

Над година сте заедно и я познаваш много добре. Грешката ти е, че винаги и се извиняваш, дори и когато не си виновен. Това с времето и е показало, че може системно да те манипулира и със сцени и разсърдвания да стане винаги на нейното и въпреки обстоятелствата ти да излизаш виновен. Винаги се опитваш да й угодиш и да се държиш добре с нея и това още повече я е мотивирало. С времето е разбрала, че си слаб характер и може да си прави с теб каквото си пожелае.

Ще кажа една анонимна случка за жена и мъж живеещи заедно. ( мои познати ). Тя е много добро момиче... интелигентна, с добро социално положение и добра външност.. абе нещо подобно на това, което ти описваш. Обаче недостатъка и е, че е избухлива и когато и "прещрака" с мъжа се скарват за някоя глупост, след което тя в кулминацията на своята побеснялост си обира нещата и се изнася от апартамента, където съвместно живеят. Ако ти беше на мястото на мъжа от тази история съм сигурен, че щеше да се обадиш на момичето, да и се извиниш и да й кажеш да се върне при теб. Тогава тя ще си надуе самочувствието, че ти не можеш без нея и си осъзнаваш "грешката" известно време ще се прави на недостъпна и ще трябва само да и тичаш след гъза. Обаче въпросният мъж от историята не постъпва като теб. След като тя си обира парцалите и се изнася от апартамента му... минават дни,седмици почти месец и той не й се обажда. Това е знак, че циганските и номера при него не вървят. Той е пич, който може и без жена и тя не му е нужна. Тогава момичето още повече побеснява, че той не я търси и в крайна сметка се примирява и му се обажда ТЯ. Тогава мъжът се прави на недостъпен и й казва "този път ти прощавам, защото те харесвам, но ако още един път си събереш багажа и си тръгнеш, ще е за последно!" И тогава ти побеждаваш и тъпата пачавра разбира, че не трябва да се опитва да те прави на маймуна. И ако втори път си обере парцалите и те напусне трябва да си изпълниш заканата. Трябва да си силен, а не целия свят да ти е една жена. Трябва да знаеш, че можеш и без нея, че тя е просто жена, а не целия свят за теб. Тогава тя ще оцени твоето мъжество, ще те уважава, ще те обича и няма да си прави гавра с теб, защото знае, че ти си МЪЖ.

Дано си разбрал случая и си си прекарал през умнствената призма случая. Подобен е на твоя.

Знам ще боли, ще сърби, няма да можеш да ядеш и да спиш заради това, което тази кучка ти е пречинила, но я забрави. Изтрий и телефона, скайпа.. не я търси, защото ако го направиш ще станеш жертва на гореописания случай. Бъдеще с това момиче нямаш. Излизай с други момичета за да си разсееш вниманието и с времето ще свикнеш без нея и любовта ти ще изстине. Не прави грешката да се връщаш при нея, защото само ще страдаш и добро няма да видиш. Просто остава бивша.