.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Дискотека

Дискотека

Проблема ми е че искам да отида на детска дискотека и тя е до 9 часа вечерта! Сега ще съм 8 клас обаче наще не искат да ме пуснат! Въпроса ми е според вас нормално ли е да отида на детска дискотека която е до 9 на моята възраст- 8клас ? И как да ги убедя да ме пуснат ?

Повече от фен
    Не. Проблемът не е в часа. "Детските" дискотеки (кво ти детско, брате) са в пъти по-зле от обикновените. Какво ще търсиш там? Организирай си купон с приятели.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

други мнения

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Амии докажи им им, че си достатъчно отговорна. Незнам аз по принцип не ходя по дискотеки...
    Последния път, когато бях отишла на "детска дискотека" беше 5-6ти клас.. Бях с една приятелка и много познати обаче вътре се пушеше и хич не ми хареса Не можеш ли за по-лесно да организираш купон?
    Не е нужно много.. 10ина приятелки, напитки ( ако ти позволят може и алкохол), компютър( за музика) .. Вярно, че няма да е същото осветление, но можеш дапуснеш щорите и ако имаш коледни лампички идеално
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Щом казват не,значи-не.Научете се да слушате родителите си,мама му.Един ден ще сте им благодарни.
    Освен това вече в 9 часа е супер тъмно и не е разгара на лятото,че да стоиш до много късно вечер.Та то тогава в 9 дори не беше тъмно.
    Знаеш ли какви изроди се срещат?
    Предния ден един не ми се и мислише какво искаше да ми направи един(ухх...добре,че се отървах),а беше светло,пък за посред нощите да не говорим....
    Постави се на тяхно място.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Вече не са модерни дискотеките, както преди Събери се с приятели, така е още по весело !

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    мен и по-малка ме пускаха..като се има в предвид,че са с доста консервативно мислене.Даже са по-сконни да ме пуснат на дискотека отколкото на купон с приятели.И все пак мисля,че ми имат доверие : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

На тия "детски" дискотеки само името им е детско според мене В нашия град има такава дискотека, един път се излъгах да отида и втори път не мисля да повторя грешката си. Беше пълно с лапета на по 13-14, макс. 15 години, които цяла вечер се наливаха с всякакъв алкохол, пушиха какво ли не и се държаха сякаш са на по 18-19. И никой от персонала не им направи забележка, сервираха им алкохол, продаваха им цигари и хич не им пукаше на колко са "клиентите" им Предполагам,че на всякъде е така Затова може би родителите ти са прави да не те пускат. Мен също не ме пускаха в началото, после ги убедих, отидох 1 път и желанието ми бързо премина Може и с теб да стане така \/
    WhaTcha SaY..??

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    никога не съм ходила на "дупешка" ти пък ебаси до 9 е дискотеката, отиди без ваще да знаят, не е голяма философия...или пък не се излагай с тия глупости, съберете се в някоя твоя приятелка да спите и отидете на нормална, пак без да знаят ваще...аз миналото лято така правех
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ако пропуснеш дискотеката , няма да умреш нали ?
    Ако е толкова важно за теб , помоли родителите си да те заведат и преберат.
    Вече е Септември , не е лято.
    Става тъмно още в 8 часа.
    Някой ден , ако стане нещо ще си мислиш : " Ах , защо не послушах мама и тате ? ".

Да - ормално е да отидеш на детска дискотека до 9 . Ако има 14 принципно държавата ти позволява да висиш до 10 вечерта , но какъв ти смисълът ? В 6 клас края на учебната година беше много модерно да се ходи в тея забутани "дискотеки" пълно с разглезени лигли и напушени мой набори . Ако не си ходила да ти кажа - МНОГО Е ТЪПО . А Ако не слушаш и чалга гаранция , че ще излезеш на 5-та минута ! Ваще имат право да не те пускат , защото може би знаят пположението из "детските" дискотеки . В случая ПОСЛУШАЙ ГИ !
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Моите нямаха нищо против детските дискотеки,обаче стана така че аз имах.Една дузина к*рвички и още толкова по-големи загорели момчета,на които никой не им пуска и единствения начин е на такава дискотека с някоя малка лигла.Не си заслужава.Най-добре си е един купон с приятели.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен Аватара на cookie_master
    Какво толкова им харесвате на тея дискотеки.Пияни,пушещи деца се бутат и викат .И аз сега ще съм 8 клас и не биха ме пуснали.Не само че е тъмно,а и е пълно със всякакви изроди.

Хъх, особено "детските" дискотеки в Амор са направо...бебешки.

Къъв е тоя зор?? Както казаха преди мене, направи един купон. По-забавно, по-безопасно, по-чисто дори ...
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Нормално е естествено..., въпроса е *както написаха другите*, до колко са детски. Аз не съм ходила никога 'щото не са ми по вкуса, много по - забавно е да се съберете у някой приятел, става голям купон и има много повече неща, които можете да правите. Е трудно ще пиете и пушите, както най-вероятно искаш...
    Но по темата, кажи им, че могат да ти имат доверие, но на мен не ми се вярва да те пуснат.

Мега фен Аватара на vagarious
    Отиди без те да знаят.Ако попринцип се прибираш маалко по късничко, отиди под предтекст, че си била по центъра или на кафе или някъде другаде.Но само ако те питат, не се издавай сама Повярвай, това не е място, за което да си заслужава да се изпокараш с вашите.Съгласна съм с горните мнения, че е по-яко у някой приятел.Ти си знаеш.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си