- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- дрешкии... =(.
Пъффффффф чувствам се тъпо![]()
Днеска с приятели минахме през няколко магазина за дрехи и си харесах един черен панталон много хубав и ми стои страхотно ( за 15 септември мисля, че ще свърши работа) .. Утре мислехме с приятелите да идем по магазините и всеки да си купи каквото иска ама баща ми иска да го "види"Незнам кво ще му стане ако просто ми даде пари да ида и да си го купаа СРАММ ме е да ходя с него по магазините
Иии искам да ида с останалите. Квоо да правя дайте някой съвет как карате родителите ви да не ходят с вас, когато си купувате дрехи?? ( В смисъл дават ми и сама ама понякога...)
![]()
![]()
![]()
PLEASE HELP!![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами не съм имала такъв проблем, мисля, че отдавна съм минала възрастта наще да определят какво да облека. Имаш два варианта 1. Обясняваш, че вече си достатъчно голяма, за да прецениш какви дрехи са подходящи за теб. 2. Ако имаш спестени пари, взимаш от тях и си купуваш въпросния панталон. Ако за момента нямаш пари, това ще те научи за в бъдеще да пестиш.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не съм имала такъв проблем.Аз в повечето случаи ходя с майка си.Не ми пречи,напротив...Аз искам мнение от нея,нищо,че вкусовете ни са дооста различни.
Според мен при теб няма да стане това с убеждаването и просто ще отидеш с баща си.Какво толкова?През магазина на ден минават мнооооого хора.Едва ли някой ще ти каже - 'Ей..тая е с баща си.Хахахахаха!'.Отиваш,мери ,баща ти го вижда,купувате го и се прибирате.
Дамм мерси за отговорите.. мисля, че вече измислих зъл план![]()
Понеже ми каза да ида в обедната почивка.. забрави да оточни сама![]()
Ще се струпаме всички 12 без 5 ( в най-доброто положение ще сме 6 а може и 4 ) С него 7 или 5Ще му се качим на главата и така (ако се наложи не само утре докато не схване, че икам да излизам сама )
![]()
Мислите ли, че ще се получи?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ти на колко си? щом баща ти ти няма вяра най-вероятно не си на повече от 13 пък и и да си голяма работа аз даже като отивам да си взема нещо казвам на майка ми да дойде с мене поне повечето пъти за да ми каже дали според нея е добро тоест търся и чуждо мнение нищо срамно няма
това за който го мързи ,да бе
баща ми и пари да му дават няма да дойде с мен по магазините![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ох и моя е така нз как така твоя проявява такова желаниеА на колко си,че баща ти си мисли че не си достатъчно голяма ,за да си купиш нещо сама ? Пък и с тия дрехи за 15ти се оливате сякаш е кой знай кво че трябва да идем с нови дрехи
![]()
Не. Като му се качите на главата от лиготии само ще му се затвърди мнението, че сте малки.Първоначално написано от a1a2b3v
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ее ама какво толкова
аз обичам да ходя по магазините и с 2мата
даже предпочитам с мама или тате отколкото с приятели !
и тъкмо той като е с теб може да си избереш още нещо и да ти го вземе ..
веднъж с него бяхме в Кенвело ,той гледаше мъжките аз женските дрехи.
аз ходих пробвах той даде мнение и взехме някой дрехи.
той пробва дадох мнение и купихме ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ако панталона струва 100+ и моя баща ще иска да го види![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Ами кажи му ,че като го купиш ще му го покажеш и ще го види
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Покажи снимка.
Ми аз ако ще ходя за дрехи , ходя с майка ми и не ми пречи нищо.Все пак харичим по много, щото не излизам с нея за по 1-2 блузки примерно.Относно твоя "зъл" план - ами не мисля, че щше проработи- най-много да не ти даде пари скоро време.Излез с него какво толкова.Един час няма да те сбърка.![]()
Big or small, lies are lies!