.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Голям фен Аватара на a1a2b3v

дрешкии... =(.

Пъффффффф чувствам се тъпо
    Днеска с приятели минахме през няколко магазина за дрехи и си харесах един черен панталон много хубав и ми стои страхотно ( за 15 септември мисля, че ще свърши работа) .. Утре мислехме с приятелите да идем по магазините и всеки да си купи каквото иска ама баща ми иска да го "види" Незнам кво ще му стане ако просто ми даде пари да ида и да си го купаа СРАММ ме е да ходя с него по магазините Иии искам да ида с останалите. Квоо да правя дайте някой съвет как карате родителите ви да не ходят с вас, когато си купувате дрехи?? ( В смисъл дават ми и сама ама понякога...)
    PLEASE HELP!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен
    Ами не съм имала такъв проблем, мисля, че отдавна съм минала възрастта наще да определят какво да облека. Имаш два варианта 1. Обясняваш, че вече си достатъчно голяма, за да прецениш какви дрехи са подходящи за теб. 2. Ако имаш спестени пари, взимаш от тях и си купуваш въпросния панталон. Ако за момента нямаш пари, това ще те научи за в бъдеще да пестиш.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Не съм имала такъв проблем.Аз в повечето случаи ходя с майка си.Не ми пречи,напротив...Аз искам мнение от нея,нищо,че вкусовете ни са дооста различни.
    Според мен при теб няма да стане това с убеждаването и просто ще отидеш с баща си.Какво толкова?През магазина на ден минават мнооооого хора.Едва ли някой ще ти каже - 'Ей..тая е с баща си.Хахахахаха!'.Отиваш,мери ,баща ти го вижда,купувате го и се прибирате.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Дамм мерси за отговорите.. мисля, че вече измислих зъл план
    Понеже ми каза да ида в обедната почивка.. забрави да оточни сама
    Ще се струпаме всички 12 без 5 ( в най-доброто положение ще сме 6 а може и 4 ) С него 7 или 5 Ще му се качим на главата и така (ако се наложи не само утре докато не схване, че икам да излизам сама )
    Мислите ли, че ще се получи?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    из източната част
    ти на колко си? щом баща ти ти няма вяра най-вероятно не си на повече от 13 пък и и да си голяма работа аз даже като отивам да си взема нещо казвам на майка ми да дойде с мене поне повечето пъти за да ми каже дали според нея е добро тоест търся и чуждо мнение нищо срамно няма
    това за който го мързи ,да бе

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    баща ми и пари да му дават няма да дойде с мен по магазините
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    BurgasS
    Ох и моя е така нз как така твоя проявява такова желание А на колко си,че баща ти си мисли че не си достатъчно голяма ,за да си купиш нещо сама ? Пък и с тия дрехи за 15ти се оливате сякаш е кой знай кво че трябва да идем с нови дрехи

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Дамм мерси за отговорите.. мисля, че вече измислих зъл план
    Понеже ми каза да ида в обедната почивка.. забрави да оточни сама
    Ще се струпаме всички 12 без 5 ( в най-доброто положение ще сме 6 а може и 4 ) С него 7 или 5 Ще му се качим на главата и така (ако се наложи не само утре докато не схване, че икам да излизам сама )
    Мислите ли, че ще се получи?
    Не. Като му се качите на главата от лиготии само ще му се затвърди мнението, че сте малки.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не съм имала такъв проблем.Аз в повечето случаи ходя с майка си.Не ми пречи,напротив...Аз искам мнение от нея,нищо,че вкусовете ни са дооста различни.
    Според мен при теб няма да стане това с убеждаването и просто ще отидеш с баща си.Какво толкова?През магазина на ден минават мнооооого хора.Едва ли някой ще ти каже - 'Ей..тая е с баща си.Хахахахаха!'.Отиваш,мери ,баща ти го вижда,купувате го и се прибирате.

и аз съм така...
    макар че вчера я убедих и ми даде пари да си взема едни страхотни маратонки ай колко я обичам само
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на teenems
    ее ама какво толкова
    аз обичам да ходя по магазините и с 2мата
    даже предпочитам с мама или тате отколкото с приятели !
    и тъкмо той като е с теб може да си избереш още нещо и да ти го вземе ..
    веднъж с него бяхме в Кенвело ,той гледаше мъжките аз женските дрехи.
    аз ходих пробвах той даде мнение и взехме някой дрехи.
    той пробва дадох мнение и купихме ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ако панталона струва 100+ и моя баща ще иска да го види
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    баща ми и пари да му дават няма да дойде с мен по магазините
    Ами кажи му ,че като го купиш ще му го покажеш и ще го види
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Покажи снимка.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми аз ако ще ходя за дрехи , ходя с майка ми и не ми пречи нищо.Все пак харичим по много, щото не излизам с нея за по 1-2 блузки примерно.Относно твоя "зъл" план - ами не мисля, че щше проработи- най-много да не ти даде пари скоро време.Излез с него какво толкова.Един час няма да те сбърка.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си