- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- .........
.........
в какъв смисъл, че ''вече сменяме гаджета''? уточни се малко ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
.........
еми к'во да кажат..всеки минава през този период..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз като бях по-малка и нашите като разбраха,че вече почнах да ги сменями татко все ми казваше " Няам нищо против да си ги сменяш колкото си искаш,само теб да не те сменят
И умната с мажете да не стане така,че някой ден да си дойдеш и да кажеш татеее стана беля
" иначе не мисля,че трябва да реаргирват кой знае колко странно....все пак и аз съм човек.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
+1Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Баща ми каза ''гледай да не е по-едър от мен''
аз ''защо ? ''
той '' за да мога да го набия ''![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1 Охх,НевенкеПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
баща ми пък все казваше на сестра ми да внимава да не му доведе някои по-голям от него и да трябва да му вика баткоПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
"Малка си за гаджета"-майка![]()
На 15 съм
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не ги сменям от 2 години.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от Di
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Ами...когато приключих връзка,която беше година и половина майка ми беше доста очудена.Много го харесваше момчето,пък баба ми още пита за него...![]()
амии кво да кажат мълчат си то така и по добре де![]()
.. за кой ли път молби и разкаяние..позната сцена нищо новo и мразя себе си за наказание защото те обичам твърде многоо..![]()
еми майка ми е на мнение, че сега са ми годините да си правя каквото си искам... прие го като нещо нормално... виж баща ми малко ме гледаше накриво отначало, ама свикна
еми бившето ми гадже тренираше футбол.. баща ми като ме видя с новия ми приятел първият му въпрос беше " Къде е футболиста.." а след това каза " ти ги сменяш като носни кърпички.." ам акво ли разбира той де : )
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И баща ми така![]()
И казва, че трябвало като го види да пита каква работа има за вършене![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
АА мама няма да има нищо против, той и тате де...Сигурно ще каже че съм малка, че сега е време да се уча и ще ми каже да не се занимавам с глупости...Ама ще каже на всички (лели, чичовци, братовчедки, семейни приятели ) и после те аа малката, вече гаджета ли въртиш![]()
Той още си мисли че съм дете![]()