- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка с език-на колко?Хареса ли ви?
Мисля,че беше 11-12 някъде и беше уникална![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
И аз така, ако трябва да смятам онзи път, който дори не мога да нарека целувка. Иначе на 13Първоначално написано от Jumbie483
Беше.... cool
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
На 15, бях пиян на мотика и нищо не си спомням.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ами на 14 , даже не исках да се целувам с тва момче, уж ми беше само приятел, пък той си набута езика в устата ми, аз отначало гледах като цапната с мокър парцал и му викам, че го мисля само за приятел и т.н. Омг не съм очаквала първата ми целувка с език да е с някой, с когото не искам![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Беше много хубава, дълга и за моя радост не смущаваща. По-късно му признах и беше изненадан-бях на 17 все пак. А и аз го харесвах от доста време. Снощи приятелят ми пита къде е това момче(показвала съм му го просто) и се присетих. Но утре ще празнувам годишнина от най-важната си първа целувка. Първата целувка с моето момче-открадната, смущаваща, неудобна, целувка накаала ме да забравя, че някога съм целувала друг, накарала ме да поискам никога да не целувам друг...никога!
Първоначално написано от m0n4yyy
е как бе..ела аз ще ти покажа
:P
![]()
![]()
![]()
Наскоро се сетих, че като бяхме на 7-8 с една приятелка се събирахме или вкъщи или в тях и играеме на мъж и жена. () Решихме да направим като по филмите и се целунахме с език. Илл. Не ми хареса, спомних си.
Инак, първата ми с момче беше, когато бях на 11. Нищо особено. Всъщност до сега само целувките с едно момче са ми харесали наистина.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аре и мене ме отворете дееееПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моята беше много зле.. В една мизерна дискотека танцувах с някакво момче, което дори не видях много добре.Аз бях пияна, а той ме вдигаше, мяташе, ала-бала и постоянно се опитваше да ме целуне, обаче аз все се дърпах.. Мноо смешно беше - той накрая се ядоса, хвана ме и буквално си набута езика в устата ми
И след това избягах.. Ааа бях на 14
![]()
![]()
Аз пък що нямам никакъв спомен...?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И аз тъй.Първоначално написано от LadyDi
Сещам се само с кого.
Водиш ме по точки. Аз и това не помня... Даеба, това ЕГН...Първоначално написано от w0sh
Да и аз така...Първоначално написано от w0sh
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Емии..тая година беше /15год./обачее не помня точно как защото то момчето много пъти опитваше и аз от приеснение все се дърпах и накрая сред многото дърпаници стана ама кога как..не помня :Д...та тази година беше :Д
Бихте ли обяснили какво то^но е усе+ането.. мокро ли е... може ли да се сравни с не+о друго
Мерси
Мокро е. Винаги носи салфетки.
на 13 .. ооо , да цяла нощ се целувахме (да,само се целувахме..) е нищо не излезе от това обаче ..
in defense of our dreams...
Баси минавката.Първоначално написано от ValzZi
На 14 ,на една пейка .. беше прекрасно ,защото това е момчето ,което обичам и съм обичала най-много .. Обаче аз не можех да се целувам и се отдръпнах бързо ,защото ми се стори прекалено мокро ,мислех си ,че бъркам нещои замаскирах тва дръпване с прегръдка
ама после следваха по-хубави .. МНОГО по-хубави
![]()
Май на 12.Нищо особенно,малко мокро :d
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Емии..бяхме навънка една групичка приятели..и всички си тръгнаха..и останахме само аз и ТОЙ. ...и тръгвахме да се прибираме..заваля дъжд скихме се под некаф навес..и ОПА!
![]()
Бе не беше нищо особено..ама не беше и гадно..
![]()
не съм ощее... пазя се за брака![]()
![]()
![]()
Бъзикам се...еми... бях на 9
![]()
![]()
на площадката на училището бяхме аз и едно момче и нямахме какво да правим, че взехме да се целуваме... общо взето не беше много хубаво, защото той щеше да ме удави с езика си и няколко пъти ме ухапа
![]()
![]()
![]()
времет0 тu uztuча
бяхх на 14 ;д с момиче .. дори се натискахме![]()
Животът е запалена цигара,
мислите са сянка дим,
спомените - недовяна пепел,
а любовта - убиващ никотин!