- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка с език-на колко?Хареса ли ви?
На 14 съм и още не съм се целуваляко се дразня щот сега съм 8 клас и яко ще се изложа пред някое момиче в новото даскало
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
5ти класдухаше силен вятър и косата ми попречи, но беше сладурско
![]()
Беше на 14-15 ! Много се бях притеснявала как ще е,дали ще се изложа и т.н , но беше мнооого хубава! Момчето докосна устните си с моите и след тва(тъкмо когато се чудех как ще стане нататък работата![]()
) ги разтвори с неговите ииии оттам с език и така
![]()
Офф бях на 16 и честно казано не ми хареса, стори ми се лигаво и гадно, ама нормално като за неочаквано нещо, което става за първи път. Към настоящия момент не ми се струва така, но не мисля, че е нещо кой знае кво.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
На 12беше голям кеф...Ех ако можеше да се върне онова време ..
На 15, много неочаквана целувка, но си беше най - яката форевър!![]()
![]()
![]()
1вата ми беше с момиче в детската градина... дори нямам много хубаив посмени от тогава ;д
2рата пак беше с момиче... с една приятелка .. бях пила малко, а тя искаше да разбере дали мога - 13 май
3тата беше с едно момче в една дискотека... 14 ... малко съжалявам ;д
4тата беше вече с приятеля ми - 14 ... тая не беше нищо особено ;д.. но нея считам за първа... защото другите ... нз другите не ги зачитам въобще ;д
13. Странно по време на ,страхотно след това. Краката ми омекнаха направо.![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ти си била голема кифлаПървоначално написано от dream1707
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Бях на 13 с неправилния човек и беше ужаааааааасно.![]()
![]()
Бях на 16. Иии да, хареса ми определено, но тъпото беше, че целувката беше уговоренатрябваше да се срещнем в синегогата и да се целунем
![]()
[/b
На 13 и беше хубаво![]()
На 13 и беше г-а-д-н-о.Момчето си завря езика в гърлото ми.Буквално.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Или на 13, или в Kindergarten-а не съм сигурен.
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
Първата истинска целувка ми беше преди точно 2 години даже може и в същия час да е било
Детските работи преди тва не ги броя
Шофирай разумно - стигни жив!
Бях на 14 и беше много странно..не ми хареса особено, понеже не беше с правилния човек, но сега вече разбирам разликата. Съвсем различно е с някого, когото наистина харесваш.
Че то това не е тайна за никой ;дПървоначално написано от ccdesigns
Бях на 11. Като си спомня ми става много смешно. Имаше вкус на бестини![]()
![]()
![]()
Беше неочаквана.. тогава ми беше много сладка..
сега като се замисля какви сладки целувки съм получавала,тази направо ми бледнее![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
на 15,на свети Валентин,ходех тогава с едно момче, и като ме изпрати във входа,беше гадно някво,не ме изкефи,не си въртеше правилно езика и не се получи,то и на него му беше за първи път![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ми с едно момче в детската градина... ама то направо такава целувка между 6 годишниИначе, както ви чета мненията.. май вече удъртявам
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...