- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка с език-на колко?Хареса ли ви?
13![]()
на 13 :P
Беше перфектно и момичето също!
Аз бях на 11 и беше страхотно.![]()
на 14 бях и помня,че преди това много се притеснявах дали ще се справя добре![]()
На 13.. с най-лошото и най-готиното момче в квартала, но той беше по-голям с 3-4 години.. и беше уникално красив... всички момичета ме гледаха на революция след като всички видяха целувката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
16
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
на 13 и беше в дъжда на едно тепебеше мн романтично
"If you close your eyes you see darkness, but if you keep them closed for long enough you'll see light."
На 13 в сняг на - 3,4 градуса.. Иначе долу горе ..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
на 13 бях и се случи супер неочаквано![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Toя пост ме уби.Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
Иначе в 3 клас,ама без език.Ох какви времена бяха тогава ... Както и да е беше ужасно
![]()
![]()
Като ви гледам и си мисля,че удъртявам прекалено много ...![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Е аз май съм била най-дърта, когато за пръв път се целувах с език ... Бях на 16 с първото ми гадже, у тях на рождения му ден. Толкова ми беше странно, защото за пръв път се целувах изобщоо ако не броим целувките в детската градина ... Абе не беше зле![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
На 13 и половина някъде бях и не, не ми харесаНе знаех какво да правя и общо взето мина кошмарно
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
..на 13 ..беше голяма тръпка ! Но беше зима и незнам дали тръпката беше от целуването или от студа![]()
оххх на 12 и беше прекрасноо .. с момчето което съм обичала най-много и продължавам да го обичам лятото на една пейка бях толкова засрамена, че ми идеше да побегна и притеснена дали съм се справила добре![]()
Първоначално написано от Bellatrix