- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правим...
Направо ще го карам, че не ми се овърта.
Нямам си приятел, но се запознах с едно момче преди известно време. Не му обърнах никакво внимание в началото. Всъщност изобщо не погледнах на него като на момче, което ми харесва. После се оказа, че той ме бил харесал, говорил за мен на един от приятелите му[който между другото е и мой приятел така че го наричаме общият ни приятел]
Момчето започна да се интересува от мен, да идва да си говорим, говореше ми много мило, правеше ми комплименти, усмихваше ми се. Това продължи с дни дори. Аз все още не бях много разбрала какво става. После реших, че той ми харесва и може да се получи нещо. Оказа се обаче че той си има приятелка. Общият ни приятел започна да ми говори как приятелката му не е важна за него, че той не държи на нея особено и са заедно по навик, и той би я оставил заради мен. След това имаше някои вечери в които се разхождахме двамата, говорехме си, прегърнахме се. Приятелката му идваше, ама той не й обръщаше никакво внимание. Реших, че може и да се получи, започнах да му обръщам внимание. Ташак, изведнъж всичко се прецака. Просто спряха работите. И не знам какво става.
Дали не е уверен в това, че искам да съм с него и просто си е казал, че няма смисъл да се занимава с мен? Или просто се е отказал?
Това са ми въпросите. Заслужава ли си да опитам, да поговоря с него, да му покажа по някакъв начин, че не ми е безразличен и че искам да съм с него...или да си трая и да забравя за нас[не знам колко има нас xD, но все пак]?![]()
Life isn't about finding yourself...It's about creating yourself :>
Ама ти момче ли сине си уверен
яяя кво става тука бе
![]()
Ти четеш ли?![]()
Момиче съм.![]()
Хич не е коректно така.
Първо да се разбере с приятелката си.
Такива подлости имат тенденцията да се повтарят.
От цялата работа стигнах до извода,че всички в тая история сте несериозни.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То е ясно, че няма да тръгна да правя каквото и да е зад гърба на момичето. Въпросът ми е дали да му покажа и аз по някакъв начин, че не ми е безразличен, да се стигне до някакъв разговор за нещо по-сериозно. Дали иска да е с мен. Защото ако е готов да я остави заради мен, е, екстра.Първоначално написано от w0sh
Цялата работа е, че ви питам дали си заслужава да правя нещо по въпроса, или просто да оставя нещата както са?
Е то това не можем да го решим вместо тебе.
Стой си на гъза и чакай той да реши с кого иска да е...
Писнало му е и се е отказал.
Вие на хероин ли сте бе?
Излезте и го питай директно квото те мъчи.Ние няма как да знаем какво си мисли той.
Ето ти го отговора на въпроса.Когато си проявила интерес към него си му станала безинтересна.А и смяташ ли да се занимаваш с човек,който се държи така с приятелката си-разправя,че не значи нищо и я пренебрегва?Не се ли опасяваш,че може да постъпи така и с теб след време?Първоначално написано от JuicyPen
Тука има няколко варианта, щом не обръща толкова сериозно внимание на приятелката си може би му е писнала или е с нея ето така колкото да си намери някоя по която си пада повече от сегашната му. Щом се е държал мило с тебе, а е пренебрегвал нея може би си пада доста повече по тебе отколкото по нея. Според мен няма да е лошо да проведеш с него един сериозен разговор, примерно: Какво мисли на тебе? Какво мисли да прави с гаджето си? Би ли я зарязал заради тебе? и такива неща. Но както каза един потребил по-горе, щом не обръща сериозно внимание на гаджето си не е гаранция, че след време няма да се случи същото и с тебе. Така че според мен най-добре помисли добре върху нещата или може би го опознай още повече като човек и тогава действай, щом той е показал заинтересованост към теб, може би иска нещо по-сериозно. Успех !!!![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
приказвай с приятеля ви, кажи му че харесваш момчето и му кажи да го пита дали още те харесва и иска нещо, приятелят ви ще играе ролята на пощенски гълъб![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Или по-точно на нещо като сватовникПървоначално написано от PurpleDream
аз също съм попадал в пободни ситуации. Харесвал съм си момиче, но за по-сигурно съм се допитвал до други хора, що за човек е, какво мисли тя за мене и такива неща. За да добия по-ясна представа за нея и да знам как да действам и въобще дали има смисъл.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".