- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм целувал момиче
ИхееееееееееИ сега какво? Време за самоубийство
Недей, моля те ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
оф познато ми еи аз бях така не се харесвах... не се бях и целувал ,но като почнах и аз да се харесвам и другите почнаха да ме харесват... сега имам поне малко самочувствие
![]()
както бях чела някаде.. "не търси любов, нека тя да те намери" ... тъй че стой си и чакай :P
Просто аз
спокойно и аз не съм , не е болка за умиране живота е пред наснеможе всичко да е идеално ...
Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
Моето си е моето, чуждото е общо.
Един за всички и всеки за себе си.
Не се впрягай от това, че си пълен ако някоя те хареса ще те приема какъвто и да си, казваш че си на 15 имаш да растеж и ще се оправиш, а и щом спортуваш това няма да е трудно. Това, че сега не са ти се получили нещата не означава, че винаги ще е така.
Да ти кажа нещо, мене повечето момиче ме мразят без да съм им направил нещо или да съм ги убидил, но въобще не ми пука за тях, гледай спокойно напред и не се притеснявай от нищо.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
не,не така еПървоначално написано от smiirnoff
не се изказвай неподготвен,прасе
Ем казаха ти мой човек - отпускаш се, и след това даваш газ до ламарините![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Играй по 12 часа компютърни игри ,стой у вас (не излизай) и пиши по форумите да се оплакваш![]()
И кво ,като си по-пълен - има фитнес ,ходи спортувай (футбол ,баскет ,тенис ,плуване)Ходи на места ,където има много хора (не сам - с приятели много ясно) - билярд ,клубове ,кафета ,на някоя площадка ,дискотеки
абсолютно..живей си живота и не насилвай нещата...сами ще се подредят след времеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Абе човееек... знаеш ли колко грозни момчета ходят с най-яките момичета в даскалото... Това не е повод за притеснение... Напротив, тъкмо така ще разбереш колко те цени момичето, което, щом казваш, че си пълен няма да годи с теб заради вънщността и да се праска на приятелките си, че ходи едва ли не с Аполон... Точно по-лесно ще разбереш дали те цени като човек, а не само като обект за плакнене на окото... всичко ще си дойде не се притеснявай... на света има половинка за всеки, независимо дали е древногръцки бог или не чак дотам хубавец... важното е да мислиш позитивно и да си забавен...
Е к'во по дяволите те боли, че не си целунал момиче още. Какво си мислиш, че е някакво мега суперско приятното преживяване ли.. я си седни с приятели някъде, земи си пържени картофки с биричка, опъни си краката и да не те боли то все някога ще дойде споко
![]()
![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Ходи на дебелариумНе,че имам нещо против тебе,ама всеки който ми каже ,че е ЛЕКО пълен,е над 90
![]()
Ако стоиш и не предприемаш нищо няма да целунеш момиче скоро. Не чакай, те няма да дойдат при тебе..ти ще отидешИ това, че си пълен не играе важен фактор, за да си хванеш гадже
![]()
Както вече се каза ако не направиш нещо ще си останеш така: Съвети като "Всичко с ремето си" не важат защото времето тече а ти все още се чудиш.Аз също съм момче на 15 но първата ми целувка беше на 11..(с език говоря)
като срещнеш подходяща и нещата ще се полу4ат от самосебеси![]()
I can't stop myself from loving you <3
Стига сте даали на момчето такива съвети!
Хей, не се притеснявай. И не само ти, но и хора, които в са в подобно положение и четат това. Това, че си малко пълничък не е лошо, дори някои момичета предпочитат това - по-приятно е гушкането. А и не трябва да се срамуваш от това заради две неща:
1. Ако целунеш първото момиче, което срещнеш на улицата после ще съжеляваш, че не си изчакал правилната. Първата целувка трябва да е с човек, когото харесваш и ако не е дошъл-почакай.
2. Когато намериш момичето и и кажеш преди или след целувката тя ще се почувства специална. Казвам ти го защото аз бих се почувствала така, ако някое момче ми го каже.
Моя съвет е да намериш момиче, което харесваш и да и предложиш да излезете, а после ти сам ще разбереш какво да правиш![]()
Темата е от 2009!!! Ключ!!!
--------------------------------------------------------