.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на beb4yy
    ти имам проблемите

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ихееееееееее И сега какво? Време за самоубийство Недей, моля те ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    оф познато ми е и аз бях така не се харесвах... не се бях и целувал ,но като почнах и аз да се харесвам и другите почнаха да ме харесват... сега имам поне малко самочувствие

Град
    [На Метри От Земята]
    както бях чела някаде.. "не търси любов, нека тя да те намери" ... тъй че стой си и чакай :P
    Просто аз

спокойно и аз не съм , не е болка за умиране живота е пред нас неможе всичко да е идеално ...
    Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
    Моето си е моето, чуждото е общо.
    Един за всички и всеки за себе си.

Град
    Sofia
    Не се впрягай от това, че си пълен ако някоя те хареса ще те приема какъвто и да си, казваш че си на 15 имаш да растеж и ще се оправиш, а и щом спортуваш това няма да е трудно. Това, че сега не са ти се получили нещата не означава, че винаги ще е така.
    Да ти кажа нещо, мене повечето момиче ме мразят без да съм им направил нещо или да съм ги убидил, но въобще не ми пука за тях, гледай спокойно напред и не се притеснявай от нищо.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Всеки влак си има пътници..
    Не е ли, "за всеки пътник си има влак" ?
    Или аз нещо бъркам, или не мога да си спомня как беше :Д
    не,не така е
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем казаха ти мой човек - отпускаш се, и след това даваш газ до ламарините

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Сливен
    Играй по 12 часа компютърни игри ,стой у вас (не излизай) и пиши по форумите да се оплакваш

И кво ,като си по-пълен - има фитнес ,ходи спортувай (футбол ,баскет ,тенис ,плуване)Ходи на места ,където има много хора (не сам - с приятели много ясно) - билярд ,клубове ,кафета ,на някоя площадка ,дискотеки

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    С времето всичко си идва ...
    абсолютно..живей си живота и не насилвай нещата...сами ще се подредят след време

Град
    **<S><T><Z>**
    Абе човееек... знаеш ли колко грозни момчета ходят с най-яките момичета в даскалото... Това не е повод за притеснение... Напротив, тъкмо така ще разбереш колко те цени момичето, което, щом казваш, че си пълен няма да годи с теб заради вънщността и да се праска на приятелките си, че ходи едва ли не с Аполон... Точно по-лесно ще разбереш дали те цени като човек, а не само като обект за плакнене на окото... всичко ще си дойде не се притеснявай... на света има половинка за всеки, независимо дали е древногръцки бог или не чак дотам хубавец... важното е да мислиш позитивно и да си забавен...

Е к'во по дяволите те боли, че не си целунал момиче още. Какво си мислиш, че е някакво мега суперско приятното преживяване ли .. я си седни с приятели някъде, земи си пържени картофки с биричка, опъни си краката и да не те боли то все някога ще дойде споко
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

не се напрягай брато

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ходи на дебелариум Не,че имам нещо против тебе,ама всеки който ми каже ,че е ЛЕКО пълен,е над 90

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ако стоиш и не предприемаш нищо няма да целунеш момиче скоро. Не чакай, те няма да дойдат при тебе..ти ще отидеш И това, че си пълен не играе важен фактор, за да си хванеш гадже

Както вече се каза ако не направиш нещо ще си останеш така: Съвети като "Всичко с ремето си" не важат защото времето тече а ти все още се чудиш.Аз също съм момче на 15 но първата ми целувка беше на 11..(с език говоря)

Цитирай Първоначално написано от mi6kata666
    Както вече се каза ако не направиш нещо ще си останеш така: Съвети като "Всичко с ремето си" не важат защото времето тече а ти все още се чудиш.Аз също съм момче на 15 но първата ми целувка беше на 11..(с език говоря)
    Ся ш'се хвалим ли ?

като срещнеш подходяща и нещата ще се полу4ат от самосебеси
    I can't stop myself from loving you <3

Стига сте даали на момчето такива съвети!
    Хей, не се притеснявай. И не само ти, но и хора, които в са в подобно положение и четат това. Това, че си малко пълничък не е лошо, дори някои момичета предпочитат това - по-приятно е гушкането . А и не трябва да се срамуваш от това заради две неща:
    1. Ако целунеш първото момиче, което срещнеш на улицата после ще съжеляваш, че не си изчакал правилната. Първата целувка трябва да е с човек, когото харесваш и ако не е дошъл-почакай.
    2. Когато намериш момичето и и кажеш преди или след целувката тя ще се почувства специална. Казвам ти го защото аз бих се почувствала така, ако някое момче ми го каже.
    Моя съвет е да намериш момиче, което харесваш и да и предложиш да излезете, а после ти сам ще разбереш какво да правиш

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Темата е от 2009!!! Ключ!!!

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си