.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

край на темата

Вместо съвети получих хокания и обеждения, че съм друг човек.Най-добре темата да се заключи.

Град
    Sofia
    Ммм интересно мнение, според мен си постъпила много правилно, но и си могла да му го кажеш по малко по-различен начин - по-мил демек. Това, че се занимава с такива неща не е добре, но все някак всеки човек търси спасение в нещо което ще му носи хляба, с това е имал възможност да се захване с това се е захванал. Както сама каза ще мине известно време и ще го забравиш, според мен главната причина да не искаш да си с него е именно тази визия която си е изградил с тези неща, дали по негова или друга причина факт е, че се занимава. Все някога ще дойде момче с което ще си паснете по всичко и няма да имаш ядове
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Сигурно продава амфети и айде вече е край, нула е и нищо не става от него.

Губиш адски много, ти заради самия него ли тръгваш с някое момче или заради името му, с което го наричат... след години може дори да не си в този град и ще съжаляваш, че се влияеш толкова много от хорското мнение!

и според мен правилно си направила...не ти трябва да се забъркваш в такива неща...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Все повече се убеждавам че малчуганите имате нужда да се човъркате, да се тормозите за нещо, и да вярвате че всичко е трудно, особено ако е свързано с любов.

По темата - постъпила си глупаво.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    столицата
    Причината не е това,което той върши,а това,какво ще помислят за теб!Изглежда егоистично.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Според мен не е чак толкова важно миналото, отколкото настоящето. Ако сега е свестен и добър човек, това ще е много по-добре. Ти не би трябвало да си мислиш, че мнението на другите е чак толкова важно. Важното е, че ти обичаш този човек.
    Ако все пак си решила да го забравиш и да продължиш напред - може би си постъпила правилно и се радвам, че си събрала необходимата смелост, за да постъпиш така.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Губиш адски много, ти заради самия него ли тръгваш с някое момче или заради името му, с което го наричат... след години може дори да не си в този град и ще съжаляваш, че се влияеш толкова много от хорското мнение!
    +1
    I know I should stop believing ... !

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ох .. тъпото хорско мнениее .. тъпо, тъпо, тъпо!

не си мислете, че въпросиния човек е лош, гаден и каквото си искате понеже е в такъв бизнес .. НЕ ,, той е по - добър от много футболисчета и фешънчета, но просто не е имал техния късмет и е научил, че човек сам гради съдбата си
    Значи на теб това, че е замесен в такива лайна не ти пречи, но понеже "хората" го мислят за еди-какъв-си няма да тръгнеш с него ?? Не мога да те разбера, честно. По начина, по който пишеш за него личи, че момчето наистина има чувства към теб, а и ти казваш, че не си безразлична. Тогава заеби хората и бъди с него!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен
    ...след като момичето е сигурно че е замесен в този бизнес...е егати недорасляцъте сте които я съветвате да се събере с него.....Въртележката се завърта и ти може да се топнеш яко в неговия свят ...пък после пускай тема:Как да се измъкна... Не е егоистично да мислиш за себе си и за своето бъдеще .....

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    ...след като момичето е сигурно че е замесен в този бизнес...е егати недорасляцъте сте които я съветвате да се събере с него.....Въртележката се завърта и ти може да се топнеш яко в неговия свят ...пък после пускай тема:Как да се измъкна... Не е егоистично да мислиш за себе си и за своето бъдеще .....
    Абсолютно съм съгласна.
    Първо: тия незначителните дилърчета в един момент големите шефове ги убиват и си намират нови (след 3-4 години работа максимум).
    Второ: ако не стигнат до смърт 100% ще си имат проблеми с полицията. Трето: склонни са да завличат гаджетата си и после тя ще има да щъка по комуни да се отказва от наркотиците.
    Четвърто: тя като се опита да го скъса един ден ще и дойде до главата истински екшън.

Много е права да не се забърква.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Много е права да не се забърква.
    И аз съм съгласна. Още повече, че сама си е взела решението. Пък и не си спомням да ни е искала съвет какво да прави...
    Сигурно е готин, но данък обществено мнение плаща всеки.
    Към авторката - боли. Ще поболи и ще мине.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

а ти на колко години си..

Не го обичаш.
    Ако го обичаше щеше да си с него без да те интересува кой какво мисли. И със сигурност щеше да му помогнеш да се измъкне от тия бизнеси с наркотици и прочие.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Въпроса не е в хорското мнение, а в това, че той снабдява целия град с всякакви наркотици и всички се обръщат към него когато искат нещо такова.За "бизнесчето му" знаят от 5 годишните до възрасни и олегнали хора.Нашите също знаят какъв е и повярвайте ми, ако баща ми разбере, че имам нещо общо с него ще стане много голям филма.Постоянно си има проблеми с полицията.Преди седмица отново имаше дело срещу него.Не мога да кажа, че чувстата ми са чиста и голяма любоч, защото човек не се влюбва за 1 месец, но наистина чувствам нещо по-специално към него.И да иска не може да се отърве от всичко. в което е замесен.А и мисленето му е съвсем различно, той смята, че това което върши не е нищо нередно, съжелявам, но и да имам чувства към него просто не можем да сме заедно.В момента не съм зависима от наркотици, треви и т.н, но с такъв човек няма как да не станеш зависим .. дори да ме опреквате, аз се радвам, че събрах смелост и взех това решение, като пренебрегнах цялата болка която изпитвам, защото с цялото ми уважение ако той не иска, аз няма как да го измъкна от всичките лайна с които е забъркан и не ми се виси всеки месец по няколко пати по полиции и затвори.

Град
    Бикини-Ботъм
    Мисля,че трябва да поговориш с него за последно и да му обясниш нещата по по-човешки начин,тоест както наистина ги чувстваш,за да можете поне да се разделите с добро.Сигурна съм,че ти тежи заради това как си го отрязала,затова поправи поне това и не мисля,че ще ти струва нещо.
    След това с чиста съвест можеш да се опиташ да гледаш напред и да си намериш човечец с преспективи в живота.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Повече от фен
    ...два свята: полиция,бъркотия,дилър...ти ии какъв човек искаш да излезе от теб и каква искаш да ти е средата....правилно си решила,понякога трябва да се правят жертви в името на любовта,ама на каква цена в твоя случай....да му помогнеш да се измъкне-как пък не ...цял живот си е прекарал така ,та ти ще успееш да го измъкнеш....успех

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не го обичаш.
    Ако го обичаше щеше да си с него без да те интересува кой какво мисли. И със сигурност щеше да му помогнеш да се измъкне от тия бизнеси с наркотици и прочие.
    Това е България и това са българи. Не латино-америакнски сапунен сериал.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

За авторката на темата : Искам да ти кажа че не си запозната с нещата. Кичука ( Николай) не продава накротици и не е наркоман. Много си зле за да мислиш така за него. Спря да зима много отдавна а да пуши спря наскоро заради теб. А пък и не си ти причината Ивайло и Кичука да се скарат. Направи от обикновена случка в всекидневието най-голямата драма на света супер много преувеличаваш и си прекалено малка и нищо не разбираш ... (лапе опитващо се да привлече внимание) : )

П.С. : Историята си я написала супер драматично !

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ти на колко си?А той на колко е?
    Но пък и кво..пак няма значение.Щом си има работа с таквиа неща,хора..бегай на далече и да не се косиш,че си пропуснала нещо..

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    За авторката на темата : Искам да ти кажа че не си запозната с нещата. Кичука ( Николай) не продава накротици и не е наркоман. Много си зле за да мислиш така за него. Спря да зима много отдавна а да пуши спря наскоро заради теб. А пък и не си ти причината Ивайло и Кичука да се скарат. Направи от обикновена случка в всекидневието най-голямата драма на света супер много преувеличаваш и си прекалено малка и нищо не разбираш ... (лапе опитващо се да привлече внимание) : )

а ти от къде се взе..?

историята все повече започва да ми прилича на филм
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Осъзнай се .
    phah

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Не го обичаш.
    Първо: от този бизнес не се излиза лесно, да не кажа голяма приказка ама е дори и невъзможно.
    Второ: евала и казвам, че е едно от малкото момичета, които имат акъл в главата и не се забъркват в глупости в " ИМЕТО НА ЛЮБОВТА" !

Правилно е направила, че е приключила контакта си с това момче, защото можеше да стане много зле. Евала и казвам. =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou

а ти от къде се взе..?

историята все повече започва да ми прилича на филм

Авторката разказва за две момчета които са били приятели и двамата са я харесвали но тя обичала само един от двамата а аз съм сестра на другото момче което е с 7 години по голям от нея и дето не го харесвала. Така че не ми задавай въпроса от къде съм се взела щот съм наясно с тая история. Тя казва че те са живеели заедно ами предния ми коментар го писа именно момчето в което живееха заедно - приятеля ми.. който е напълно наясно защото те и двамата му разказвали за случката която тук е мноого преувеличена !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си