Въпроса не е в хорското мнение, а в това, че той снабдява целия град с всякакви наркотици и всички се обръщат към него когато искат нещо такова.За "бизнесчето му" знаят от 5 годишните до възрасни и олегнали хора.Нашите също знаят какъв е и повярвайте ми, ако баща ми разбере, че имам нещо общо с него ще стане много голям филма.Постоянно си има проблеми с полицията.Преди седмица отново имаше дело срещу него.Не мога да кажа, че чувстата ми са чиста и голяма любоч, защото човек не се влюбва за 1 месец, но наистина чувствам нещо по-специално към него.И да иска не може да се отърве от всичко. в което е замесен.А и мисленето му е съвсем различно, той смята, че това което върши не е нищо нередно, съжелявам, но и да имам чувства към него просто не можем да сме заедно.В момента не съм зависима от наркотици, треви и т.н, но с такъв човек няма как да не станеш зависим .. дори да ме опреквате, аз се радвам, че събрах смелост и взех това решение, като пренебрегнах цялата болка която изпитвам, защото с цялото ми уважение ако той не иска, аз няма как да го измъкна от всичките лайна с които е забъркан и не ми се виси всеки месец по няколко пати по полиции и затвори.