.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    е не ми се карай де..просто ми стана странно..
    големи драми..наистина : ))

това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Вкарваш си много филми! Спри тревата.

Струва ми се, че авторката е на 13 или 14. Ако е така, егати филмите, човек...Не познавам момчето, но за бивш наркоман не съм чувала. Може наистина да се е променил знам ли и все пак ти очаквала ли си да си с него или просто го харесваше? На колко сте двамата
    My heart is broke but I have some glue

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    е не ми се карай де..просто ми стана странно..
    големи драми..наистина : ))

Не ти се карам просто съм супер наясно с нещата а тя тук от мухата е направила слон.. Лично на мен са ми я разказвали историята и брат ми ми е разказвал и въпросното момче което тя обича но няма да е с него ми е разказвало.. : ) Аз неска като я видях тая тема напрао се потресах супер много.. кви раоти , кви 5 леа..

авторката е набор 95 до колкото знам аз : )

[quote="anonimchetou"]За авторката на темата : Искам да ти кажа че не си запозната с нещата. Кичука ( Николай) не продава накротици и не е наркоман.

Всъщност момчето, за което става въпрос се казва Виктор и мисля, че бъркаш тази история с друга ситуация

Така казваш че са били двама много добри приятели и са живели кажи речи на едно място- точно като брат ми и Николай (кичука). Единия не си го била харесала пък и бил 7 години по- голям от теб - брат ми е точно 7 години по голям от теб миличка и ми беше казал че ти не си го била харесала.Доста съвпадения а ? Нека продължа..Те едва ли не са се скарали заради теб.. хмм странно защо брат ми и въпросното друго момче наистина вече не излизат заедно (макар че според мен не си заслужаваше..) "Преди седмица отново имаше дело срещу него." Дело ли.. ? Та брат мии и николай преди седмица ги викаха районото ... ах колко съвпадения..и още колко и колко.. и да не забравяме че се казваш по същия начин.. странно нали..

Незнам, мисли каквото искаш.делото беше само срещу Виктор, не срещу двамата.

хаха ок ня се занимаам с лапешките ти истории само ще ти кажа че е от ясно по ясно че говорим за едно и също.. прочети си пак историята моето момиче ти разбираш ли че аз чета и чета нещо което вече знам а ти ми говориш за съвпадение.. ебах аз тва съвпадение чесно.. Живей си в твоя измислен свят .. нямаш мяссто тука щото вече знаеш че за теб на кура не ми пука.. ай поздрав.. ха поне песента става за разлика от теб : ) Живи и здрави : )

Ти си 95 и имаш такива проблеми............... лол
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Трябва да дадете bTV под съд. С тия сериали напълно обърка психиката на децата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Трябва да дадете bTV под съд. С тия сериали напълно обърка психиката на децата...
    ако става въпрос мен изобщо не ме вълнуват тея лапешки истории... Моята психика си е наред : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си