.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Зависимост между Ръст и Тегло?

Не знам дали темата е точно за тук,но ако може някой да ми каже точно при какъв ръст колко кг трябва да бъда.Гледах по сайтове но там просто ти казва дали си под или в или над нормата.
    Аз съм 1.66 момче и 50 кг. колко килограма трябва да съм
    На 16 съм

-----
    edit : 60*

А не е ли малко много по скоро 60-65 .

Град
    Sofiq
    пълни абсурди.... такъв си какъвто трябва да си
    аз съм 1.88 82 кг... всеки казва че трябва да съм 90 поне...но така си изглеждам доста добре...тва са пълни глупости със съотношенията (мое мнение)
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Да но все пак има ли такава зависимост интересно е все пак

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    http://www.zdravoslovno.com/Calculat...ealWeight.html

тука може да видиш, но това са глупости

Мега фен Аватара на ZipFail
    Трябва да си толкова, колкото искаш да си.

Еми искам да съм поне 60
    Като гледам за горе долу моя ръст 1.66 ,там има за 1.65 теглото нормалното е 53-59 кг.Значи аз съм 50кв. още поне 5 трябва
    Но иначе само да спомена че въпреки че съм 50 кг. не изглеждам на толкова що годе изглеждам с нормално телосложение и в ръцете и гърба сравнително добре,дори краката ми са здрави

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    еми аз сам на 14 1.65 сам и сам 57 кила
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Варна
    Ами ако имаш мускулна маса, би трябвало да наддадеш още малко според мен, но ако не си тренирал най-много 1 кг да отслабнеш...

Тренирал съм и сега си тренирам просто ми трябва по-голяма мускулна маса

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    За какво ти е тая мускулна маса да те питам?
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Цитирай Първоначално написано от storex
    За какво ти е тая мускулна маса да те питам?
    Аман от тъпи въпроси.За кво може да ми е според тебе

Може ли да ми обясните разликата между телесна и мускулна маса,защото както и да го гледам за мен си е едно и също с разликата че телесната маса съдържа и мазнините в себе си

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Сам си отговори на въпроса.(разликата е тва което каза)
    Според мен сичко ти е точно. Ако решиш да тръгнеш на фитнес, по леки тежести с повече повторения. Задължително не забравяй да ядеш, че от там ще дойдат кг-те.
    Но ти имаш да ръстеш още така че може да не бързаш.

Цитирай Първоначално написано от ke4o
    пълни абсурди.... такъв си какъвто трябва да си
    аз съм 1.88 82 кг... всеки казва че трябва да съм 90 поне...но така си изглеждам доста добре...тва са пълни глупости със съотношенията (мое мнение)
    Съгласен съм
    аз съм 177
    Бях 80 кг
    Сега паднах на 75
    и въпреки това не съм изгубил мускулна маса.
    Както казва моя инструктор в залата. Не са важни метъра и кантара, а огледалото

Сега от тези протеини които взимам видимо вдигнах мусклулна маса даже човек който не знае че взимам ми го каза.Но като тегло нема и 1 кг. до сега.А протеина е с въглехидрати за вдигане на телесна маса освен обикновения протеин защо така?
    Аз си хода на фитнес в момента

Сега от тези протеини които взимам видимо вдигнах мусклулна маса даже човек който не знае че взимам ми го каза.Но като тегло нема и 1 кг. до сега.А протеина е с въглехидрати за вдигане на телесна маса освен обикновения протеин защо така?
    Като тренираш хабиш много енергия. Ако не поемаш достатъчно няма как да качваш килограми, а от това, че ходиш на фитнес мускулитети се оформят нарастват и като не ти стигат калориите изгаряш мазнините. Това е добре до едно време, когато дойде момента, в който повече няма какво да гориш и ще спреш да качваш мускулна маса. Затова почни по стабилно да хапваш.

Цитирай Първоначално написано от TomR
    Като тренираш хабиш много енергия. Ако не поемаш достатъчно няма как да качваш килограми, а от това, че ходиш на фитнес мускулитети се оформят нарастват и като не ти стигат калориите изгаряш мазнините. Това е добре до едно време, когато дойде момента, в който повече няма какво да гориш и ще спреш да качваш мускулна маса. Затова почни по стабилно да хапваш.
    Наясно съм с тези неща хапвам.Пия протеини,но изглежда такъв ми е организма,хубавото е че не отслабвам поне

Супер фен
    Зависи и как тренираш.Например от 4 тренировки седмично може да получиш претрениране.Желателно е те да не продължават повече от час и половина.До 30 минути след трена (по възможност веднага) се приемат бързи въглехидрати и протеини.Храните с повече калций стимулират растежа на по-едри,здрави кости и скелет.А при по-едър,здрав скелет се правят по-лесно големи мускули.

3 пъти в седмицата през ден вторник четвъртък събота

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Може ли да ми обясните разликата между телесна и мускулна маса,защото както и да го гледам за мен си е едно и също с разликата че телесната маса съдържа и мазнините в себе си
    и кости, хрущяли, стави

Мега фен Аватара на ZipFail
    Телесната маса - е масата на тялото ти, мускулната - на мускулите само...невероятно, но факт

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ето тука може да си изчислите BMI-то http://www.doctorbg.com/bmi.php

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си