- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел :)
Здравейте на всичкимисля че точно тук е мястото (може и да греша) за тази тема. На скоро попаднах на рекламно листче на продукта "Ескапел", прочетох всичко от -до. Всеки нов ред започваше с " до 72 часа.." пишеше самоз а приложението и за наина на използване на хапчето, замислих се колко млади девойчета има, които бе зда обурнат внимане на това гълтат Ескапел като бонбонки.. стана ми доста тревижно за това, че никъде във тая брошурка не се поменваше за нежеланите реакции, за вредата,за уврежданията, които може да поучиш при приемане на повече от 2-3 хапчета на седмица...
Молбата ми към мимчетата, които ще пият Ескапел е пиите само когато наистина сте оплескали нещата спартниора си
Благодаря :P
И като цяло..Първоначално написано от loveme
Fail
Да живеят правописа и безразборният секс![]()
![]()
--------------------------------------------------------
И на мен ми стана доста тревожно като видях правописа ти....
И ето нещо от брошурата: Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Ако приемете Ескапеле повече от веднъж между две менструации, много вероятно е да настъпи нарушение на менструалния цикъл.
Какъв е проблемът? Ясно е, че това е хапче, което се използва в краен случай. В листовката трябва да бъдат обяснени всички неща, свъзрани с приема на хапчето. Не може да се повтаря през ред " Ескапел е изключително вреден" и нищо повече.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Леле тая реклама като я вида и майка ми веднага: Гледай внимателно, трябва да го знаеш това!![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
!!!Първоначално написано от thespark
Ох амиии ... техен си проблем като не обръщат внимание на листовката, бе моме... Ние не можем да ги накараме, нали така? Само те си патят от това, аз лично наизуст я знаех, пазя си я даже.. А бе да не ти се налагат такива неща......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
С правилна конрацепция - презервативи и/или противозачатъчни, няма да има нужда да се тровите с това хапче.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
само да ти кажа, че Ескапел-а не вреди, а провожда спермата до пикочния мехур и ти го изпикаваш![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Ъ, кво рече???Първоначално написано от u3BaH3eMeH
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
така знам аз ... пък![]()
![]()
не съм пил, че да знам
![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
@Извънземния
http://www.escapelle.com/index.php?o...&id=3&Itemid=7
прочети най-долния абзац, самия сайт на лекраството ти казва, че не е препоръчително да се пие постоянно!
И ако не си чувал приказката всяко едно нещо в прекомерни дози е отровно.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Ми пийни си, то ще го изпишкаш...Първоначално написано от u3BaH3eMeH
(А в мен имаше минимална надежда, че се майтапиш.)
То на листовката си пише да се използва най-много 2 пъти на година ако има кой да чете така че ако някои пострада ще разбере че пурво тряя да дорасне , за да чете и след това да прави секс с капути от 20 ст. или без тях .