.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Ескапел :)

Град
    Момини Цици

Ескапел :)

Здравейте на всички мисля че точно тук е мястото (може и да греша) за тази тема. На скоро попаднах на рекламно листче на продукта "Ескапел", прочетох всичко от -до. Всеки нов ред започваше с " до 72 часа.." пишеше самоз а приложението и за наина на използване на хапчето, замислих се колко млади девойчета има, които бе зда обурнат внимане на това гълтат Ескапел като бонбонки.. стана ми доста тревижно за това, че никъде във тая брошурка не се поменваше за нежеланите реакции, за вредата,за уврежданията, които може да поучиш при приемане на повече от 2-3 хапчета на седмица...
    Молбата ми към мимчетата, които ще пият Ескапел е пиите само когато наистина сте оплескали нещата спартниора си
    Благодаря :P

Супер фен Аватара на l0lz

Re: Ескапел :)

Цитирай Първоначално написано от loveme
    Здравейте на всички мисля че точно тук е мястото (може и да греша) за тази тема. На скоро попаднах на рекламно листче на продукта "Ескапел", прочетох всичко от -до. Всеки нов ред започваше с " до 72 часа.." пишеше самоз а приложението и за наина (wtf?) на използване на хапчето, замислих се колко млади девойчета има, които бе зда обурнат внимане на това гълтат Ескапел като бонбонки.. стана ми доста тревижно за това, че никъде във тая брошурка не се поменваше за нежеланите реакции, за вредата,за уврежданията, които може да поучиш при приемане на повече от 2-3 хапчета на седмица...
    Молбата ми към мимчетата, които ще пият Ескапел е пиите само когато наистина сте оплескали нещата спартниора (първо си го написала слято и второ, е партньора си) си
    Благодаря :P
    И като цяло..

Fail

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да живеят правописа и безразборният секс

--------------------------------------------------------

правете секс , а не деца

Повече от фен
    И на мен ми стана доста тревожно като видях правописа ти....
    И ето нещо от брошурата: Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция. Ако приемете Ескапеле повече от веднъж между две менструации, много вероятно е да настъпи нарушение на менструалния цикъл.
    Какъв е проблемът? Ясно е, че това е хапче, което се използва в краен случай. В листовката трябва да бъдат обяснени всички неща, свъзрани с приема на хапчето. Не може да се повтаря през ред " Ескапел е изключително вреден" и нищо повече.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Dollystar
    Леле тая реклама като я вида и майка ми веднага: Гледай внимателно, трябва да го знаеш това!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от thespark
    правете секс , а не деца
    !!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ох амиии ... техен си проблем като не обръщат внимание на листовката, бе моме ... Ние не можем да ги накараме, нали така? Само те си патят от това, аз лично наизуст я знаех, пазя си я даже.. А бе да не ти се налагат такива неща......
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    С правилна конрацепция - презервативи и/или противозачатъчни, няма да има нужда да се тровите с това хапче.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    само да ти кажа, че Ескапел-а не вреди, а провожда спермата до пикочния мехур и ти го изпикаваш
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от u3BaH3eMeH
    само да ти кажа, че Ескапел-а не вреди, а провожда спермата до пикочния мехур и ти го изпикаваш
    Ъ, кво рече???
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    така знам аз ... пък не съм пил, че да знам
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    @Извънземния

http://www.escapelle.com/index.php?o...&id=3&Itemid=7

прочети най-долния абзац, самия сайт на лекраството ти казва, че не е препоръчително да се пие постоянно!

И ако не си чувал приказката всяко едно нещо в прекомерни дози е отровно.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от u3BaH3eMeH
    така знам аз ... пък не съм пил, че да знам
    Ми пийни си, то ще го изпишкаш... (А в мен имаше минимална надежда, че се майтапиш.)

То на листовката си пише да се използва най-много 2 пъти на година ако има кой да чете така че ако някои пострада ще разбере че пурво тряя да дорасне , за да чете и след това да прави секс с капути от 20 ст. или без тях .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си