- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- 13г. с проблем помощ
аз съм на 13 и забелязах че след като ми се отлепи кожичката от доло имаш още нещо има една друга кожа която дурпа главичката на долу разбрах че се казва късо гемчеи че има два начина да се премахне единия е да се обрежа на пълно а другиа е да се отреже тая кожичка само искам да знам с каква упоика се прави и кой от двата начина е по безболезнен благодаря предварително
![]()
Малко не ти разбирам обяненията пич... нещо напрежение усещаш ли като я оголиш? Ако усещаш болки дърпане еди що си значи тогава има проблем![]()
Има 2 вида упойки:метсни(локални) и пълни!Местната се поставя на съответното място,в случая основата на пениса,а пълната (поне на мен така ми направиха) се поставя в ръката!Иначе можеш ли безпроблемно да си го забелваш?Първоначално написано от spaln0
ами като я оголя има някжа кожичка дето дърпа на долу
Въпроса ми е оголваш ли я докрай и има ли болка някаква?Първоначално написано от spaln0
да оголвам я до край и понякога има болка
Най-добре кажи на вашите и отидете на лекар,да не се окаже,че имаш фимоза!Не се срамувай да им кажеш,ще те разберат и ще те заведат!Първоначално написано от spaln0
Преди да се подложиш на хирургична интервенцич - опитай с раздвижване. Понякога нещата са по-лесни отколкото изглеждат!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
как така раздвижване какжо означва (чикий) или кво ?
да ти имам и обясненията нищо не разбрах![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ами раздвижването и да си масажираш гемчето... и така ...