- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПоМоГнеТе МИИИИИИИИИИИ НЕИЗДържам
ohh hodq s edno mom4e 1 godina i 8 meseca i dvamata si izneverihme prostihme si no toi izneveri s edno momiche deto q haresvaa o6te predi da trugnem .. kazva 4e me obicha i az o obicham no haresva tva momiche o6te ne q e zabrael 1 godina i 8 meseca ne q zabravqq nqma i da uspeee a taz misul me poburkva nz kakvo da pravqq daite mi suvet nakarah go da si priznae 4e q haresva za6toto go vijdam kak mu svetvat o4i4kite kato q vidi priznaa napraoo mi stana losho namomenti iskam da kusame6toto az nqq moga da go nakaram da q zabravi do sega ne sum mogla a taq misul 4e i neq haresva me podludqva i si mislq da opitam az da go zabravqq reva vseki den kato susame reva kato trugnem pak reva nz kakvo da pravqq ;(
едно изречение.
Хардкор.
ОЕмДжи![]()
Залагам на Пънишър(Ивето)
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
hi4 ne mi e lesno za kvo se gavrite sqq ..![]()
Щото не спазваш правилата и това е наказанието.
няма зна4ение 4е я харесва-той оби4а ТЕБ,ходи с ТЕб,избрал е ТЕБ .не трябва да те вълнува толкова онова моми4е щом е с теб .ясно е 4е предпо4ита теб пред нея затова не се тормози излишно
I can't stop myself from loving you <3
БебУуУ мЪ как може за 1 никЪв МъЪш дЪ циврИш тЪкА пФфууУу.Зъеби гуУу бЪди куУчкЪъЪ мЪъ не негУуУвЪтЪъ.ЩоМ харРресвЪъЪ другЪъЪ кой знаеЕ квЪъ кифлЪъЪ еЕе![]()
ХардкорПървоначално написано от kindergarden
Аман, колко зор да прочета тоя пост...Първоначално написано от kindergarden
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А колко зор да го напиша,ехе....Първоначално написано от LadyDi
![]()
гУлЯъ ГордУс
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past