- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С родители
Да питам родителите ви идвали ли са с вас на 15 Септември като сте били 8 клас? И за тия които са 8 клас ще идват ли ваще?
Ми са ще съм 8 клас и майка ми ще дойде,за да не объркам нещо![]()
Моите не идваха с мен, но някои съученици бяха с родителите си.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Моите не идваха, но бях в същото училище.
Не не дойдоха,защото бяха на работа,но и да бяха дошли нямаше да е по-различно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Само ще ме закарат.![]()
Male
Ми аз ще съм в ново даскало (9ти клас) ,нооо няма да идват,а и аз не искам.
Майка ми и баба ми дойдоха с мен,когато бях 8 клас.От следващите дни вече си ходех сама.
мойте дойдоха с мен само на 1вия учебен ден в 1ви клас ахаххаха
Сега ще съм 8 клас и може да отида с майка си.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Първоначално написано от mrtn
не се изказвай неподготвен,прасе
Едва ли.Ще са заети-работа.Но няма проблем.Аз и без това познавам училището доооооста добре,също имам много познати.Няма да съм сама.![]()
Само ще ме закарат,а и аз има казах,че ако дойдат ще ги убия![]()
Не се притеснявайте от родители те си ,аз когато бях 8ми моята дойде до училище стоя отпред лафеше си със другите майки после се разбрахме да ме чака на спирката и си тръгнахмеНяма да е много уместно да се с тебе вътре но да те изчака някаде е нп
и да те доведе
![]()
![]()
So ni ya wasurete ta ze...
еми те искат да дойдат ,но аз не ги искам само да не ми пречат ии....... perfe![]()
![]()
Казах й, че ще ходя с една позната и не искам да идва.
И тя няма да дойде.
Вдигна ръце, милата.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Баща ми беше с мен миналата година, защото вече учех в друг град. А мама беше със сестра ми, която имаше първи учебен ден в предучилищната..![]()
Не са идвали.Ама ако си мислиш,че няма да се оправиш...да си намериш класа класния и т.н. вземи майка ти или баща ти.
Аз съм 8-ми клас и ще отида с 21 годишното гадже на брат ми.Майка ми не изявява голямо желание да дойде с мен. Приятелката на брат ми е учила там, където отивам, почти 1 година и предложи да дойде. Много се радвам.
![]()
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
не бих искала, ама ще се наложи - сестра ми ще е 2-ри клас, те не искат да я оставят сама и...такива глупости![]()
Само ме закараха ^^
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]