- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С родители
На майка ми й казах, че няма смисъл да идва защото училището ми е познато и тя каза добре, но се чудя дали да кажа на татко да дойде, защото някак си искам да дойде![]()
Майка ми само в първи клас беше с мен на 15-ти септември...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не, даже няма да ме закаратНе са ми притрябвали, и сама ще се справя (8 клас ще съм)
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
и моята...
Но на мен училището ми е близо, зависи някои деца ги карат до там. Пък има и родители, които искат да идват...с наще не е ставало и дума за това, а и какво щяха да правят с мен в оня дъждовен 15-ти когато започвах осми клас....много им е зор за един 15.09.
И при мен такаПървоначално написано от Kallyn4eto
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ше бъде шаш и паника тая година(както е било и всяка друга, всъщност), ама ще се оправя. С една приятелка ще ходим заедно, най-много да използвам баща ми да отидем да я вземем с колата и да ни закара и дотам.![]()
Когато бях 8 клас, майка ми дойде с мен до училището.
Но и така ми беше по-спокойно![]()
To be yourself is all that you can do...
В 8 клас дойдоха с мен, доколкото си спомням на всички деца родителите им дойдоха![]()
Навих тате да ме закара..Дори и да остане не ми пречи нали все пак ми е баща, а и за него винаги ще съм малкото му момиченце
.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
искат да идват цялата потеря..
но наистина е смешно,все едно не мога да се оправям,първокласник с цвете в ръка.![]()
аз още не знам, но сигурно ще отида с мама, защото съм в ново училище![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
и за кво..сякаш не мога сама да вляза в стаята..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Казах им, че не искам да идват.
Познавам училището,съучениците си и няма смисъл.
Само в 1-ви клас са идвали с мен.
Чети не за да противоречиш и опровергаваш, не за да вземаш безкритично, и не за да намериш предмет за разговор, а за да мислиш и разсъждаваш.
Не познавам училището си (влизала съм два пъти), дори не знам как се влиза в двора, не познавам съучениците си, но ще се оправя.
Мойте още от 4ти клас не идват..Пък камоли 8ми
Не, не са идвали когато ме приеха в новото училище.От 6-ти клас не са идвали с мен :P :P А сега съм 9
![]()
Ъ...не!?![]()
Като бях осми клас не дойдоха...
Какъв е смисъла?
Да не сте малки xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз да не съм бебе в детската градина..![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не са идвали...сякаш толкова не можете да се оправите сами![]()
Аз сега ще съм 8 клас и наще със сигурност няма да идват![]()
Майка ми:Ще ме взимаш ли с теб НА 15 ?
АЗ:В никакъв случай !!!![]()
да, майка ми дойде с мен,
обаче аз много се разочаровах щото класния ми се оказа мъж
и нещо ме избиха нервите връчих на майка ми букета и просто и казах да си ходи...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ооо не сега ще съм 8ми клас и ще си хода сама....няма смисъл те не идват от 2ри клас![]()