Здравейте Дълго време четях във форума теми за размера на пениса, ебавки, подигравки (признавам-и аз съм се смяла с глас на подмятания за размери)...Та така де да започнем от тука-аз съм момиче на почти 19, имала съм какви ли не партньори в секса, но такова нещо не ми се беше случвало и не ми дава мира, за това искам да го споделя някъде...
Ще гледам на кратко-легнах си с едно момче ... поех инициативата в мои ръце (понеже беше притеснителен) и реших да съм от горе...Тогава в тъмното с ръка започнах да търся (мисля че ТЪРСЯ е точната дума) пениса му и тогава...грозната истина ме плясна по лицето-беше му страшно малък...не просто малък (от порядъка на 12-14 см примерно), а ужасно малък по дяволите!!!И аз скочих като ужилена и излязох на терасата да пуша и поговорих с него и ужаса за мене беше, че той не осъзнава, че това е проблем...Казах му да се посъветва с лекар, знам ли и аз какво...Но той сякаш не приемаше, че това е проблем.И така...
На вас може да ви се струва глупаво, но този случай ме остави без думи, защото само бях чела за подобни неща, не вярвах , че ще попадна на момче с такъв проблем (А И НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ МОМЧЕ С ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ЩЕ СЕ ОСТАВИ НЕЩАТА ДА СТИГНАТ ДО СЕКС)..
Та за да не бъде само като изповед...Момичета, вие как бихте реагирали?И смятате ли, че съм реагирала грубо като скочих и се обляках и след това открито си му го казах, че има подобен проблем?
Мерси предварително Никой не е длъжен да пише...просто ако искате да споделите мнение-заповядайте