- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой какъв сексуален инвентар има? :Р
Айде сега да ви видим, колкото сте подготвени реално, а не само на думи за онези блажени плътски неща :P
Хем и идеи ще си дадем ^_^
Какво имате в нощното си шкавче/в стаята ви, което ви служи в секса?
Аз разполагам с:
Презервативи винаги поне 5-10 (е па знае ли се..),
книжка Космополитън със секс пози,
интимни кърпички,
четка за зъби - не за мен.. ;д
лубрикант,
ароматни листа от рози,
ароматни свещи,
белезници,
лента/връзка за очите,
и колан - който току-що добавих и от него ми хрумна идеята
Вие сте :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Лубрикант,презервативи/кутийка/,вибратор,книжка със секс пози подарена от фр-то,интимни лосиончета,мнооооого секси белио за малко по-специални случаи,противозачатъчни за всеки случай да си имам наблизко,дискове с еротична музичка,разни джунджурийки от секс шопа
то май е само тва
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Цялото ни сексуално оборудване се състои от физическите ни дадености. Имам 1 куп свещи и не ми харесва особено-светлината и мигащият пламък ми дразнят очите, а и те самите изсушават лещите ми...Единственият задължителен атрибут е ластика ми за коса, с който си вързвам....косата. А и кърпички за поизтриване на неговите течности. Музики, свещи, лубриканти.....губи ми се спонтанността.
Между другото нито той, нито аз имаме някакво шкафче, защото няма какво да сложим. Даже някои стар кондом нямаме никъде....да ни ожалиш.
Ако ми се ще нещо по-така....вкарвам въображение и действом с наличния арсенал наоколо.
П.С.На бюрото ми стоят противозачатъчните ми и си ги пия всяка сутрин.
Имам ръка.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Като например каквиПървоначално написано от Anabel
![]()
А само това.. ти си в пълен боен наряд![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Лубрикант Durex play /преди бяхме на Gleitgelen/, презервативи Durex/Sportex (не сме капризни) и ластик за коса /скубещият момент не е приятен/.
ОК са на нощното ми шкафче, за да ме напомнят да ги пия.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 45 дано да мога да вдигна самолета и да съм жив, ти на секс ни прати...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Е чак пълен не,но необходимите неща даПървоначално написано от MakeMeLaugh
Иначе не мисля за необходимо да уточнявам какви
![]()
До някаква степен съм съгласна с krem4et0 , но мисля че човек понякога се нуждае от някои придобивки в секса.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ми не знам. Може и да си права, ама все ми се струва, че на 45 надали ще ми е до секс... А това за жените и сухия кладенец са си направо бели кахъри, сравнение с импотентността. Отиваш в първия магазин, купуваш си лубрикант и е разрешен проблема...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Абе и за импотентност има решение![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Кърпички? Кво въобще ги споменавате, какъв секс атрибут е това. То си е необходимост, и за сополи, и за сперма![]()
Иначе по темата, притежаваме белезници, кърпа за очи, анал гел, анал спрей, черен вибратор за запълване на свободната дупка (за double penetration), попърс, еротични костюмчета. Бе една големичка торба заема всичко![]()
Тук става въпрос за интимни кърпичкиПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Те не са за сополи ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и а като кремчето нямам абсолютно нищо![]()
ако се наложи - импровизираме...
Нищо
ПП. Противозачатъчни брои ли се?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Презервативи , една книга Кама Сутра (подарък) и белезници . И да не забравя и почти всички броеве на Плейбой под леглото , преди да си легна не може не вида некоя цица , така за спокоен сън.
Еми...Само книжката'' COSMO KAМА СУТРА-77 умопобъркващи секс пози'' и нищо друго... презервативите се купуват на място..![]()
Вибратора е винаги под ръка![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
е аз като чета маи имам сравнително богат арсенал под ръка.
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Ами, че сподели го бе, колега :P
Вибратори, банкомати, мазерати и голф единичка ...
П.П И един пожарогасител ...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ами аз нямам нищо признавам си ама и секс в нас не правя![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*