- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наистина малък пенис...
А може би проблемът е бил, че не е могъл да получи ерекция по някаква причина. Доказано е, че колкото и разлика да има в големините на пенисите в отпуснато състояние, то при ерекция стават почти еднакви.Първоначално написано от BunnyD
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ми идеята ми беше да разкажа какво ми се е случило и че тея проблеми и аномалии не ги има само в УИКИПЕДИЯ , а има хора с такъв проблем, което е ужасно...И момчета-спрете да си мерите членовете-благодарете се на какъвто и да е...Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
...
Don't let them say you aint beautiful...
They can all get fUcked, just stay true to you..!
Е защо не почака дза еректира,а направо си сде махнала?Мъжете не са роботи да се възбуждат моментално.
Прочети малко по-внимателно и ще видиш, че говоря за нещо различно от нееректирал малък пенисПървоначално написано от SummerRain
мерси
...
Колкото и да чета не виждам за какво толкова по-различно говориш...Първоначално написано от BunnyD
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Баси,сигурно е адски досадно да повтаряш едно и също нещо по хиляда пъти![]()
Първоначално написано от angellove
Първоначално написано от darkfury
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No 4e pri erekcia se izravniavat ne e viarno,tfa ozna4ava 4e mu do kaza otzad navatre!
Ужасно еПървоначално написано от JUSTDNB
Помогни ми....
...
Приятелю (момче си налиПървоначално написано от SummerRain
сори ако се бъркам) ...Айде сега си представи, че безименния ти пръст е твоя пенис, при това мек
Ако си момиче пак не пречи да си го представиш
и не говоря само за дължина а и за дебелина
...
Първоначално написано от BunnyD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tazi tema e dosta interesna,obsajdane penisa na nekav !![]()
4oveka ima problem 6to si reagirala taka,pone izvinili se sled tova?
Ми не,не мога - смисъл аз разбирам кво имаш впредвид,защото си го представям хаха и знам как бих реагирала,гадно е,кофти е,но е факт,а другите като не могат да разберат - незнам.Който казва,че си реагирала "селски"и тн. - пхахаххаххахх няма начин,айде няма dа се бъркамПървоначално написано от BunnyD
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Ако се обичате .. какъв е проблема че е с малък ..![]()
поне му се извини ...![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА МОЛЯ ВИ....![]()
![]()
![]()
![]()
...
Кой е казал че е реагирала селски но все пак колкото пръста,мамка му този чожек има ли сексуален живот!Първоначално написано от JUSTDNB
Господи.....НАПРАВИЛА СЪМ ГО!НАПИСАХ ГО ВЕЧЕ НА ЕДИН ДВАМА...Първоначално написано от u3BaH3eMeH
...
Абе много сте интересни, като запишете за любов...Секса с човек, когото обичаш е супер..., но когато е кофти...си е просто кофти секс.Секса в една връзка е доста важен.Не можеш да го замениш с нещо друго.
Situatin normal-All fucked up...
Ico_ напълно съм съгласна. Не си представям каква ще е тая връзка без секс.
BunnyD според мен нормално си реагирала, то как да реагираш по друг начин. Лошо за него е, че май него приема като проблем.
Последно запитване освен този физически проблем момчето има ли някакъв друг и защо въобще обсаждаме това?
МОДЕРАТОРИ, ТВА ОНОВА...МОЛЯ ВИ СЕ ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА!!!
...
Не, няма... (поне не физически)Първоначално написано от revolver
Никой не кара никого да обсъжда дадено нещо, нали?!Не съм те накарала с пистолет опрян в гърба да ми пишеш в темата налИ![]()
...
първо мисли за последствиятаПървоначално написано от BunnyD
![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
йес беПървоначално написано от krasivia
колко си мъдър...
...
Бих се притеснила може би повече от него
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!