- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За тези,за които няма любов. Оо -.-
По дяволите...Първоначално написано от smiirnoff
Пуснах темата заради всички "наранени" многоразбиращи емота (даа сега ще почнат и злобарите,просто не намерих по-подходяща дума),които твърдят,че любов няма по всевъзможно глупави причини.
Като няма защо имате гаджета,защо им казвате "Обичам те" , защо те ви го казват? Защо не си стоите сами след като няма?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе .. на мен честно казано са ми смешни тези, които твърдят, че никога повече няма да се влюбват. То това е като след пиянска вечер, като казваш как "никога повече няма да близнеш алкохол" .. до следващата петък или събота вечер, когато пак си навънка някъде![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от ShtrudeL
Тука въобразявам ли си или сама си противоречиш :Д ?!
Преди малко казваш, че си питала какво означава любовта, а сега сама цитираш местата, където се опитваш да разбереш защо си мислят че любовта я няма :Д .. това ми напомня на въпроса ти "Има или няма любов?"
Не е ли така ?
Ето и примерите :Д
Сиреч питаш защо казват "Обичам те", след като според тях любовта я няма :Дкоито твърдят,че любов няма по всевъзможно глупави причини.
Като няма защо имате гаджета,защо им казвате "Обичам те" , защо те ви го казват? Защо не си стоите сами след като няма?!
Ми това не мен ми прилича по - скоро на въпрос "Има или няма любов?"
.. а не на въпроса "Какво според вас е любовта?"
:Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
т`ва за алкохола е друг въпрос една приятелка мн здраво се беше нарязвала няколко пъти, зарече се да не близне повече и от повече от година не е пила. така, че си зависи от човека за всяко едно нещоПървоначално написано от Priceless
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
? Оо Бъркаш се.Първоначално написано от smiirnoff
4XCOKИ
И защо по дяволите темата ми придоби такова грешно заглавие?! Оо
4XCOKИ
^^ Е попринцип е така. Обачее .. и аз казвах, че никога повече няма да се влюбя, да допусна човек близо до себе си, за да не ме наранят. А то ко стана .. Ей ма сега отново хлътнала до уши![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Заради теб .. ти сама си противоречиш, съответно на темата смисъла и се променяИ защо по дяволите темата ми придоби такова грешно заглавие?! Оо![]()
Така. ^^Първоначално написано от smiirnoff
4XCOKИ
Омг .. :d
Деградация пълна.. Кво ти пука за кой има любов и за кой няма бе? Имаш човек до теб, който те обича (поне така съм разбрал от постовете ти), така че кво мрънкаш..?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Има Любов![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Е, не можеш да заповядаш на сърцето си.Но ако говорим за нещо друго си е въпрос до сила на волятаПървоначално написано от Priceless
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
А ако нямаме гаджета, на които да казваме, гадното нещо, пак ли се броим за големите разбирачи? Щото и аз съм от гилдията да знам поне..![]()
като сме почнали с примери:
Имало едно време момиченце с много свободно време и комплекси за избиване. Тя си избрала вкусен никнейм и се регистрирала в тийнпроблем.нет, за да може да се подиграва на други хора с проблеми. Останалото е история...
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
^^ ..Първоначално написано от fenasf
![]()
Точно така! ^^Първоначално написано от fenasf
4XCOKИ
Някои казват, че има любов, а други, че няма..
Някои вярват в нея, а други са спряли да вярват или просто още не са повярвали в нея..Всеки си е изградил мнението на базата на това, което е преживял..
![]()
"Любовта е като марихуаната.Ако не си опитал,няма как да ти обяснят какво е чувството."
by w0sh
Следователно хората рядко вярват в нещо, което не са изпитали/видяли/чули и т.н.к.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
любов има,но не е вечна ... научно доказано е!!! .. всичко е до това какво ще направиш докато я има ... след това всичко е до привързването един към друг .. и нещата които ви свързват... хормонът който отговаря за страстта и тн ... е неконтролируем ... и мозъкът не е в състояние да го потдържа вечно ...![]()
![]()
![]()
![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
и все пак .. прекрасно, но ЩО е любов???![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
[img]http://api.ning.com/files/djPAREWSbNCmlXhaXHMjIv8S4BFKKmj1ec0O7tuehbdp-0a26r53yIfEnlUO4JQVNMaLFhpi5IRq2a9*Wr08sJf7yzA0u5L E/FuckLove5.jpg[/img]
много думи в една картина![]()
Любов има,но не винаги е към гаджето.Писна ми от някви депресирани мадами хленчещи,че няма любов понеже гаджето я зарязало...Не е края на света.Ще мине месец,два,три...година и ще го забрави.
ми обясни на депресираните хленчещи мадами истинската любов и кво праиш после,а и без тва ще забравиш за любовта много добре всички знаем че това не се забравя![]()
Абсолютно съм съгласна !Първоначално написано от SweetySmallDevil
На въпроса защо казваме на гаджетата си "Обичам те" мисля че едва ли има някой, който да е способен да обясни. Казвала съм го на бившия ми съпруг, казвам го и на човека с който съм сега, но всичко е различно. И ще ти кажа, че цялата химия, която се получава между двама е причината да хлътват/влюбват/полудяват и т.н. един по друг. Всичко е химия и хормони, но това не са чувства. В един момент всичко отминава и какво остава ?
Това, което остава е привързаност и дори навик, това вече можеш да кажеш че са чувства. Сега ще скочиш сигурно да ми спориш, но то за теб е разбираемо. Няма нужда, както обясних и в една друга тема от същата тематика на LadyDi, така и сега казвам същото на теб.
Come out, come out wherever you are...