.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    А ти явно не си разбрала/прочела хубаво темата ми. Оо Отговора ти е именно на въпрос "Има или няма любов?" Оо

Мии .. не :Д
    Тука вече тотално се обърка .. :д

Така, първо смислено ли ти звучи този въпрос и съответно отговора..

Въпрос: "Има или няма любов?"
    Отговор: "Любовта си е любов, всеки я описва по различен начин и я разбира, чувства, изпитва по различен начин .."

.. Така, логиката казва, че това просто не се връзва :д
    Ама ти как така си го разбрала не знам :Д

Ето сега "логични" въпрос и отговор:

Въпрос: "Абе вие какво разбирате под думата "любов"?!" (Това беше и Твоят въпрос в темата)
    Отговор: "Любовта си е любов, всеки я описва по различен начин и я разбира, чувства, изпитва по различен начин .."

Такаа, и тука вече трябва да се сложи точка.
    Сега дано си схванала смисъла =)

По дяволите...
    Пуснах темата заради всички "наранени" многоразбиращи емота (даа сега ще почнат и злобарите,просто не намерих по-подходяща дума),които твърдят,че любов няма по всевъзможно глупави причини.

Като няма защо имате гаджета,защо им казвате "Обичам те" , защо те ви го казват? Защо не си стоите сами след като няма?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Абе .. на мен честно казано са ми смешни тези, които твърдят, че никога повече няма да се влюбват. То това е като след пиянска вечер, като казваш как "никога повече няма да близнеш алкохол" .. до следващата петък или събота вечер, когато пак си навънка някъде
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    По дяволите...
    Пуснах темата заради всички "наранени" многоразбиращи емота (даа сега ще почнат и злобарите,просто не намерих по-подходяща дума),които твърдят,че любов няма по всевъзможно глупави причини.

Като няма защо имате гаджета,защо им казвате "Обичам те" , защо те ви го казват? Защо не си стоите сами след като няма?!

Тука въобразявам ли си или сама си противоречиш :Д ?!
    Преди малко казваш, че си питала какво означава любовта, а сега сама цитираш местата, където се опитваш да разбереш защо си мислят че любовта я няма :Д .. това ми напомня на въпроса ти "Има или няма любов?"
    Не е ли така ?

Ето и примерите :Д

които твърдят,че любов няма по всевъзможно глупави причини.

Сиреч питаш защо казват "Обичам те", след като според тях любовта я няма :Д

Ми това не мен ми прилича по - скоро на въпрос "Има или няма любов?"
    .. а не на въпроса "Какво според вас е любовта?"

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Абе .. на мен честно казано са ми смешни тези, които твърдят, че никога повече няма да се влюбват. То това е като след пиянска вечер, като казваш как "никога повече няма да близнеш алкохол" .. до следващата петък или събота вечер, когато пак си навънка някъде
    т`ва за алкохола е друг въпрос една приятелка мн здраво се беше нарязвала няколко пъти, зарече се да не близне повече и от повече от година не е пила. така, че си зависи от човека за всяко едно нещо
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен
    Град
    <3
    Преди малко казваш, че си питала какво означава любовта[/b]
    ? Оо Бъркаш се.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    И защо по дяволите темата ми придоби такова грешно заглавие?! Оо
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^^ Е попринцип е така. Обачее .. и аз казвах, че никога повече няма да се влюбя, да допусна човек близо до себе си, за да не ме наранят. А то ко стана .. Ей ма сега отново хлътнала до уши
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Заради теб .. ти сама си противоречиш, съответно на темата смисъла и се променя

Мега фен
    Град
    <3
    .. Заради теб .. ти сама си противоречиш, съответно на темата смисъла и се променя
    Така. ^^
    4XCOKИ

Омг .. :d

Супер фен Аватара на l0lz
    Деградация пълна.. Кво ти пука за кой има любов и за кой няма бе? Имаш човек до теб, който те обича (поне така съм разбрал от постовете ти), така че кво мрънкаш..?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Има Любов
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    ^^ Е попринцип е така. Обачее .. и аз казвах, че никога повече няма да се влюбя, да допусна човек близо до себе си, за да не ме наранят. А то ко стана .. Ей ма сега отново хлътнала до уши
    Е, не можеш да заповядаш на сърцето си.Но ако говорим за нещо друго си е въпрос до сила на волята
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

А ако нямаме гаджета, на които да казваме, гадното нещо, пак ли се броим за големите разбирачи? Щото и аз съм от гилдията да знам поне..

Супер фен Аватара на fenasf
    като сме почнали с примери:

Имало едно време момиченце с много свободно време и комплекси за избиване. Тя си избрала вкусен никнейм и се регистрирала в тийнпроблем.нет, за да може да се подиграва на други хора с проблеми. Останалото е история...

I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от fenasf

Имало едно време момиченце с много свободно време и комплекси за избиване. Тя си избрала вкусен никнейм и се регистрирала в тийнпроблем.нет, за да може да се подиграва на други хора с проблеми. Останалото е история...

^^ ..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fenasf

Точно така! ^^
    4XCOKИ

Някои казват, че има любов, а други, че няма..
    Някои вярват в нея, а други са спряли да вярват или просто още не са повярвали в нея.. Всеки си е изградил мнението на базата на това, което е преживял..

"Любовта е като марихуаната.Ако не си опитал,няма как да ти обяснят какво е чувството."
    by w0sh
    Следователно хората рядко вярват в нещо, което не са изпитали/видяли/чули и т.н.к.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

любов има,но не е вечна ... научно доказано е!!! .. всичко е до това какво ще направиш докато я има ... след това всичко е до привързването един към друг .. и нещата които ви свързват... хормонът който отговаря за страстта и тн ... е неконтролируем ... и мозъкът не е в състояние да го потдържа вечно ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

и все пак .. прекрасно, но ЩО е любов???
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    [img]http://api.ning.com/files/djPAREWSbNCmlXhaXHMjIv8S4BFKKmj1ec0O7tuehbdp-0a26r53yIfEnlUO4JQVNMaLFhpi5IRq2a9*Wr08sJf7yzA0u5L E/FuckLove5.jpg[/img]

много думи в една картина

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Любов има,но не винаги е към гаджето.Писна ми от някви депресирани мадами хленчещи,че няма любов понеже гаджето я зарязало...Не е края на света.Ще мине месец,два,три...година и ще го забрави.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    ми обясни на депресираните хленчещи мадами истинската любов и кво праиш после,а и без тва ще забравиш за любовта много добре всички знаем че това не се забравя

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от SweetySmallDevil
    любов има,но не е вечна ... научно доказано е!!! .. всичко е до това какво ще направиш докато я има ... след това всичко е до привързването един към друг .. и нещата които ви свързват... хормонът който отговаря за страстта и тн ... е неконтролируем ... и мозъкът не е в състояние да го потдържа вечно ...
    Абсолютно съм съгласна !
    На въпроса защо казваме на гаджетата си "Обичам те" мисля че едва ли има някой, който да е способен да обясни. Казвала съм го на бившия ми съпруг, казвам го и на човека с който съм сега, но всичко е различно. И ще ти кажа, че цялата химия, която се получава между двама е причината да хлътват/влюбват/полудяват и т.н. един по друг. Всичко е химия и хормони, но това не са чувства. В един момент всичко отминава и какво остава ?
    Това, което остава е привързаност и дори навик, това вече можеш да кажеш че са чувства. Сега ще скочиш сигурно да ми спориш, но то за теб е разбираемо. Няма нужда, както обясних и в една друга тема от същата тематика на LadyDi, така и сега казвам същото на теб.
    Come out, come out wherever you are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си