- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За тези,за които няма любов. Оо -.-
да те разочаровам...и любов и обич има,просто 2рото е по-рядко срещано ,защото малко са хората,които са способни да го изпитат това чувство и да дадат всичко за него...Първоначално написано от GaBiIi__
И аз се дразня, когато някой започне да ми обяснява как любов нямало и това било само една лъжа... Как всичко опирало само до секса, парите и развлеченията... бла-бла-бла...
И това, че еди-кой-си ти е разбил сърцето не е извинение да се вкарваш във филми и да лееш горчиви сълзи над чаши водка, изказвайки мъдри мисли по въпроси, за които си напълно на тъмно. И след най-тежките ми раздели не съм дрънкала тъпотии от типа на "Любов няма или поне за мен е мъртва...дрън-дрън". Винаги съм знаела, че рано или късно пак ще литна по някого с надеждата да е по-добър от предишния.
ПП. За някои хора очевидно да отричат любовта е начин да преодолеят по-бързо някоя по-солена раздяла, но и аз не виждам от какъв зор трябва да пускат теми с тази си "мъдрост". Нито е оригинална, нито можем да влезем в положението на всеки скъсал току що с гаджето си.
Любов!?Хах...сигурно не обичате родителите си ,семейството и приятелите си![]()
Любов между момче и момиче (момче и момче или момиче и момиче) защо пък да няма.Това че някой хора не са я изпитали и са се отчаяли от живота ,това си е техен проблем![]()
абе хора няма любов само чук и бег е тва е![]()
love is gone!
не няма .. обясни какво е обичта .. влюбване привързаност .. уважение ? тва не е обичПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Истинска и безусловна любов може да изпитва само един родител към детето си.
не е задължително да обичаш този,с който ходиш..![]()
вие пък колко сте смешни.. на 15 години и открили голямата любов,без която не могат да живеят... пфф
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
защото самотата за едни е плашеща,за други - пристрастяваща
За момента може и да не могат да живеят колкото и плоско да звучи.Много хора имат гаджета просто ей така за фон да има какво да се прави,или по скооро ги пробват към коя ще изпитат някви по силни чувства от привличане и някви симпатии.Първоначално написано от guinessgirl
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
200 жени да имам 200 и 2 за леккк
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
За тях няма ама като казват "Обичам те" за тях това е друга версия на "Привличаш ме"![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Има любов, ама малко хора на наш'та възраст са я изпитали.
Вие на хероин ли сте бе?
няма да повярвам че съществува онази буйна любов от филмите с всичките препятствия и трудности докато не се сблъскам с нея .. обаче вярвам в любовта не толкова като емоция а по скоро като естествен страх да не останеш сам .. всеки го изпитва и може би понякога го бърка с любовта .. понякога може да се окаже истинско ..
in defense of our dreams...
Нямам гаджета. Не им казвам "Обичам те". На мене не ми го казват и си стоя сам. Проблемно ли е още или не знаеш как се злобее дориПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
спокойно-и теб като те зареже гаджето и ти ще пускаш тема "няма любов "
I can't stop myself from loving you <3
така е...Първоначално написано от cinderella_gugutka
ти си мн тъпо парче
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Глупости. Пълни глупости.Първоначално написано от cinderella_gugutka
Тва означава да съжалявам за всичко,за щастливите ни моменти...за абсолютно всичко.
Трябва да си много глупав (ама много,а аз "мразя" да ме сравняват със средностатистическия идиот),че да кажеш,че няма любов само защото те е зарязал някой.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Подкрепям те стабилно, ShtrudeL! Тея дето го казват, прикриват слабоста си може би така или поне се опитват де, ама те си знаят най-добре![]()