- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно ревнива съм...
Та чак не се трая(не че моя не е де :Д...) Та така много съм ревнива,може би защото веднъж ми е изневерявал,знам ли.В петък заминава за гърция за 5 дена (което ми го съобщи днес) с приятел и неговото семейство(разбира се на мен ми е хипер гадно)А в четвъртак е в Плазма(което също днес ми заяви..)Когато е на дискотека не издържам и постоянно трябва да си пиша с него,или говоря.Въпроса ми е,има ли накакъв лек за това? Просто е ужасно,така се съсипвам....
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Веднъж изгуби ли се доверието мног отрудно да не кажа невъзможно е да се възстанови ... аз лично не бих простила точно заради това, че няма да му вярвам каквото и да прави от тука нататък ... но ти може и да го преодолееш ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо не си с него на Плазма?
Иначе съм напълно съгласна с Хилари![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Нормално е да му нямаш доверие след като ти е изневерил.Ревността се преодолява стига момчето да ти се докаже и да ти покаже ,че може да му се има доверие.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
УИУУУУУ ПЛАЗМЪЪЪ
Не съм в Плазма,защото нямам 18...Иначе незнам и аз какво да правя,много ми е трудно така.Ако можеше постоянно да сме заедно,но уви..
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
Не бъди толкова ренива, може би наистиа се е променил и няма да направи нищо спокойно![]()
разсейвай се с нещо и не мисли за това
The blood that binds us ..till death unites us
и аз съм ревнива кво да се прави...няма лек освен да му се довериш..не знам..
После що ви оставят гаджетата.Живей си живота момиче.Докато той е в Плазма излез с приятелки някъде...![]()
Ако продължиш така, трябва да ти е ясно, че рано или късно ще му омръзне да търпи тази твоя ревност... Може да му обясниш (ако не си го направила) какво я е породило, но ако смяташ, че той е твоето момче - просто му дай шанс и му дай доверието си в аванс...
Както казаха преди мен, докато той е някъде, излизай и ти, забавлявай се, старай се да не мислиш за това къде е и какво прави...
Нали знаеш,който е изневерил веднъж...А и след тази случка,всеки път,когато се разделени ще се чудиш къде е и какво прави.
Между другото,има ли навика да излиза често без теб?
Мерси на всички! Иначе,да има този навик.Дори днес бяхме цял ден заедно![]()
Първоначално написано от mrtn
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Където е текло веднъж, ще тече пак. Изпитано е... Разбира се, всяко правило си има изключения![]()
нема лек за твааз съм от 5 години така не се лекува тва нещо
просто човека който е до теб треа ти поднаса на ревноста иначе нема шанс
![]()
Аз се задушавам, когато мой приятел постоянно ме ревнува.. не издържам на този натиск от "негова" страна.. но в случая ти съсипваш така себе си, не само него! Защо не му се довериш.. да наистина, един път ти е изневерил и е съсипал доверието, което е градял преди това, но ако го обичаш си струва да опиташ.. просто му се довери..![]()
Ревността може да е болест,ама тя също е признак,че всъщност държиш на тоя човек.И аз съм ревнива,умирам от ревността,осолено като не знам къде е ... Но мй ще трябва да се примиря,защото говорех,говорех,говорех и пак нищо![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
нямаш му доверие ,а на всичкото отгоре си и ревнива и го задушаваш като го тероризираш с обаждания и смси...защо ли вече се осеща праха изпод обувкте му докато бяга надалеч от теб?!![]()
стегни са малко и го остави да си почине...ако си преценила ,че си с него,значи напълно му гласуваш доверие за постъпките и го оставяш да си има и свое собствено пространство..ако ли не-късай го преди той да го направи,че после много ще те боли![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
аз съм толкова ревнива че бих убила споко не си единствена дръж изкасо![]()
love is gone!