- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми пяна за коса?
Искам да понамаля малко обема и да изпъква с мокър ефект,бе все едно излизам от банята.
На Лонда пяната ... едва се отървах от пърхота след като я използвах.Иначе е добра,ама и малко слепва.
Взех си една нова днеска ... вместо мокър ефект,ми даде такъв обем,че все едно съм си духал със сешоар 3 часа пффт
Та препоръчайте някаква пяна,от която не се гепи пърхот,не лепка,дава видимо дълготраен и видим мокър ефект и понамалява обема?
Мъжко.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ами за пяна...нз може да пробваш някоя по-качествена,например на Nivea for men,но по принцип знам че има гел за мокър ефект,който според мен стои доста добре...не знам за марки,просто отиди в някой козметичен магазин и поразгледай![]()
аз пък искам пяна която да ми държи къдриците . косата ми е леко чуплива и идеята ми е да нарежа едно парче плат и да си навия косата на малки кичури и искам пяна която да държи косата ми през цялата вечер къдрава, а не да заприлича на раздърпана кошницамоля ви препоръчайте ми пяна от която сте доволни
![]()
Тафт
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Тафт синята с оранжева капачка.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
има много такива теми, но иначе тафт са добри.. много добри![]()
Просто аз
Колебах се точно между Тафт и Вела.... Ще ги пробвам и двет,благодаря.
Гела. Нивеа Аква за мокър ефект - провбвах го,но ми прави косата на сламки и супер оредрява,пърхот също ми цъфна
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Аз наскоро си купих Тафт и съм доволна.![]()
Нивеа ..аз много съм доволна от нея..прави ми косата мека и блестяща..горещо е препоръчвам !!![]()
![]()
![]()
Аз използвам или черна или синя пяна на Taft и съм много доволна.![]()
taft
love is gone!