.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Крем Здраве

Здрасти на всички
    Искам да попитам има ли доволни от това кремче? Говоря за крем Здраве в синята кутийка. Интересува ме дали ще ми помогне да спрат да ми излизат пъпчици по лицето? Те са единични... плюс това имам и малко черни точки. Ходих на дерматолог и ми казаха, че не е акне.
    Та дали това кремче може да ми помогне и как?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз съм много доволна от крем "Здраве"...Винаги във вкъщи имам от него,защото помага за всичко (или почти всичко ) , а и е икономичен..Ако ми излезе някаква пъпка - веднага я мажа с кремчето и пъпката изчезва много бързо..

Но незнам дали помага за черните точки
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Еми не знам и аз... понеже все кремове и лосиони против акне ползвах до сега, маи влоших нещата. Явно наистина не съм с акне. Затова питам за кремчето, че все го хвалят. Пък ми писна от тея скъпи кремове.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами против черни точки мога да ти препоръчам ексфолиращия гел против черни точки (Но аз не съм я ползвала,една моя приятелка я ползва и е много доволна),( http://beautycosmetic.biz/johnsons-c...29a024f624b4ac - информация за този гел )

Или може да използваш Гарниер Пюр 3 в 1..Чувам много добри отзиви за този крем
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си