- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Чувствам се леко зашеметена,но само леко,защото го очаквах .. знаех,че пак ще провали всичко рано или късно.Снощи до 5 часа съм седяла будна,за да осмисля нещата и най-лошото,което разбрах е,че .. почти нищо не ми трепна отвътре.Знам и,че желанието ми да съм с Него малко по малко се изпарява и за всичко си е виновен Той и само Той .. ;// Аз просто не мога повече .. изчерпах се !! ;( Иначе ми е спи все още,защото майка реши да ме събуди в 13 часа .. ии сега очите ми са кървясали от недоспиване ..
Междувременно довечера смятам да се доутеша като пак си поприказвам с тея двете повърнички.. абе около мен само повърнички общо взето.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ПерфектноооооДвама ненормални от компанията ме изненадаха толкова приятно
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ееех тая селяния беее ...![]()
![]()
![]()
По темата: Емм тука с жена ми се хилим на простотията у някои хора ...Иначе за сега бивам .. по късно мисля да седна да разцъкаме халф-ата, че отдавна не сме ги размазвали ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^ Знаеш ли какъв повод ше и дам НА НЕЯ да се притеснява![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0
и никой не разбра отива си лятото,идва есента..![]()
хем ми е весело от готиния старт на деня с шматките-беше просто малка фантазия днес и сме си обещали на пролет пак да повторим,хем ми е леко носталгично,че лятото свършва...искамм пак на море![]()
тъпо. още малко и даскало![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Ужасно. Супер, супер разочарована от много хора ... Реве ми се, ама тоя път ше се опитам да не заплача, шото предния път не ми се отрази особено добреПисна ми от лицемерни, лъжливи пуутки .. писна ми от хора, които ме използват. Писна ми от тъпото ми семейство (ако изобщо мога все още да го наричам така), писна ми да се правя, че не ми пука, а всъщност отвътре да се разкъсвам на милиони парченца. Просто ми писна....
Hilary_![]()
да започна от това че нещата се промениха коренно към мн добро за мен.незнаино как направих един избор и да видя последствията от него.може да съм направила грешка а може би не незнам но знам само че се чуствам изклячително добре и заредена с мн емоции и желание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Охх, половин час съм ревала на "Кварталът на богатите"![]()
![]()
к'во ми става не знам, ама на всеки втори филм се разплаквам като малко дете :д![]()
3 пакета кърпички изхабих, к'во ми става бе :Д![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пууу гаден махмурлук най-после се отървах от него![]()
Иначе като цяло съм суперВ 20:00ч. имам среща с едната ми кака (
) ама още не съм се облякла
Е нищо ще ме почака малко
Аххх дано днес да няма подобни изпълнения като снощи и дано да ми кажат,че нищо не се е объркало и в понеделник заминаваме за Варна
![]()
![]()
Айде лека вечер на всички
П.П.Бате сори,че днес изчезнах така ама 5 часа нямах нетБичам теее!!!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм го виждала от 10 август...![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ай, ще има мусака за вечеря.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Весело ми еДосега съм се лигавила с компанийката ..
Тея олигофрени не искат да ми кажат какво са ми купилииииииииии
![]()
От двама от тях вече знам, ама другите ... апфф искам да знам
Даже и едно от момичетата не иска да ми казва ...
![]()
![]()
Hilary_![]()
аххх, от тая дата кви спомени имам... не искам да се сещам, иначе директно вадя пушката и отивам да го убивам оня..Първоначално написано от Snickers
![]()
по темата: сега се прибирам, щото цяяял ден умирам за сън и не издържах повече, мисля след малко да лягам. и междувременно изчаквам да видя кога точно онзии... онова.. момче, да кажем () ще ми се обади
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
гадно ми е ,че се наложи да му кажа тези неща,защото видях колко го заболя ,а и мен от това ми стана гадно...
ако четеш това(знаеш кой си) искрено се надявам да запазим отношенията си ,без драми и сапунки..наистина се надявам![]()
Яна, що пак си отрязала младежа...И бтв това ти е 1111-то мнение
Честито!
По темата - изморено ми е, щото нещо не спах като хората. Ама сега ще си изпържа картофи и с малко биричка всичко е 6 точки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Aдски тъжна....![]()
![]()
хъх,младежа не е рязан по никакви параграфи ...все още си остава човек,с който ми е приятно да общувам и да се забавлявамьПък и той е умен човек,сигурна съм е разбрал какво му казах и нещата ще се променят
![]()
иначе за пържените картофи-да не би да си ясновидец...и аз това похапнах преди малко![]()
Лелеее, глупчо обичам те![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
чувствам се.... забравена![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Ами изморено ми е...ии некво никво..Абе не ми е хубаво.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Чувствам се толкова ненужна,незабележима и т.н .. Сякаш не съществувам ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Това исках и аз да кажа...Първоначално написано от Assshley
![]()
Big or small, lies are lies!