- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
:SПървоначално написано от vagarious
[hug]
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^ [hug] Аз от много време съм така и най-лошото е, че не виждам изхода от ситуацията(така да се каже)...................................![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Ей ей не се базикай с по необразованите хахахахаПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
и аз те обичкам baby
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Uhdajt0C1sE&feature=fvw
мале чух я тая песен и едни спомени изскочиха от преди 3 години,едни чудеса....мани бегай простоама се разнежих и наистина ми стана хубавко
![]()
Колкото повече мисля, толкова по-зле се чувствам!![]()
nicolepcd
Ходи ми се на сватба!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и на менПървоначално написано от LadyDi
пз:Дико Илиев-Дунавско хоро![]()
и ловец съм и рибар съм на закона мамата ебал съм![]()
Размечтах си се тука![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ех, туй Дунавско хороооо... колко съм го играла по площада в СвищовввввПървоначално написано от kindergarden
хах ,а в даскало колко сме го рипали да не ти казвамПървоначално написано от LadyDi
и винаги има 1 или 2ма в строя които са объркат стъпките и да подведат останалата група..та се получава нещо като клатушкане на група пияници,в опит да се крепят взаимно...весело с 1 дума
![]()
бтв аз ли откачих ,не знам ама ми се допи страшно кафе и май ще си направя след малко 1....остановила съм,че кафето ме приспива най-добре...люсвам 1 и след 10на мин съм заспала като къпана![]()
някой съфорумник няма ли да се жени и да ни покани на сватбаПървоначално написано от LadyDi
ще има да играем и да скачаме
![]()
Сестра ми, сестра ми!
Ама чак февруари...
аз обмислям идеята,така че се гответеПървоначално написано от kindergarden
ама да обещаете,че ще играем Дунавското
![]()
Даже ще ти го водя!
онова есенно чувство отново ме гони и знам, че в един момент просто аз трябва да го приема и този ден искам да е колкото се може по-скоро.
чувствам се странно и заедно с това много добре и чакам училище а преди седмица въобще погледа ми беше много различен
това за който го мързи ,да бе
ще те научим,чадо-не се бой..ако не за това,за какво са каките![]()
иначе LadyDi, разбрахме се..ще ти приготвя 1 везана бяла кърпа,за да е по-стилно![]()
за да не оспамваме темата-Весело ми е,разлигавила съм се тука с едни приятели и не знам как ще заспя в скоро времеосвен ако кафето не ме приспи предварително де..
^Оф като говориш за кафе, така искам и аз да ударя едноооАма нз, чудя се
Иначе, взе да ми се доспива, скучно ми е ии като се сетя, че утре трябва да стана рано, ми става зле..
![]()
Big or small, lies are lies!
ох,нещо ме е хванала депресиийка днеска,но мисля утре да я разкарам![]()
Бреййй за сефте се наложи аз да го изпратя,а не той менХах с моите шматки си говорих за толкова много неща ... За сериозни връзки,за семейни проблеми и т.н. ... Радвам се,че ми имат такова доверие
Но не трябваше точно с това да се базикаме
![]()
![]()
Ся се чудя дали на пети ще съм в Кранево на Р.Д. или не?!
Дано да отидем,защото знам,че поне 24 часа ще съм с Него ... Знам и че ако не е Той няма да мога да забравя бившия ... Абеее не ми пука - к'вот стане
И в двата случая ще ми е яко
![]()
П.П.Бате,ОБИЧАМ ТЕ!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Суперррррррррр![]()
![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
ЛелеееееееТея хора са ненормални. Не ме оставиха да спя
А за днеска толкова много неща имам да правяяяяяяИначе .. как да се чувствам .. като на 18
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
историята с ключалката продължава и днес...мама замалко нямаше да може да излезе за работа и една колежка ни отключи отвънтаа пак ще идва ключаря ама да сменя бравата и всичко
![]()
азз съм....ами всъщност добре се чувствам,спокойна и мислеща за предстоящите 9 месеца мъчение![]()
и имам още да дописвам по био ,а мързела ме е погналтая почивка си беше баш бомба със закъснител
поне беше весело докато чаках да изгърми
![]()