- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Ужасно настроение .. и тоя филм още повече ми го развали. .. каква глупачка съм само . ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Най-сетне се развали времето![]()
![]()
Гадно, че никой не му се излиза и трябва да си стоя в нас.. и да гледам филми.. и да чопля семки![]()
Моя човек пък има мускулна треска и не може и да мръдне.. (казах му аз днес, ама кой да ме слуша) .. Та това малко ми развали настроението, но няяяма значение..
Във вторник имам рожден ден![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз обичам да е лошо времето, ама не..Жега еееПървоначално написано от Jumbie483
Иначе аз гледам филм ама нещо не ми се прави това.И няма какво друго да правя де
По-късно чак ще излизам, ама до тогаваа..
![]()
Big or small, lies are lies!
апффф объркана съм...не знам кво да правя,не знам кво искам...![]()
офф, пак не стана ..
ама к'во да правя, ще чакам да стане ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Хм чувствам се добре ,защото бях малко на шопинг, чувствам се добре ,защото минахме през докторката най-сетнеЧувствам се добре, защото мама е малко по-добре
Чувствам се добре ,защото сега излизам макар и за час.
Само лошото е ,че утре трябва да седна да поуча :С
объркана ... искам да си отговоря на някои въпроси ...
Добре ми е![]()
![]()
![]()
гостиПървоначално написано от lipsvashh_mi
ма си заминаха
и ще му го върна
![]()
![]()
Е,че ти не знаеше ли за гоститеПървоначално написано от kindergarden
![]()
По темата:Супер ми е якоСамо се притеснявам,че утре може да ходим на сбор в една съученичка и да засека някъде из селото един човек
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а,да позная-снимали са те и не са те оставили на мира цял денПървоначално написано от kindergarden
горкото ти.
Аз се наспах едно хубаво и сега ще вляза да си взема душ-хем да се събудя,хем да си проясня мислите и плановете...утре ще пообиколя по театрите,да си взема билет и ще ми покажат един ресторант,че сме се разбрали с компанията преди 15 да се съберем и да отпразнуваме в общи линии края на ваканцията..или по-скоро да го полеем с няколко чашки![]()
^ Хах това от личен опит ли го казваш![]()
![]()
По темата:Още 25 мин.,а аз не съм готова![]()
Мне категорично забраних да ме снима...така че ми се размина![]()
просто искаше ми се да си тръгне по-късно![]()
![]()
^Ама и двете почвате да ме плашите с тия снимки![]()
![]()
По темата:Почти се оправихЧак да не повярваш
![]()
Сега тряяше да съм на рожден ден със гаджето ми ама .... няя!Имам толкова много да уча а няям никво време.Един тъпанар е казал на най-добрата ми приятелк,че просот си е играел 3 месеца.Добре,че поне имам пушка за едър рогат дивеч
и ще я използвам сачо да го видя тоя.Утре ще се разхождам из Панчарево със нея
И съм доста точна така че тоя да се надява на чудо.Яяя оказа се,че имабо ще желаещи!
Мрете говедаааа!!! Иначе съм добре
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
амиии, чудя се какво да облека, че навънка е нек'во студено, ама к'во толко' :Д .. ше го преживея :Д
НАЙ – НАКРАЯ днеска ше излезна, психирах с в нас :Д
сега малко карти, СУПЕР смях ииии джънгъл ^^![]()
![]()
ама то т'ва много духа навънка, бати залухавото :Д
ама ме кефи тъмното, дразнещо небе ^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Долу-горе съм добре... сега ще видя дали ще се получи нещо или ще е поредната щуротия, която ш' пробвам![]()
еlsy![]()
Бля, не ми вдига телефона. Може да му е станало нещо... Май кара мотор до 8ч, а аз му звънях към 7 и нещо... Дано да не е станало нищо, а просто телефона да не е в него докато кара (както винаги). По дяволите, защо все си мисля най-лошото? Настръхвам...
Като изключим т'ва, съм добре...
Не ми се слуша музика, дразни ме... Грр
Дразня се, не правя нищо съществено, мамка му...
Има ебати якия вятър!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Била съм и по-щастлива, имала съм и по-ползотворни дни...![]()
nicolepcd
След вчера съм в много яко настроение.Просто се размазах....
Сега се ядосвам на тъпото време и на една фр....искам на дискотека,но сигурно няма да ходя.
А там ще са доста фенчета![]()
;]
Днеска направо ден за бетствия - някакъв кораб потънал на Охридското езеро,някакъв трамвай блъснал кола иии .. правим 1 година и 1 месец с лайняното изрудчеОсвен това очите ми са подпухнали от рев,главата ми ще се пръсне от гадни мисли,не излязох на шопинг,защото прекалено много ме мързеше и цял ден лежа в нас и ям ии .. полудявам,а и другото,което е интернета ми е тооолкова замуднял отново,че не мога да си изтегля Teen Choise Awards 2009 ;
Ааа .. ии нещото на профила Му ме изнервя и ми идва да го смажа .. искам да го боли .
Става му хубаво само при мисълта,че след 8 дена започва 3ти сезон на Gossip Girl.
![]()
Охх .. доста оплаквания ама .. абе глупачка съм .. ;х
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ооо колко до болка познатоПървоначално написано от Snickers
)) Винаги съм така.10 минути без отговор и почвам с 10 смс-а "къде си, какво става ,да няма нищо лошо, пиши ми, полудяявам, сърдиш ли се " и всякакви други разновидности.Майка ми ми вика ,че съм толкова досадна и се чуди как ме търпи момчето
![]()
И аз се чудя някой път.Паника
))
Иначе тъпо ми е ,много ми е топло от тая печка, яде ми са пак, да не съм бременна бахти хах ,не спирам да ям цял ден деба![]()