- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Гледай филма Bachna Ae Haseeno ^^Първоначално написано от Priceless
Този филм е някак си "идиотски сладък" :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Гледай Fat Pizza.
Т'ва за какво се разправя :ДПървоначално написано от w0sh
^ С тоя моя нет, в това време .. аз докато се изтегли вече ше съм се самоубила от скука![]()
Пък и вече се забавлявам с това да псувам някои хора .. и да си мисля .. как по дяволите не им писна да се оправдават за простотиите си с това, че ми правят на пук![]()
Ама честно казано - БХ ! От тук нататък аз спирам да се боря за каквото и да било - квото ще става, да става ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За австралийци, разносвачи на пица.Първоначално написано от smiirnoff
Груб филм с много простотии. Ама е баш като за скучно време.
Първоначално написано от w0sh
.. мии, ще го гледам .. като няма к'во да се прави ;д
Понеделник е,как да съм...Лятото си отива и идва скапаната зима...
![]()
![]()
Чувствам се сравнително добре днеска.Станах си по обяд както винаги,наядох си се като прасе както винаги,свърших си работата и сега ще гледам едно хубаво филмче (поне се надявам да е такова) .. аа и нашите ги няма .. какво повече да иска човек.Така добре се наспах на тоя дъжд .. искам поне до утре времето да си остане скапано,за да си спа като бебенце.
Апък и без това ме мързи да излизам. ((((((((:
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
А есента?Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
По темата Добре съм
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Изкарах 20 минути под дъжда и ми беше доста хард
оф д**а, за к'во съм такава .. преодолях го като гадже и всяк'ви такива ..
.. ама не и като приятел ;хх...
.. сега отиваме до лекарката, да ми бърка с ония гадните "неща" в устата :Д![]()
мразя я тая .. ама винаги е много мила :Д![]()
после като се прибера трябва да си оправя косата, иии ще чакам тати с тортата :ДД![]()
![]()
..
тъпо ми е и ми се плаче нз що така![]()
![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Пфф днес е адски тъп ден, отново!Вече ми е толкова скучно, че няма накъде повече, честно казано ми се почва даскало (и аз самата не мога да повярвам, че го казвам)! Още по-гадно ми става от т`ва мрачно време навън!! Плюс това ми е и лошо, може би ще си пусна някой филм, та да видим какво ще стане..
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
За нея има само Лято и ЗимаПървоначално написано от Shely
Пролет и Есен не признава
![]()
Поредният идеален ден от ваканцията,нищо че е към края си....бях на ресторант с шматките,поговорихме си,посмяхме си и си се пооплаквахме наволя за това,което предстои след седмица..бааа не ми се ходи на училище бе![]()
Сега тея дни ще ги видя пак,пък и жена ми ме е поканила у тях трябва само ден да изберем![]()
Весело ми е,но ми се спи заради това мрачно време и като нищо след малко да си легна![]()
Оф ми ся се прибрах, заради дъжда.Ако не беше заваляло щяхме да се шматкаме още, ама ..Пък и им било студено.Апф умрях от яд, ама си замълчах естествено(нищо ново).Искаше ми се едно нещо да стане, ама не стана и сега съм отчаяна.
![]()
Обичам да е такова времето, ама да има с кой да си лафя примерно.Ама сега няма.Не е и да си легна, щото ще умра от жега.Офффф незнам...яд ме е, ще се побъркам.Отчаяна съм и ми се плаче..
Оф....
Big or small, lies are lies!
Еми малко съм уморена от даскало ,но съм що годе добреНе ми се мисли ,обаче нито за сряда ,нито за четвъртък . . :С
Супер гаден ден. Всичко ми върви на обратно днеска.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Миии нервно ми еОт два часа чакам рожденичката да се оправи и да ми пусне сигнал ... Всички вече ни чакат в апартамента на един бивш,а ние още не сме тръгнали
Момчето ми се кара,защото рожденичката закъснявала за собственото си парти и така
Освен това е адски студено и вали цял ден
На всичкото отгоре не знам дали ще се прибираме рано (т.е. към 2-3ч.) или ще се наложи да спя в бившия
Абеее като цяло шоуто е пълно
Като за капак шматката днес си продаде единия усилвател за мижавите 120 лв.,защото оня му бил приятел и му било кофти да му вземе повече пари
Абеее,както обичам да казвам "Кажи му мъж и не го обиждай повече" [-o<
![]()
Е поне знам,че като отидем ще си избухнем на макс![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мии .. супер се чувствам в момента ^^![]()
ии пак .. ТАТИИ, Честит Рожден Ден !![]()
По мокра не съм билааа .. и по бясна ..!!!БАСИ ВРЕМЕТО!![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Странно...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Адския сдух ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!