- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Откачам .. просто откачам .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
още по-зле и от преди xS
БЯСНА СЪМ !!! Лелеееее колко съм бясна само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще направя едно разчистване от изроди в шибания си живот и повече да не ме занимават.![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се страхотно .. сякаш времето за мен е спряло
1. Искам да споделя.
2. Искам да намеря поне един човек със същите възгледи за отноше нията между хората като мен.
3. Иска ми се този месец да ми се беше случил миналатъа година.
Добре съм, но за пореден път имам "ОГРОМЕН" късмет с момчетата.
Вие на хероин ли сте бе?
зле... Добре,че е най-добрата ми приятелкя да ме занимава с нейните проблеми,така забравям за мойте![]()
Отново искам да ям, а след това да пуша един чадел. Ама ме мързи да правя и двете.
Вие на хероин ли сте бе?
Гут гут.Първоначално написано от vikipf
Същото.
Партия и за двете?Първоначално написано от w0sh
Вие на хероин ли сте бе?
страшно убарканаа![]()
Като утрепан... казах работи на любимата , когато не бях на себе си ,които я нараниха ... не знам дали ще ми прости ... скапан съм от всякъде ,цяла вечер не съм спал и нямам повече сили да плача ... просто нямам
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
От поне 3 дни не съм спала като хората... цяла нощ се наливах с кафе и сега съм като дрогирана... повръща ми се, ръцете ми треперят и главата ш ми се пръсне... снощи си изпуснах нервите и казах някои неща, дет не тряяше... щях да се пръсна от смях преди малко и аз не знам щоне съм добре
иде ми да се гръмна
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от vikipf
с 2 ръце и 2 крака ЗА ...
Заминавам на зъболекар и след това бач.
Как ли се чувствам?
И по-добре съм била ... Няям търпение една приятелка да ми звънне,за да изчезна от нас,защото не мога вече вкъщи заедно със брат миПобърква ме тва чудовище малко
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
мии .. чувствам се прекрасно, перфектно, щастлива съм, малко ми е студено, НО все пак се чувствам Отлично ^^ ^^ ^^
.. сега гледам тая малоумно-кухата Хана Монтана![]()
тука ме подлагат на ебаси разпита :Д![]()
.. студено ми е, мисля след малко да се увия в одялото с котката ми ии да се "насладя" на Хана Монтана![]()
.. а и се чувствам леко куха от сутринта :Д .. т'ва е от студа сигурно, не знам .. както и да е :Д
отивам да си погледна човечето в пет социелитито и после оставаме само аз, одялото ми, жужа и Хана Монтана :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Разочарована ОТНОВО !!! И пак, и пак повтарям същата грешка да се занимавам с олигофрени. И пак ми се иска да вярвам, че са се променили, но не. Знаех си, че е така. Знаех си, че си е останал същото лайно гадно. Знаех си е мамка му, просто си знаех !
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Не си хаби нервите заради идиоти няма смисъл... аз се отказах. В случая непокизма му е майката. Е... поне така мисля аз деПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
Аз пък отивам да ям!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
FromAutumToAshes знам, ама съм такава, че ми пука прекалено много за всичко, даже и за неща, за които знам, че не си заслужава да ми пука.![]()
Hilary_![]()
Бе то и аз да ти кажа право, ама напсоледък се стремя(едва ли не съм си го наложил като мисияПървоначално написано от Priceless
) да не го правя, щото на повечето хора не им пука, нали се сещаш.. А само мен да ме е грижа за другите, пък да не получавам нищо в замяна... Изобщо не ми харесва така ;/
Еми да, така си е . Трябва да се науча да съм ИЗРОД и да не ми пука![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Е чак изрод... не бих казалОлекотената версия може ..
Просто да кажем, че е най-добре да ти пука за тези, на които на тях им пука за теб. Или поне като видиш, че няма отговор отсреща да спреш оО (олее мн сложно обърках се докато го пиша ц ц
).
Дааа .. обаче има хора, които само се правят, че им пука, разбираш ли ? И аз вече не мога да различавам истината от фалша![]()
Hilary_![]()