- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
учебници учебници![]()
не ми говорете..аз от тоя година имам общо 6 извънкласни занимания само с учене свързанивярно,че повечето са по био и химия,за което поне съм доволна ама иначе
нещо ич не ме блазни мисълта..поне ще си се съберем компанията :P
извънкласни занимания...пуке пуке...добре че е само математика...аааааа и уроци по английски...пуке пуке![]()
скучно ми е![]()
Лошо ми е. Тъпа бира. Мразя я.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Време е да започна промяната.
(Почти) Всичко и (почти) всички ще измета от живота си и ще започна на чисто.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пуу..Изобщо не ми се ходи ..
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ужасно!!!Много съм ядосана на нашите.Направо ... цяла нощ съм ревала и нищо не ми помага да се успокоя.Нито шоколада.Толкова съм разочарована,изкараха си го на мене,защото ги бяха ядосали и двамата.Бях им виновна за всичко.Забраниха ми да излизам защото аз съм се била държала безобразно въпреки че нищо не съм направила!!!Направо не съм ядосана,а съм разстроена и разочарована ...![]()
![]()
Искам навънка със приятелките ми.Ще умра ако си седя у нас нон стоп
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Седя си сега :Д
До сега гледах русалките
и чакам една приятелка да се обади да излезим навънка
да си говорим :Д
вчера 10 часа сме си говорили![]()
леле, а колко съм се смяла с ония индивид :Д
супер е забавен просто :Д![]()
![]()
само дано и днеска да дойде , вчера ме болеше корема от смях :Д![]()
.. сега си гледам Джетикс ииии ми е СУПЕР забавно :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
^ К'во се кефиш и аз гледам Джетикс в момента![]()
По темата:Чудно ми е дали и днес ще ми е яко като вчера?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
даааа, ама дават тая Хана Монтана , дето много не я харесвам :ДПървоначално написано от 3oPuTy
ама е супер изродката :Д
Тъпо ми е за сега... мисля да ида да полегна, че ме заболя кръста![]()
еlsy![]()
Писна ми!!!Имам нужда от родители...а те оправяй се сама...ама ако случайно кривна леко от пътя ще ме направят на гъз...и сега върви изпрати на сестра си колет как да изпратя колет та аз не знам как...да ида да зема кутия ок...да го подредя ок ама нито адреса знам нищо не знам...поне като искат да ме оставят на произвола да го направят а не да ме третират като робот който е немислимо да изпитва чувства...и за който няма нищо друго важно освен това да си изпълнява задълженията в къщи или да зубри по цял ден...казвам на майка си че ми трябва хоби тя ех защо хобито ти не е да четеш книжки и да учиш...
та аз имам напълно отличен успех в училище
какво повече иска...чети учи направи онова направи това а как се чувствам? на кого му пука
самотна ли съм...на кого му пука
искам си при кака...само тя ме разбира
![]()
И на мен не ми харесва ама се надявам скоро да свърши и да пуснат нещо по-интересноПървоначално написано от smiirnoff
И дано да не е оная простащина "Мързел град"
![]()
По темата:Май ще полегна малко,че нещо ми се доспа![]()
Илллл, Мързел град е най - лигавото детско :ДПървоначално написано от 3oPuTy
После мисля , че след Хана Монтана беше Финиас и Фърб :Д![]()
![]()
^ И то ми е малко тъпо заради оная птицечовка![]()
Ама поне по-става от Хана Монтана и Мързел град
Иначе със сигурност от 15:00ч. е Покемон до 16:00
В 16:00 Звездните рейнджъри,после пак Покемон и после Шпионките (освен ако не се бъркам
)
Не,че толкова ги гледам ама като съм пред компа (което е всеки ден до към 19:00ч.) ТВ-то постоянно е пуснато и ги слушам![]()
По темата:Днес се очертава да е един интересен денЩе ходя при най-добрата ми приятелка
После ще взема майчето от работа за да си търси обувки,а аз дънки (въпреки,че съм сигурна,че няма да си намеря такива,каквито искам
),после пак ще ходя до магазина на приятелката ми (жалко,че при нея всички дрехи са за по-възрастни
) .. От там ще ходим да видим програмата за бирения фест
После ще се пошматкаме из Дунавската градина
На края сигурно ще се стоварим на нашето барче ама да видим
![]()
Главата продължава да ме боли, на всичкото отгоре май вдигам температура ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Вземи един Алка Зелцер, лекарството на немските пияници и пак си в джазаПървоначално написано от Priceless
![]()
Малко съм сънен, но като цяло съм добре![]()
Ъъъ, това много помага между другото :ДПървоначално написано от Swingswing
Тия дето са го създали ги признавам![]()
.. таа, сега ми е някво яко, чакам да мине времето, да излезим навънка да се посмея :Д
ама докато излезна ще умра от скука :Д
Тъпо ми е некво ..![]()
Като седя на едно място се чувствам Куха :Д![]()
![]()
![]()
![]()
^^ Абе цяла сутрин си се разхождам с една чаша в ръка![]()
Hilary_![]()
Ами чувствам се съненаОще шом се събудих се сетих, че в най-скоро време трябва да ида да си продам учебниците и да взема някой лев, ми стана зле
Амаа като не помня миналата година кога ходих, ся се чууудя кога беше, за да не ме връщат по сто пъти
Оф така не ми се ходии ..
Иначе днес ще е пълен relax.. нещо не ми се излиза, не искам с никой да се виждам, а искам да си кисна цял ден в нас и да гледам нещо.Не ми се занимава да мисля кво да обличам, па да си оправам косата, па тва, па онова...оффф...
И такам..
Big or small, lies are lies!
Ъпдейт: Току що прочетох трагичната новина за скайпСПАСЕТЕ СКАЙП ОТ ТРАГИЧНА СМЪРТ, МОЛЯ ВИ ! Иначе как, по дяволите, 13-14 годишните хлепетии ще си намират приятели/приятелки?!
![]()
И майка ми току що ми бутна още от онова немското нещо против махмурлук![]()
Hilary_![]()
^ Изяж един сладолед и ще се оправишСладкото неотрализира алкохола,а студеното оправя мозъка
(изпробвано и доказано)
А в по-гадния случай изпии една бираДоказано е,че ако се напиеш с бира и на другия ден (докато си още с махмурлук) изпиеш още една и ти минава (т'ва е на принципа,както с повторната мускулна треска по време на тренировка
)
По темата:Мързи ме беДа става поне 14:30 и да си хващам едно такси и да ходя при кака,че горката сигурно ще полудее там
![]()
Зори, всеки път като видя някой твой пост и си пускам песничката в подписа ти![]()
Иначе това със сладоледа ше го пробвам, като успея да надвия мързела си![]()
Hilary_![]()
Мале Лейзи таун..мислех,че никой друг не е имал нещастието да го гледа..аз покрай братовчед ми съм го изучила перфектно ,както и костенурките нинджа...и песничките им![]()
сега като се замисля ми липсва детството ама много....безгрижен си ,не ти е усложнен живота с училище,свади с разни хора и тем подобни...просто си играеш и те черпят със сладолед
поздравче за Зори специално
http://www.vbox7.com/play:701facb3
![]()
![]()
![]()
![]()