- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Не знам как съм. Трябва да отида до магазина да си взема кисело мляко и после да си сготвя баница, обаче още се излежавам. Искам нещо интересно днес. Брат ми ми пищи за баниците... явно ще трябва да стана.
Вие на хероин ли сте бе?
Старата песен на нов глас :S
.. скучно ми
дразня се на тоя тъп "Американски Дракон"
много е залухав :Д
по - точно тая серия .. невър майнд :Д
.. СУПЕР скучно ми е, днеска ако не я дигна да излезим ще отида до тях и ше я завлека навънкa :Д
..![]()
.. тъпотията много ме ограничава понякога :Д
^_^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Почвам да се сдухвам.
И .. почва да става нещо, което не искам да става, по дяволите !!!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
13:37 часа.
1337 тайм.
.. няма ли да се събуди най - накрая .. ^_^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Опитах да спя, но и това не помогна ;/ Изгубих му смисъла тотално...
Оф ми скучно и тъжно ми е..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Тъпо ми е .. чистих печката и си развалих маникюра![]()
![]()
![]()
Повод да се лакираш на ново![]()
перфектно!![]()
без ПОДПИС ... xD
Оооо даскало... аз съм последна годинакак ще се ШАХМАТИРАМ... от както съм влязъл в даскалото го мисля
![]()
![]()
Аз пък,ся съм в ново даскало .. трябва да направя добро впечетление![]()
Ооо повярвай не искаш да си на мое място.. Идея си нямам къде ще кандидатставм иии ако не ме приемат никъдеНе знам какво ще правя ;/
Ми кога ще го мислиш т'ва бе човек.То не остана време..Ш направиш така, че да влезеш.. няма се излагаме
![]()
![]()
Ооо не ме познаваш... не знаеш колко съм добър в излагацийте :X Еми кога ще го мисля .. Научно казано - Бали мааму![]()
най-вероятно ще си продължавам специалността колкото и да не ми се иска имам едно две други желания ама да видим какво ще стане. Времето ще покаже оО
Пфф колко спокойно го "каза"Аз, че имам още 2 години ме е страх от матурите и после за кандидат-студентски изпити и го мисля от сега как ще ги взимам.. а тии...
![]()
![]()
То като го мислиш много ... се по-трудно става
Ае кво да му мисля бе нали знеш
Живей 1 път но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радва. Граби с шепи, обичай всеки. Края не тежи ако дните ти са леки ! Това ми е като химн..
Иначе какво да ти кажа от какво да ме е страх каквото стане стане.. Времето ще покаже, което зависи от мен ще го направя. Другото "божия" работа xD
Оо знам знам... ама знам, че и да мисля и да не мисля.. не съм сигурна в себе си, че ще ги взема![]()
![]()
Пхахаха .. деня започва отврат естествено.Станала съм от 11 и 30 (
),за да се разкарвам до даскало и да отида да пия кафе някъде навънка и да ям,защото естествено в къщи беше празно. На всичкото отгоре само като й видях какво и пише на скайпа и се отчаях. Може ли да е толкова проста .. чувствам се заменена от някаква ограничена лигла.
После защо съм се била ядосвала .. а мога да я закопая само ако искам .. Напоследък покрай глупостите ми с Лайното не спестявам нищо на никой.Ужасно жестока съм станала обаче never mind .. I like it . ^^
Исках вчера още малко да го погушкам въпреки,че е лайно и ме вбесява 24/7 и пак се опитваше да лъже снощи.
![]()
Както и да е ; Искам просто довечера да си изляза като нормален човек,но естествено незнам дали ще се случи,защото може пак да бъда жестоко за*бана.
.. Какво ли си тровя нервите .. ще се занимавам всеки ден с глупости аз .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!