.
Затворена тема
Страница 31 от 81 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2001
    Супер фен Аватара на Di
    недоразбран
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Тъпо ми е. Сдухано ми е. Имам нужда от ... пф .. От много неща ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ядох пица от подлеза под катедралата и сега в корема ми се води ядрена война.

забавно е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варненска чайка
    Странно е как едни шибани думи, изречени от точния човек могат да те накарат да се разплачеш на момента ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Кефя се.Останах сама вкъщи

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    защо не мога да го имам..защо.. и аз тей
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    < 33
    Ммм добре .. Чакам с нетърпение утре , милото си идва завинаги и няма да ходи повече в София Ще си намери работа тук ииии Тириририририрам
    Actions speaks louder then words .. >.<

Град
    Варненска чайка
    Опитах се да изляза, амаа .. нямам желание, мамка му ..

Hilary_

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    тъпо ми е
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    България
    Ебахти тъпнята .. искам на вън,ама няма с кой.

Повече не мога .. Не издържам наистина ...
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    Пфу ... Чак сам се изненадах от собствения си мързел.. Викаха ме да излизам, ама трябваше да се обръсна. А така ме мързиии :X Пък и нещо нямам желание сякаш

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Такаам днес беше хубав ден (като по чудо)! Станах в 11:30 щото една френдка ме събуди и адски се издразних.. После обаче нещо ми се пооправи настроението. Гледах "Грозната Бети" и в една от последните серии на 2-ри сезон участва един адски сладур и цял ден го търся по гугъл, сега го открих, адски се радвам!! Следобед въпросната френдка дойде у нас, ядохме кроки и си изкарахме мн яко!! С нея винаги се чувствам много добре.. Сега слушам музика и ми е много готино, радвам се на последните дни преди даскало..
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

аз съм толкова мързелив човек
    мързи ме да гледам .. дори ме мързи да си мисля колко много ме мързи :Д
    от мързел едвам се прибрах в нас .. както си бяхме навънка
    що не си останах .. ония пак ме счупи от смях :Д
    утре трябва пак да дойде ^_^
    сегаа ще ям нещо сладко .. тати е взел сладки и некви вафли .. ии и плодове ще ям :Д .. праскови и ябълкии :Д

утрее ше ме дигнат рано да излизаме (12 часа :Д)
    .. невър майнд, поне ще е весело .. иии и да

този сега ако не се сети тука до 2 минути за мене ше го изселя от няъде :Д .. знам къде живее !!

неска ме чукнаха с една ябълка в главата :Д .. ама аз нали съм корава нищо не усетих
    да после ми се смяха естествено :Д ..

Колко е полезно да береш ябълки в тъмното и да се катериш по дървото :Д .. утре ония ако го видя ше го цепна с нещо, ОБЕЩАВАМ МУ :Д

се едно .. отивам да ям :Д

^_^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на babity
    Супер самотно ми е. Липсва ми компания...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Ще цитирам смирнофф и ще кажа,че ме мързи да мисля ,за това колко ме мързи Напоследък съм се разплула и нито ми се излиза,нито ми се говори-ако мога само да спя най-добре ама такива екстри няяма
    и си представете както ме мързи като ме накараха да прекося София,да пазарувам на баба ми колко ми беше кеф,пък после и по други задачи и деня ми отиде
    скарах се сега с майка ми,събудих най-добрата си приятелка без да искам и тя ми се накара как не съм си чула телефона преди 30 минути,когато е звъняла и абе направиха ме на салата
    а за капак онзи ЕРД ,брат ми,който само ако го докопам ще му издърпам ушите яката си седя цял ден на задните части и забрави да звънне въпреки,че обеща Мисли му,ако те докопам тея дни кво ще става простоо

Град
    Варненска чайка
    Не съм спирала да плача ооот ... 20 минути .

Hilary_

Уморена от полустини,интриги и лицемерия ей така се чувствам .. напълно разбита,развалина .. празен човек. Обаче ще се справя все някакси . Продължавам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на vagarious
    Ооф еми тъпо...гладна съм ама няма да ям толкова късно..Нищо не ми се прави в момента Скука..
    Big or small, lies are lies!

Супер фен
    Oooo Smirnoff, недей да спориш с мен за мързел Аз съм пълен виртуоз в това отношение

По темата - уф ддз пак ми е объркано оО Странни мисли нахлуха в главата ми докато чаках баща ми да се махне от pc-то

Град
    България
    Иии отново,поредния скапан ден.Дори не съм сваляла пижаМката .. за кво си говорим . Започвам да си мисля,че никога няма да изляза от нас..като се замисля 2 дена не съм излизала от входната врата на апартамента . Поне утре ще ходя до даскалато .. оох дано видя някой познат,да идем да пием по едно кафе,че ми писна,наистина.Писна ми !!!

Супер фен
    Не е хубаво така Кукумявче, ама никак.. Аз имах един период около седмица не бях излизал от нас оО Няма ти казвам на какво мязах...

Град
    София
    А-у а-у СУПЕР СЪМ! Не съм пушила чадел от 2 дена. Наште заминават за Македония до неделя. Днес се чувствам красива.
    В момента най-голямата дилема в живота ми е кога да събера хора в нас утре, вдругиден или и двата дена. Или да се изляза по София, че отдавна не съм се разхождала в нощния град. Ох, а и не знам кого да викна в нас така че да ми е забавно. Мрън, мрън. Прекрасни проблеми!
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    България
    FromAutumToAshes,знам,че не е хубаво .. ама сякаш съм в някъв период на ''преосмисляне'' на нещата,които ми се случват.Хах голям филм.

Супер фен
    Разбирам те горе/долу то и аз вчера и днес не съм излизал.. Днес ходих си платя и-нета ама то не се брои щото беше спринт за 10 мин от нас до офиса и обратно. Ама не че като изляза цъфтя ... Но ддз сякаш по-добре да изляза от колкото да цикля в нас и да унивам за свършени факти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си