- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Тъпо ми е. Сдухано ми е. Имам нужда от ... пф ..От много неща ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ядох пица от подлеза под катедралата и сега в корема ми се води ядрена война.
забавно е.
Странно е как едни шибани думи, изречени от точния човек могат да те накарат да се разплачеш на момента ...![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
защо не мога да го имам..защо..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз тей
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ммм добре .. Чакам с нетърпение утре , милото си идва завинаги и няма да ходи повече в СофияЩе си намери работа тук ииии
Тириририририрам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Опитах се да изляза, амаа .. нямам желание, мамка му ..
Hilary_![]()
тъпо ми е![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ебахти тъпнята .. искам на вън,ама няма с кой.![]()
Повече не мога .. Не издържам наистина ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пфу ... Чак сам се изненадах от собствения си мързел.. Викаха ме да излизам, ама трябваше да се обръсна. А така ме мързиии :X Пък и нещо нямам желание сякаш![]()
Такаам днес беше хубав ден (като по чудо)! Станах в 11:30 щото една френдка ме събуди и адски се издразних..После обаче нещо ми се пооправи настроението. Гледах "Грозната Бети" и в една от последните серии на 2-ри сезон участва един адски сладур
и цял ден го търся по гугъл, сега го открих, адски се радвам!!
![]()
Следобед въпросната френдка дойде у нас, ядохме кроки
и си изкарахме мн яко!! С нея винаги се чувствам много добре.. Сега слушам музика и ми е много готино, радвам се на последните дни преди даскало..
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
аз съм толкова мързелив човек![]()
мързи ме да гледам .. дори ме мързи да си мисля колко много ме мързи :Д
от мързел едвам се прибрах в нас .. както си бяхме навънка
що не си останах .. ония пак ме счупи от смях :Д
утре трябва пак да дойде ^_^![]()
сегаа ще ям нещо сладко .. тати е взел сладки и некви вафли .. ии и плодове ще ям :Д .. праскови и ябълкии :Д![]()
утрее ше ме дигнат рано да излизаме (12 часа :Д)
.. невър майнд, поне ще е весело .. иии и да![]()
този сега ако не се сети тука до 2 минути за мене ше го изселя от няъде :Д .. знам къде живее !!![]()
неска ме чукнаха с една ябълка в главата :Д .. ама аз нали съм корава нищо не усетих![]()
да после ми се смяха естествено :Д ..
Колко е полезно да береш ябълки в тъмното и да се катериш по дървото :Д .. утре ония ако го видя ше го цепна с нещо, ОБЕЩАВАМ МУ :Д
![]()
се едно .. отивам да ям :Д![]()
^_^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Супер самотно ми е. Липсва ми компания...
Ще цитирам смирнофф и ще кажа,че ме мързи да мисля ,за това колко ме мързиНапоследък съм се разплула и нито ми се излиза,нито ми се говори-ако мога само да спя най-добре
ама такива екстри няяма
![]()
и си представете както ме мързи като ме накараха да прекося София,да пазарувам на баба ми колко ми беше кеф,пък после и по други задачи и деня ми отиде![]()
скарах се сега с майка ми,събудих най-добрата си приятелка без да искам и тя ми се накара как не съм си чула телефона преди 30 минути,когато е звъняла и абе направиха ме на салата![]()
а за капак онзи ЕРД ,брат ми,който само ако го докопам ще му издърпам ушите яката си седя цял ден на задните части и забрави да звънне въпреки,че обещаМисли му,ако те докопам тея дни кво ще става простоо
![]()
Не съм спирала да плача ооот ... 20 минути .
Hilary_![]()
Уморена от полустини,интриги и лицемерия ей така се чувствам .. напълно разбита,развалина .. празен човек.Обаче ще се справя все някакси . Продължавам.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ооф еми тъпо...гладна съм ама няма да ям толкова късно..Нищо не ми се прави в моментаСкука..
![]()
Big or small, lies are lies!
Oooo Smirnoff, недей да спориш с мен за мързелАз съм пълен виртуоз в това отношение
![]()
По темата - уф ддз пак ми е объркано оО Странни мисли нахлуха в главата ми докато чаках баща ми да се махне от pc-то![]()
Иии отново,поредния скапан ден.Дори не съм сваляла пижаМката .. за кво си говорим. Започвам да си мисля,че никога няма да изляза от нас..като се замисля 2 дена не съм излизала от входната врата на апартамента
. Поне утре ще ходя до даскалато .. оох дано видя някой познат,да идем да пием по едно кафе,че ми писна,наистина.Писна ми !!!
Не е хубаво така Кукумявче, ама никак.. Аз имах един период около седмица не бях излизал от нас оО Няма ти казвам на какво мязах...
А-у а-у СУПЕР СЪМ! Не съм пушила чадел от 2 дена. Наште заминават за Македония до неделя. Днес се чувствам красива.
В момента най-голямата дилема в живота ми е кога да събера хора в нас утре, вдругиден или и двата дена. Или да се изляза по София, че отдавна не съм се разхождала в нощния град. Ох, а и не знам кого да викна в нас така че да ми е забавно. Мрън, мрън. Прекрасни проблеми!
Вие на хероин ли сте бе?
FromAutumToAshes,знам,че не е хубаво .. ама сякаш съм в някъв период на ''преосмисляне'' на нещата,които ми се случват.Хах голям филм.
Разбирам те горе/долу то и аз вчера и днес не съм излизал.. Днес ходих си платя и-нета ама то не се брои щото беше спринт за 10 мин от нас до офиса и обратно. Ама не че като изляза цъфтя ... Но ддз сякаш по-добре да изляза от колкото да цикля в нас и да унивам за свършени факти![]()