- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
И ти си прав.Ама и без тва няма с кого да излизам одрязала съм всякви връзки с хората.Пък и вече всички са ми някви антипатични.![]()
Защо това ми е толкова познато ;/ Ама се пак на няколкото дни намира се с кого да се излиза. Колкото за разсейтака xx
Е и аз ако потърся ще намеря с кой да изляза,ама сякаш не искам.Чувствам се странно.Сякаш съм заседнала на едно място и не мога да мръдна![]()
Трябва да намериш пътя... Аз моя сякаш го намерих ама .. да е*ба негоавата лелямного мудно вървя нали се сещаш 3 назад 1 напред :S
Пътя го знам,ама ме е страх да тръгна по негоПървоначално написано от FromAutumToAshes
Оф боже,прекалено странна личност съм. ;д
Миии ясно и аз съм щото пак ти казвам отчасти те разбирам =] гуш .. ако ти става по-леко от мисълта, че има и други странници като тебе xD ^^
Докога ще чакам?Самотна съм,мамка му.От месеци съм с една мисъл,която не ме напуска.Майната му на всичко.. не може ли да съм щастлива?
Благодаря,че прочете отегчителните ми постове.По някъв начин ми помогна ;]]. (ме4ка)Първоначално написано от FromAutumToAshes
.
Не са отегчителни.. Радвам се че съм помогнал, винаги =] Стига да мога
![]()
Ся не знам кво да кажамай много оспамихме
![]()
Вие не се ли взехте вече?
Вие на хероин ли сте бе?
Горе-долу. След 1 ден имам рожден ден и одъртяяявааамставам на цели 20!
А и скоро почвам лекции, а пък хич не ми се почват
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Супер съм!Оздравях, видях се с 2 фр, утре с другите
бях на концерт, всичко е ок
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
К'во ти пука бе, мене ми стана навик да флуудя темите с офф топици![]()
vikipf - к'во да сме направили ? xD
Да се вземете бе пич
Нещо май се харесахте. Не, че намеквам нещо[/quote]
Вие на хероин ли сте бе?
Ааа глей ся в какви работи ме забъркваш![]()
С една дума и двамата си признахте. Айде скайпове, снимки и утре май си намери момичето с кого да излиза.
П.П. Надявам се да сте от еднакви градове.
Романтика. . . почти се посълзих.
Вие на хероин ли сте бе?
Аз нищо не съм си признавал.. ама няма да откажа ако тя иска де![]()
![]()
Мии каквото ти е на сърце и на душа![]()
Имам значително подобрение в настроението и незнам на какво се дължи .. сигурно от нерви започна да ме избива на лигня и грубости .![]()
![]()
Че даже и ми се припуши след 2 години без цигари .. значи смятай опасна е работата в главата ми .
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
изненадващо добре![]()
Що бе аз ли казах нещо![]()