- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Първоначално написано от Aicken
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
убидена и от части разочарована
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Първоначално написано от 3oPuTy
Тя говерешее на меееен![]()
![]()
По темата - оффффффф днес баща ми си остана в насАх как мразя да има някой вкъщи през деня... Блах това ще бъде много тъп ден xS
и аз така...приготвям си,надула съм музиката и пиша с няколко човека по скайпПървоначално написано от Hilary_
![]()
мм моето тъпаче ме събуди рано .. иии току що майка му ми донесе пържени филиики .. и кафенце ахх колко обичам филиики... ии даа. днес мисля да си ходя в нас вече.. 2 дена съм тука...ии да.. вкуснооооооооо![]()
О не обичам да ставам рано, мамка му !!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Искам искам искам....... Искам баща ми да вазира от насМамка му.. И 1 кафенце ако може
edit - един п.п. към 3oPuTy или там както - Аз не спамя, а флуудя има разликаНаучи я, че се излагаш
![]()
Спах 17 часа и вече се чувствам човек!![]()
nicolepcd
Аз съм най - щастливата!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
В ранни зори се чувствах отвратително, сега съм едно щастливо хлапенце.![]()
Баща ми само простотии прави цяяяяяяла сутрин, та се попиках.
Отделно преди тва Глобалчо ме развесели.
Папагала Мишо и той вземаше дейно участие.
ММ пускат мноого хубава музика.
А пък и ако ГО видя, ше имам още една причина да му се ухиля до уши и да СЪМ ухилена до уши през целия ден.![]()
оооо как си хапнах, печени филийки с бекон и кашкавали сега да се размажа пред pc-to и да не мърдам никъде
![]()
тъпо ми е да го еа
след 4 дена даскало ще ни ебат мамата
Глупости.. Даскалото почва Октомври месец. До тогава още съм във ваканция![]()
.. мии добре си се чувствам ^_^
.. сега нагъвам праскови и гледам "малоумно-кретенската" Хана Монтана :Д
ии и чакам по - поспаливите от мен да станат, че да излезим ^_^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Толкова ми е кеф вмомента ,че имам чувството че ако сега експлодирам(от кеф) ще побутам половин софия и чак в чепинци ще осетат взривната вълна :Д:Д:Д И стм щастлив и ми е яко нямам търпение да почна даскало и да почна да учаа да уча да уча.
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Готвя кекс и щях да го забравя. За пореден път една от най-добрите ми приятелки не ми се обажда, като трябваше да се видим до 3ч в центъра. Пфффф и другите ми приятелки не пораснаха да ги пускат да спят у нас като съм сама2 дена ще е пълна тъпня, защото никой няма да се навие да спим в нас.
Вие на хероин ли сте бе?
Ами скучно ми е..уж да стана към 10ч ама даже и тел-а не съм си чулаСегаа незнам какво ще правя, ще си скучая и по-късно изчезвам, ама до тогава...оле мале..
![]()
Big or small, lies are lies!
Направи купон ^^ Ама не като по филмите. Малко събиране с тоя и оня. Без да е преанаселено :Р
По темата - СУууупер спекУмирам от тъпня. И днес май ще си остана в нас оО То не че навън правя нещо по различно от това да стоя и ад мълча ама айде.. Така поне си слушам музичка =]
Оо ти пък ако знаеш колко обичам някой да ми е в къщата.Смисъл повече от 2-3 човека.Леле полудявам.Мразя да ми се пипа навсякъде и после да подреждам..Ауу не не![]()
![]()
Е аз говорех на Вики.
Иначе да и аз много мразя оО Най-мразя да чистя кочината на другите. Особено когато е вкъщи всички са драснали и аз трябва да чистя всичко. Че иначе се пребира майка ми и ям голямото конско![]()
Опа съжалявам тогава.Щото си посочил за горния пост, а той беше моя хаха и за т'ва...![]()
Не бях конкретизирал за кой пост става дума. Ама кво ти пука лаф да има ^^ Че направко откачам в нас :X
Т'ва ми беше замисъла. Смисъл там компанията момичета, някви от випуска, защото ще се виждаме днес с тях, и така. Ама едната половина са "малки", а другите прекалено "готини". Идилия. Ще видя за утре няма ли да организирам по-добре нещата, ама в неделя пак има купон и никой няма да дойде. а и сме в ремонт и трябва предарителна подготовка. Има време ще видим....
Вие на хероин ли сте бе?
Кой ще ходи на скаутски лагер другата седмица?Кой ще бъде със скаути на възраст между 16 и 25 години?Кой ще си изкара супер?
с една дума
а3![]()
![]()
![]()
![]()