- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Аре аре не ми се прави сега ти на срамежлива![]()
![]()
Кукумявче в нас има диня![]()
И у нас има.Черпя те, както вече почерпих някой хора с кафе![]()
А и не се правя на срамежлива..аз СЪМ..
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Да бе да ... Това да го видя няма да го повярвам .. Не ми изглеждаш на срамежлива оО...![]()
Чак изводи си направил..Как разбра, че "не съм"..
![]()
![]()
Имам вътрешно чувство за хората... МНОГО рядко ме подвежда...
![]()
Хмм.. за кво само в нас няма диня
както и да е..любов да има![]()
Е па не ми ли вярваш...
Кукумявче ти пратя на ЛС малко ? xD :P
Вярвам ти естествено..к'во ми пречи да не ти..?!Хем се познаваме, хем сичко точно...що па да не ти вярвам![]()
![]()
![]()
Запознаването най-лесната част бе ти пък ся оО
Само желанеи да има![]()
![]()
Оспамихте темата .![]()
![]()
Днеска се чувствам .. лоша.Иии все още ми се пуши,което е лошо ама като изляза ще си купя цигари и не ми дреме вече .
Освен това времето пак се развали и супер много се ядосах .
Накрая изобщо няма да се оправям и ще си изляза като батал .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пхуу ами пак ми е тъпо нещоНямам никакви новини за най-важния ми човек.. и ми е адски зле! Дразня се също, че в моя град няма никакви свестни обувки
затова сигурно ще кажа на сестра ми да ми донесе някакви от Пловдив..
Ядох пържени картофи и може би това ще ми оправи малко настроението..![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Хах щастлива, бях забравила колко забавен е Попай![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първоначално написано от Assshley
Личи ти....
![]()
Иначе и на мен много ми се пушиииии не съм пушил от 2 дни оО Просто не знам как съм оцелял :X
ми малко ми е гадно,че онзи ден отрязах момче заради страховете си. И сега като се замисля странното на тая история е,че ми е гадно за това,а не че с гаджето ми ще късаме (това и двамата го знаем)Както и да е
Боли ме врата. От 9 часа съм на компютъра с надеждата някой приятел да се навие да излезем, но уви. Днес съм у нас с болки във врата.
ААААААААА полудях бате, не мога да правя 3573489 неща на 1 път тия хора не го ли проумяват оО :X Ще колабирам![]()
До ся бях навън ама пак ми се излизачакам една фр да се обади
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Още час и най-сетне ще изляза..чувството е приятно![]()