- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
И пак ми се провалиха плановете .. и ще си стоя у нас![]()
глупав ден![]()
Болна ,уморена, студено ми е и ще уча .. как е според вас?Не е най-приятното..
Ако си беше позволил, да ми го каже лично, щеше да има нужда от зъболекар.
Виновна,предадена,раздвоен а и още как ли не.Дано поне вечерта мине добре.в което се съмнявам
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
страхотно си изкарах днес...първо старта на деня ми беше доста добър -станах сравнително късно(за мен) ,хапнах сладолед за закуска,поспамихме с брат ми
и излязох да си видя компанията...и тамън решаваме да се помъкнем към кафенцето и кой да видя насреща-жена ми ,с един друг приятел пак от нейния клас и като се разкрещяхме 2те и то беше бурна радост и любов-горките хора,спукахме им тъпанчетата сигурно
![]()
Та сядаме ние и понеже с тях 2мата не се бяхме засичали цяло лято то се почнаха едни истории,едни глупости-не беше истина...Но супер весело си изкарахме.Даже се изненадах колко ми беше приятно с момчето от класа на жена ми,понеже никога не сме си говорили чак толкова свободно..Та опознах го като човек и наистина ми стана симпатичен
Тамън ще имаме повече поводи да си лафиме в даскало и да се засичаме
![]()
Лошото беше,че времето се поразвали и стана хладничко,но поне ни изчака и не ни наваля![]()
Супер съъъмМного ми е весело Днес денят ми беше супер
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Скууууука, в тва дъждовно време никой не ще да мръдне![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Бивам![]()
nicolepcd
I`m proud of myself today (: Държах се точно както трябваше да се държа независимо какво беше вътре в мен . Мисля,че ще се науча да се справям вече .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Damn ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Липсва ми човешка компания. (в момента)
супееееееееееееееееееееее ееРРРРРРРРРРРР и как да съм неска имам РД![]()
остарях с още една годинка ама пъъ ми е супер якоооо
![]()
![]()
имам ден дееен и как ще се напияяяяяя
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:e6b7d634
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
изключително самотен се чувствам с една дума отвратително
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Ами в момента съм се излегнала на леглото на брат ми (което не може да стане ако той е тук), цъкам на лаптопа и се радвам на вечертаСупер ми е
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Кефа се колко много хора се сетиха за мене![]()
и не спира тела да ми звъни и смс и в скайпаааа
еххх колко е било яко да има РД нямам търпение вечерта да дойде лелеле лудия купон ще запомнящ сеее
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ами доста ми е странно и нз как да постъпя, много съм объркана![]()
Ти и той - моя съдба,
Ти и той - пътища два,
Ти и той - радост и страст,
Ти и той - аз между вас ...
![]()
![]()
![]()
Избухвам на тая песен и се кефяТОЙ разбра,че вече е в миналото ми и че сега сърцето ми принадлежи на друг
![]()
![]()
Както и да е ... Спи ми се и не ми се пишеУтре ще обяснявам
![]()
Лека,мека и розовка на всички![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Леко объркан, с болки в очите и в главата... Какъв по-добър старт на деня?
Честит рожден ден на Slawi92![]()
адски зле.. след 3 дни ще го видя и това направо ме побърква![]()
Много съм объркана.
За не знам кой път се убеждавам, че НЕ напразно е казано "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне"![]()
И спря да се върти за миг земята..
Прекрасно съм, нищо, че главата ме боли. Цяла нощ на коч парти с момчетата от моя випуск и нараво съм толкова уморена. Толкова не съм се смяла от дни. Супер беше. Отивам да се къпя, че още ме мързи и ще излизам по магазините. Дано си харесам нещо днес.
Вие на хероин ли сте бе?