- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Чувствам се като една предателка спрямо приятелките ми а доколкото с любовта се чувствам също така гадно, защото не знам дали въобще ще потръгне![]()
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
чувствам се зле, искам да е при мен, да го гушна, да му кажа някои неща, които до сега не можах.. едва ли някога ще стане така, както аз искам..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Първоначално написано от GossipGirl89
По темата:Имам 30 минути да се оправя и да изляза,а не знам как ще стане тоя номер![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
сдухано
-.-
Пфф биха ни 3:0Какъв късмет имаха самооооо :@ особено втория гейм.. Щях да разбия телевизора
Все още сънена, на дивана... ходи ми се на плаж, но няма време. ;/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
гаднооо времеее ...![]()
![]()
![]()
иначе хъх никакво не ми е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Скука ми е.
Нямам с кого да си говоря.
ЧУВСТВАМ СЕ ПЕРФЕКТНООО![]()
най - накрая си взех Конвърските, които исках и сега съм на 77-то небе :Д
супер весело ми е, лигаво ми е :Д ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
объркано влюбена.. в момента...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Честит рожден ден и на GossipGirl89!
Ужас...FromAutumToAshes, добре че не се занимаваш с футбол като мен, щото щеше да се ядосваш двойно. То Полша с късмет ни биха, ама моите отбори падат, дори когато късметът е на тяхна страна... Тея Левски пак ги смазват Локо сф...Тотнъм отново си губят преднината срещу Манчестър...Добре, че си купих маратонки, та не съм толкова бесен...
Супеееееер... припомних си якото ми филмче и момчетатаааа![]()
еlsy![]()
Тъпо .. пие ми се кока-кола,ама тряа се преобличам,че да ида до магазина.Ах как ме мързи![]()
Скучно ми ееееееееееееееееее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тъпо ми е нещо...![]()
nicolepcd
Ами аз сега се прибраах, беш ми що-годе забавно, ама можеше и по-добре да е.Мм..сега ще измисл какво да правя(не че имам голям избор,но..).. абе скукаа...![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
![]()
![]()
гушках си го .. ;//
:P Добра вечер . Вече се чувствам по - добре .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Затъпявам бавно, но сигурно... Здух ми е
![]()
Студено ми е(отново), скука ми е, ама поне за първи път от седмици не ми е самотно и отчаяно.
Нещо с твърде малко хора си пиша по Скайп и ми е странно едно такова.![]()
Спи ми се, но не искам да спаА също чакам един човек да влезе в скайп
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
изнервена и недоспала..
Първо станах в 7 без 15 за тъпите уроци по химия,а си легнах към 1 без нещо и не знам как стигнах без да заспя по пътя или направо докато ходяЗа капак си опропастих деня във висене в Младост-и по-точно спане у баба,без да ми дадат грам работа въпреки,че ме бяха извикали да помагам
И докато спя пак пропуснах да се запозная със съседите,които разбираш ли,точно тогава са решили да минат..абе шемет съм и това е
![]()
Пък от уте до понеделник вечер няма да имам нет,че ще се свързваме към нов доставчик и ще прекарват кабели и всичко наново,та свалям филми и музика да не откача![]()
криво ми е.някой сака ли да ме гушка?
The blood that binds us ..till death unites us