- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
азз азз ...Първоначално написано от Lincheto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: ахх тука с един стар съфорумник (който вече не пише тука ;д) си пишем .. днеска взе, че се присети за мен ..иначе бивам ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
адски объркана отново пфф
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
тупци- тупци- тупци
Писна мииииии. Не искам повечее![]()
Ра-цай-цай-цайПървоначално написано от w0sh
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
дразни ме..![]()
Първоначално написано от Hilary_
тц...аз имах доброто желание да се гушкам ти ми се хилиш тука.. :Д![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Абеее .. добре съм май. Малко филмирана, ама .. ще се оправя. Пък и Той ми обеща !!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Адската снимка имаш.Първоначално написано от Priceless
![]()
По темата:
Чувствам се so nice .Даже не мога да повярвам ..Спи ми се ама не мискам да си лягам .. ама май ще го направя,защото и без това е баси скуката апък и на Него само му пада нета. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
прероден
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Батееее ... СОРИ,че не ти писахОБИЧАМ ТЕ,ДИВАНЕЕЕ ... !!!
![]()
![]()
![]()
По темата:Пияна съмСпи ми се
На всичкото отгоре аз лично преебах всичко
... Нищо!До 26-ти има още 13 дена
Ще си наваксам!!!Като за капак един приятел ме доведе до 30-тото небе
,а и аз самата яко избухнах и така ...
Лека,мека и розовка на всички ... !!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Размишлявам дали вече е време да започна да чета произведенията по литература, които ни дадоха да четем през лятото...Лош 9 клас...
вече ми се спи супер много и ще лягам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ебаси кефъъъъъът, спечелих 1 долар на покер и сега мисля да увелича печалбите. Дори да го изгубя, пак няма да съм загубил нищо реално![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като си помисля,че на 21 и 22 няма да учим ми става по-леко на душата....4 почивни дни заедно след началото на оня ад ще ни дойдат мноооого добре-или поне на мен![]()
пак ми се спи,щото легнах в 1 и станах преди 30на минути,ама ще пием след малко кафе с бати и ще се разсъня![]()
Че изгарям знаеш това така е.
Че те няма, няма те и това е.
Но сърцето плаче за тебе,
пари във мене,
няма те и това е.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Имам някакво много хубаво предчувствие за днес.. Или по-точно за тази вечер![]()
Иначе не знам с какви думи да опиша как се чувствам.. От няколко дни не съм спирала музиката и не съм сваляла усмивката.![]()
Почти бях забравила това чувство и какво може да ти причини![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Спи ми се и съм гладнааа. Ядат ми се форнети .. ама НЯЯЯМА.Оооф .. днеска искам да си прекарам целия ден в леглото. Изобщо не ми се ходи никъде, нищо не ми се прави. И времето е едно отвратително гадно.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Доволна съм ,защото си оправих всичко в стаята
Недоволна съм ,защото се събудих в 7 без 20.
Доволна съм ,защото съм на рожден ден
Недоволна съм ,защото утре е понеделник ,новата учебна седмица започва![]()
ПЕРФЕКТНО !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
жужета трябва да ходя на фризьора дано майка ми не е забравила да говори с въпросната госпожа-фризьорката
![]()