- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Пуши ми се.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не съм спала. Супер разлигавено ми е.![]()
Ще ходя в болницата да видя дядо, престраших се, така да се каже.![]()
В новото училище ще е ... кхъм, интересно. Мноооооого интересно.![]()
Пише ми се с някой, ама няма никой, пък срещата ми е отложена чак за 14.![]()
И на мен малко ми се спиДнес поне ще излизам с две фр
Но трябва да си оправя бюрото и да намеря място за новите учебници...уфф не искам да идва 15ти
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Супер щастлива съм ^^
..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Щях да съм перфектно, ако училището не хлопаше на вратата...Поне ще има кино на 15ти![]()
Мии незнам.Нек'во тъпо ми е.Днес уж нямаше да мърдам на никъде, ама ще изляза за час-два.Скучно ми е и като се сетя, че само още един ден ще си спя до късно..
Не искам да почваме, не искам, защото знам какво ме очаква, не искам, не искам, не искааааамм...
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Повтаря се същата история от преди няколко години. Да се надяваме само, че изходът от ситуацията няма да е същият.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Оооотивам да се обличам, гримирам и суетя.Отвратително ми се доспа, ама ше изтрая деня, кво да правя.
![]()
ИзтрезняхНаспах се
Гладна съм (ама няма да ям,защото ме мързи да си направя нещо)
Избухва ми се и ме е страх да си погледна телефона,защото има едно клипче с кофти качество (дори не знам дали се вижда нещо на него заради светлината),на което денсим с едни приятели
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мисля, че ме тресе един здрав ПМС днеска.
Hilary_![]()
Самотно ми е ;/
А, точно тва чаках! Уговорката ми се ПРОВАЛИ!
Аз съм отвратително себично същество, но се чувствам добре, че постъпих така кофти! Сега ще мога цял ден да си се разхождам по пижама из нас и евентуално да се наспя.![]()
амии сега се събуждам .. малко ми е заспало амааа трябва да се управям, защото ще ходим на Спрайт феста ..иначе не ми се мисли за 15.. ахх не им завиждам на малките пикли ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре съм, имам настроение за един хубав Sprite Fest, ама с това време нещо не знам дали ще е като други години.
Сега отивам да се изкъпя, че докато се оправя и изляза ще стане 5часа.
Вие на хероин ли сте бе?
била съм .. вече не съм ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
ии като съм била не съм се мислила за нещо повече от останалите, нито съм се отваряла на всеки ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мразя я !!![]()
Hilary_![]()
Малко по- добре от вчера, но пак на същата вълна. Докато не се изясним няма да ми мине явно![]()
От време на време ме стисва сдух и... изпадам в някакви мини кризички, но освен това ми е приятно апатично.
няма да излизаме понеже едната нямала да излиза и предполагам и другите и те..![]()
мии .. пак съм си щастлива :Д ..
сега се прибрах
болят ме краката :Д
ии сега ще правя кекс, че много ми се е дояло, а мама малко я мързи :Д
ама аз ще си го направя, пък тя там нещо друго ще готви![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Оф, и мен и мен....Първоначално написано от Priceless
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last