- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Не мисля,че по-зле мога да бъда, но да не казвам голяма дума.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изживявам 2007а наново ;/ ... Не питайте![]()
амиии чувствам се прекрасноо, перфектно, щастлива съм .. уникално се чувствам ^^
.. сега малко ще изчакам да ми се зареди телефона, ще погледам един филм и ще лягам, че утрее трябва да спя цял ден
щото в близките няколко месеца ще спя по 6 часа Макс :Д
както и да е .. отивам да си гледам филма
лека нощ на всички ^^![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
мм'кейПървоначално написано от FromAutumToAshes
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Такаммм ... От час и нещо говоря по телефоните и се уговарям с компанията за утреИмаме празник на града и ще ходим да видим що за кретени ще пеят тази година
Май Графа щял да бъде там и се притеснявам да не ми се отще да пия бира
Е поне няма да е поредната чалгарка
,а и като седнем някъде до Дунава и няма да чуваме (надявам се)
Само не ми е ясно на другия ден как ще стана за даскало амааа айде
Дано поне не ме карат да ходим на диско,че ще си пропусна последния "първи учебен ден"
![]()
Оффф разсъних се,а ме мързи да се оправям и да излизам ... Май днес ще си стоя вкъщи ... Дано поне да намеря нещо интересно за гледане,че не знам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
добре.
от една страна.
от друга съм самотна,кофти ми е.
имам нужда от мъж,пък!
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
тия дни не съм се спирала, имам нужда от почивка ;д иначе ''моя'' преди малко замина ''при приятели''.. кой го знае кво ще прави там, ама все тая, така и така нищо не мога да направя по въпроса, няма кво да се тормозяпък и честно казано не е като да съм се побъркала по него, тъй че всичко е ОК ;д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Реве ми се кат знам ква дата сме утре![]()
nicolepcd
Пу, да се таковам. Някой имаше рожден ден днес и не мога да си спомня кой беше. Цял ден ще си бия главата по този въпрос.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сънена ,но трябва да тръгвам на даскало :С
Не искам беееееееееееееееееееееее , не ми се хоооодиииии![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пак изфърчам по задачки,после съм на гости на жената-обещала е да ми сготви и да отпразнуваме РДто й на патерички,след това сигурно ще долитам до нас,за да чакам тея от нета да ни свързват към новия доставчик и така...
за утре-хем ми се ходи,хем не съвсем защото всичко започва от начало и 9 месеца няма да се наспивам като хоратаПък и от 16ти ми почва английския и съм ужасена-нова група,пак непознати пфф мразя като съм различна смяна от моите шматки и не сме заедно
![]()
Боли ме тиквата.Снощи имаше страхотен купон и аз,разбира се,прекалих с пиенето отново.И не само аз деНо определено беше жестоко!Никога няма да забравя как изпратихме лято 2009.Тъжно,но истина.От утре започва отново мъката,но и Скайп сериала"Изтрещели рано сутрин" с участието на 10з клас от НТБГ.
Колко сме горди обаче!!! Айде лек ден,хора!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
в момента се чувствам буквално като парцал..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
мн ми е зле в момента
ГОСПОДИ ТОЙ Е ПСИХОПАТ... СЪБУДИ МЕ В 8, А НАЙ-НАКРАЯ ОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО ДНИ УСПЯХ ДА ЗАСПЯ(към 4 някъде :Х) и до сега сме скитали из квартала![]()
![]()
СУПЕР съм! Отивам ей сега да си купя кецове и дрешки. Ще се видя с една от най-добрите си приятелки, а не съм я виждала цяла ваканцията. Само трябва да изчакам да дойде баща ми с парите. Ще закъснея за срещата, затова трябва да се обадя, ама след малко. С малко късмет ще изляза след час, а ще се прибера утре вечерта : )))))) А дано да се навият някви хора от випуск и да отидем заедно махмурлии на 15ти.![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ми всъщност никак добре... най вероятно ще се разделям с приятелката си , станах рано (а мразя да ставам рано) утре почваме даскало... и пак трябва да ставам рано, сега трябваше да съм навън ама някой хора са много "сериозни"... и така![]()
Събудиха ме![]()
Последния ден,в който можех да спя до късно и ме събудиха в 8:20ч.![]()
Добре,че после отново заспах ама пак станах значително рано
Нооо нищоВажното е,че днес ще си избухнем много здраво с компанията
![]()
Оф само се чудя до 15:30ч. к'во ще правяМай ще отида да си взема ботите,които си харесах
![]()
Айде лек ден на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айде и баща ми ме пре*бава. Целият свят. Абе пффффф...
Вече не съм ядосана. Отивам да хапна, докато чакам някои хора да се довлекат до нас.
Айде супер съм. : )))))
Вие на хероин ли сте бе?
Мдаа...отново прецакана![]()
Ох, писна ми.Може ли да не разбират от дума и да не прояват малко съобразителност и с останалите по дяволите?????
Имах планове за деня ми, но всичко се обърка и кое кога ще правя и как ще смогна, един Господ знае.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
изнервена съм ..![]()
![]()
![]()
Дано като изляза малко на вън да ми се оправи настроението ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
даа, Денят започна малко кухо :Д
.. исках да си се наспя за последно, ама СЕСТРА МИ за какво по дяволите излезна в 8.30![]()
събудих се от задушливата миризма на тъпия дезодорант и там някъв парфюм .. за к'во трябва да се пръска в стаята .. аз там да се задушавам![]()
.. както и да е, мислех, че пак ще заспя, НО който пие 3 литра вода и сок преди да се легне ... едва ли ще остане в леглото за дълго :Д
ии телефона ми нямаше батерия, а исках да заспя на музика, щото бях сама и ме беше страх :Д .. даа, ама кабела на зарядното едвам стига до леглото ми и трябваше да легна на другата страна, дето не ми е удобно :Д .. както и да е .. 1 час слушах музика, ама станах, щото се видя, че няма да заспя пак ..
.. ии сега гледам телевизия и се дразня на онова тъпо кретенче, което вече ми бърка в здравето .. ццц, т'ва същество няма ли си гадже или приятели бе :Д .. к'во само седи и се прави на интересно :Д![]()
.. невър майнд, аз след малко влизам да се къпя ии да се оправям .. и дано си легна по - рано от 1-2, да мога да се наспя :Д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Апф, най-тъпия ден от годината! Утре почваме даскало, не искам и да си помислям..![]()
И пак си имаме нов класен, пак го смениха! Е, омръзна ми!![]()
![]()
Иначе днес и аз мислех да си поспя до по-късно, като за последно, но плановете ми за пореден път бяха провалени и ме събудиха в 9:00!Що за несправедливост..
Сега смятам цял ден да отсана пред комапа или тв-то и да се намързелувам, като за последно (не че цяло лято не правя това).![]()
Една приятелка има рд ама утре ще се видим по-обстойно и ще идем някъде на кафенце да си поприказваме, щото днес ми е най-прецакания ден и не ми се излиза от вкъщи.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
аа умирам от смях като ви чета глупостите![]()
не се изказвай неподготвен,прасе