- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Ооо екстра мина,както и очаквах!Толкова много ми липсваха всички направо ... Само че не си се ходи утре на даскало имам ужасна програма.Бяхме на кафенце със класа ми и предималко се прибрах сега ще изляза със момичетата от квартала и ще се видим за малко.Леле цяло лято прекарах със тях и беше неземно,просто не знам как ще оцеля без тях през годинатаХубавото,че сега като съм 10 клас вече (
) няя да имам часове до 19 часа,а до 18:10 най-късно
![]()
![]()
Парти !!! Айде хора аз ще ходя да посрещна учебната година със чаша джин в ръка (
) и се е видяло,че и утре сутринта ще има главоболие.
Лек ден!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
хааах до обяд беше адската тъпня ..![]()
после отидохме на кафе с моите шматки .. айде после малко на пазар ии сега съм скапана ама пак излизам след има няма половин час ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ще отркивам сезона на кънкитееее довечера *текат лигите*![]()
Ами нарочно закъснях с 20мин, но в двора още не бяха почналис 3 момичета влязохме в стаята и чакахме да дойдат другите. Днес не ме отвратиха толкова, може би щото не съм ги виждала отдавна. Но утре сигурно ще ме нервят
И утре вече се почва с ранното ставане
Офф искам ваканция..
Както и да е![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мина добре . Седнахме си на кафенце изпихме по няколко текили ии така .Исках за малко да си изкарам от главата всички глупости обаче не успях . ;// Апък и Той постоянно ми беше пред очите . Сдух ;// Сега трябва да отида да си купя някоя тетрадка поне да имам къде да пиша като за начало ии чантичка нова. (: Ии довечера дано да направим едно кафенце пак,че иначе ще откача. Пфф не мога да повярвам,че утре съм до 7 и 10 . ;;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Баси смотаните зайциКое от кое по-грозно и по-мутирало
Поне бързо свърши всичко и в 11:30ч. бях в кафенето
Оказа се,че приятелката ми не е на смяна,но въпреки това останах до 16:00ч.
Е в крайна сметка и с нея се видях и дори й се оплаках,защото всички ме бъзикат с колегата й
Хммм сега мисля да легна за час-час и половина,после да се изкъпя и айде пак при нея
П.П.Бате,мерси за СМС-четоБичам те!!! (мечкиии)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Къде е това хубаво кафе да мина след работа?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
^ В Силистра![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Уее, изкуфяхм здравонЕма такава покъртвация
ОБИЧАМ ГИ!!!![]()
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Егати и тъпия 15ти септември ;д .. и ся съм ''заек''![]()
Омръзна ми все аз всичко да правя, и на края все аз да съм виновна и наранена![]()
![]()
![]()
оф а днес щях да пия бира ...Мдааа всичко, което има шанс да се прецака то непременно ще се прецака(Както е казал един умен човечец) Ц ц ц...
П.С. Кукумявче сменяй ника на "Зайкиня" не "Кукумявка"![]()
Днеска беше добре, ама да видим утре кво ще е..
Все пак ще тръгна с нагласата за нещо по-добро от миналата годинаЩото ако очаквам идиотски изпълнения - само това ще виждам
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Само да не се стига до операция. Всичко друго ще го преживея - само операция не искам, мамка му ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Спи ми се. Изморителен, но хубав ден. Утре ще е още по-тежко...
Вие на хероин ли сте бе?
И мен взе да ми се доспива. Май до половин час ще съм в леглото да гледам Господари на ефира или sex and the cityАко не заспа дотогава.
Айде да заминавам за София вече.
На квартирка, на меда.
Уморена и с главоболЛягам си да се наспинкам.Добре ,че утре е половин ден у-ще ,защото се нуждая от почивка.
Уморена и с главоболЛягам си да се наспинкам.Добре ,че утре е половин ден у-ще ,защото се нуждая от почивка.
Търся някой да танцува танго с мен![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз ще съм Ал Пачино.Първоначално написано от LadyDi