- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Еми .. малко се успах за първия ми ден в училище, ама .. добре, че даскалите са ми свикнали, че на никого не му направи впечатление. Иначе имах чувството,че тоя ден беше 582347853 часа .. толкова бавно се влачеха часовете.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чувствам се глупаво![]()
Ще сядам след малко да си науча там за два-три часа и лягам да спя.. Днес направо ми се разглобиха краката от ходене...![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от w0sh
Така е ^^ Напълно съм съгласен :Р
По темата - мии отидох до даскало и ме замъкнаха на кафеслед това отидохме в един от класа и се снабдих с нови слушалки
че сутринта поради "съненост" си разбих старите
В рейса на прибиране някакво момиченце ме заглеждаше
Стана ми много АРНО на душата
иии сега ще видим какво ще правя после . С 1 дума яко ми е
![]()
![]()
Глупаво и объркано..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Хах якооо![]()
Бях на даскало от 07:30 до 09:00Даскалките решиха,че днес няма смисъл да ни държат в практиката,защото по програма имахме само инструктаж,а и тъпия агар-агар беше свършил
![]()
От 09:10 до 15:20 стоях в кафенето при един приятелЕййй цял ден той и още 2 момчета ме базикаха
На края усещам как ще плъзнат слухове,че ходя с него
![]()
Хммм сега се чудя къде си оставих ластичетата за плитките,защото мисля довечера като отида да му направя 30-тина опашки (ако въобще успея да ги прикрепя към косата му де)
![]()
Е поне ми беше много весело днесЛигавене на макс!Настроение на макс! ... Като за капак и с шефа му се базикахме много яко
Той ме трови ... Аз го тровя ... После двамата тровим другите ...
![]()
Пффф айде отивам да поспя 2 часа,че в 18:00ч. най-късно трябва пак да съм в барчето
Едит:Юли,честита нова регистрация и тоя път гледай да не отнесеш пак някой банн!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чуствам се толкова божествено.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
След днескашния ден в даскало се отчаях.....![]()
To be yourself is all that you can do...
Ох супер злеГърлото ме боли, имам хрема, вдигам температура.. Супер отпаднало ми е ...
![]()
Нервя се .. как може толкова бързо да забравя '' приятелка '' , хах заек![]()
като цяло ми е скучно, безлично, нервно ...![]()
п.с. с малки изключения ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Днеска на даскало беше г/д добре. Трябва да свикна![]()
Иначе ми е добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пфф гладна![]()
Отделно уморена.
Но тоя глад ме убива![]()
![]()
Абсолютно точно! Правя си супер кеф в училище, вече 8 години пълна безотговорност! Човек да се чуди как винаги завършвам със среден успех над 5...Иначе, освен че съм в супер яко настроение, заради най-добрата си приятелка, съм и замислен... Ебати нещото... Талантът ми е в математиката, жъна най-много успехи в езиците, страстта ми е медицината...А в моето училище в 12 клас не се учат двата предмета за медицина, химия и биология...Първоначално написано от w0sh
...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Върнах се от даскало с надута глава още първия ден .Ебахти простутиите. ;// На всичкото отгоре в момента се занимавам с адските глупости ии единственото,което искам е той да се прибере (чудя се къде е
) ии да си пишем и малко релакс и да си легна . ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
fuck love .. 3 години заедно, вече нищо не остана .. охххх![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
гадно... в безизходица...
Както в последните...няколко дни.. а в някои отношения и години.
тез в тва училище веднага ни почнаха ама нищо мн съм превъзбуденамама и тати са на рожден ден утре в 9 сутринта тръгват за морето и ще се върнат във вторник а аз от събота съм на скаутски лагер добре бе не е ли хубав животът
![]()
![]()
нещо с жена ми сме се филмирали много с едни говеда (индивиди от мъжки пол )ама е забавно де
пък и брат си намерих
![]()
Ех, да имаше кво да ме разсее малко, че ми е толко шибано...![]()
nicolepcd
Гледай мач.Първоначално написано от elsy
По темата - развълнуван - ако Барца не бият, зле нема да е. Не че нещо против тях, ама съм го заложил 1Х. Форца Интернационале!
ах хтия залагания са много зарибяващи ..Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
![]()
![]()
а мача не мога да го гледам да му се невиди ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
[quote="TheBlueAvalanche"]Гледай мач.Първоначално написано от elsy
quote]
Мачовете са ми интересни само на живо![]()
он: Все още си ми е тъпня...![]()
nicolepcd
Ами горе-долу... Боли ме коремчето малкоиначе не се оплаквам
От утре почвам лекции ама мисля да не ходя първия ден
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
тъпо...как може да се чувствам...![]()
![]()
![]()
ама ко да се прави...
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...