- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Хахахха по яко не може да ми бъде... Арсенал падат ама якоооо хахаха няма такъв смях![]()
![]()
![]()
![]()
Я, я, момиче, интересуващо се от футбол. Бре, че чудеса стават днес. Току-виж ми излязло точен 4-2 на Щутгарт и Рейнджърс. И какво, и залози ли правиш? Брей, да му се не знае...Интересен свят....Ама аз залагам с виртуални париПървоначално написано от Hilary_
Ще бият! Писах го 0-5Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Ще си намокрят фланелките повече от очакването, ама ще пречукат белгийците (пу да му се не види, тея все бързи и яки негри, от де се развъдиха толкова) А ако си фен на Тотнъм, ще е чест за мен да се запозная с теб! Ще си третият такъв жив в България, който срещам (след мен).
Ем няма да е 0 5 щото вече 2 1нооо както и да е хъх
По темата - изумен съм, как може да има толкоав прости хора![]()
Е, не, не съм толко прост, макар да го писах 0-5Първоначално написано от FromAutumToAshes
Просто мислех, че Арсенал ще си излеят цялата злоба от двете незаслужени загуби върху Стандарт. Ама г-н Мангала не мисли така
Пък и пак печеля, стига Арсенал да победят.
По темата - кефя се, че печеля доста мачове...до момента![]()
Тъпо ми е, безразлично ми е, шибано ми е и ме боли главата, пък.
Този път имам добър запас от бири, и сега ако ми свърши алкохола нз :X ще призная, че съм алкохолик. И се чудя дали въоб. да лягам тази нощ или направо утре към обяд![]()
PS: http://www.youtube.com/watch?v=-QYbI...eature=related
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Интересувам се, но не особено .. по - малко от всичко ..Първоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
Иначе не не залагам .. но имах честта преди години да вляза в един Еврофутбол и мога да ти кажа, че се уплаших ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се прецакан, ядосан, без кеф и те така...
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
Първоначално написано от Hilary_
Е как така, аз като влязох, беше толкова уютно. Жената не ме пита имам ли 18, просто си ми прие фиша
Сигурно си попаднала на момент, в който е имало губещи мъже, а?
По темата - за 10 минути всички мачове ми се преобърнаха, познах само от 3 от 8, при това без точен резултат.![]()
Е как така, аз като влязох, беше толкова уютно.
да бее много уютно .. ако си момиче още повече .. (ако ме разбра ;д )
Жената не ме пита имам ли 18, просто си ми прие фиша![]()
а такааа ...![]()
![]()
Сигурно си попаднала на момент, в който е имало губещи мъже, а?
мм не само .. бяха се зомбирали буквално ..![]()
![]()
ии да не забравяме гробната тишина каже ли някой нещо преди да е свършил мача (освен някоя псувня .. ;д) са му налетели веднага ..
![]()
отчайващо беше ...![]()
Priceless .. <3
Ся говорите за футбол после ш минете и на др топки![]()
п.т:много съм добре![]()
хЪх не позна ..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
Priceless .. <3
Hilary_, аз затова си обичам държавата - всичко можеш да видиш. В кварталния Еврофутбол като се гледа мач, всеки трябва да даде своето експертно мнение и е шумно, все едно си на стадиона. Доколкото за уюта - еми не вонеше толкова на алкохол и цигари, най-малкото. Това, заедно с компанията, направи за мен уют. И да не беше момиче, зависи от представата на човек за уют.
Kukumqvka, какви топки, аз от яд останах без топки...
По темата : Отчаян заради мачовете, мисля да си лягам, че как ще се става в 6, и идея си нямам...
абе като ви казвам,слушайте ме пък като не искате ..ваш проблем.На сила хубост не става ;д
по темата:болят ме пришките и май пак зе да ме цепи глава![]()
Бре, бре, сватовнически умения ли подушвам?Първоначално написано от Kukumqvka
П.С. Отново прочетох "болят ме прАшките"![]()
Хехе от далече ли се подушват тия умения ..
И защо отново ?
ии пак п.т:Вече ме боли главата,наистина![]()
Супер ми е умряло и изморено .. ;// И Него го няма незнам къде е ама няма да му направя кефа да му се обадя колкото и да ми се иска да се прибере ..Смятам да хапна още нещо ии да лягам след малко,че се чувствам премазана . :х
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Яко ми е ... Яко ми е ... Яко ми е ...
Само не знам утре как ще стана за даскало и как ще стоя до 14:05ч. при условие,че за 2 дена съм стояла до 11:00ч. (че няма и толкова)
Пффф,както и да е ... Лягам си,защото утре може да не стана,а и искам да спра да мисля за него ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Притеснен![]()
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Пишат ми 2 :X o.O
чусвтвам се пиян, дрее ми на куро за всичко
П.П.: кур за динамо киев![]()
Готова за училище, мамка му !!! Само дето има оше около 40 минути докато трябва да тръгвам, така че мааалко се страхувам да не заспя пак.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Уху,почивен денДнес ще поизлезна малко с една приятелка ,а после сядам да уча,че имам след седмица входно а не съм пипвала цяло лято
![]()
Иначе толко се кефя,че си легнах пак в 1,че...толко ми липсваше като знам как миналите дни ме караха да лягам в 11,за да съм имала 7 часа сън понеИ това при положение,че съм 2ра смяна
![]()
Сега ще хапна и трябва да си доизкусоря курсовата по биология,че компа е за поправка и мама ме чака мен да си доработя и да го дава на чичо за няколко дена![]()