.
Затворена тема
Страница 55 от 81 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2001

Град
    .........
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Още ми е лигаво оО отивам да си изхабя лигавнята в cs-a докато реша дали ще ходя на даскало утре и отивам да спя :Р лека вечер на всички
    поне един на който да му е лигаво...браво...а за cs-а евала....тая игра никога няма да остарее ...ади бб и от мен че аз няма как да оттарва даскалото утре...
    You're falling.
    You're screaming.
    You're stuck in the same old nightmare.
    He's lying.
    You're crying.
    There's nothing left to salvage.

LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от chefo9309
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Още ми е лигаво оО отивам да си изхабя лигавнята в cs-a докато реша дали ще ходя на даскало утре и отивам да спя :Р лека вечер на всички
    поне един на който да му е лигаво...браво...а за cs-а евала....тая игра никога няма да остарее
    аа чшш..и на мен ми е лигаво,ама не го показвам

п.т:Не ми се спи,а трябва да лягам

оф имам чуството че съм супер спряла и задръстена и няма на кой да се оплача защото бф-ту си е легнала а приятеля ми .. де да знам неискам да му се убеснявам кво ми е като дори няма прричина за да съм такава :d чуствам се гадно тва е ужасна седмица !! неделя имам рд а приятеля ми заминава тогава да учи в друг град ;[[ насичкото утгоре неска бях на кафе с бившата му която още го харесва и още от тогава ми е забило а и той ми пише бавно в скайп и няма с кой да си пиша в скайп :х и така !!! не че някой ще го прочете но траяше да си го кажа !! ;D

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    гадно ми е

Цитирай Първоначално написано от iashxui
    оф имам чуството че съм супер спряла и задръстена и няма на кой да се оплача защото бф-ту си е легнала а приятеля ми .. де да знам неискам да му се убеснявам кво ми е като дори няма прричина за да съм такава :d чуствам се гадно тва е ужасна седмица !! неделя имам рд а приятеля ми заминава тогава да учи в друг град ;[[ наси1кото утгоре неска бях на кафе с бившата му която още го харесва и още от тогава ми е забило а и той ми пише бавно в скайп и няма с кой да си пиша в скайп :х и така !!! не че някой ще го прочете но траяше да си го кажа !! ;D
    Аз го прочетох споко. И аз съм имала такива моменти. (:
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Целуна ме ...
    Дръпнах се ...
    Стана ми готино (по време на кратката целувка де) ...
    От друга страна ми е куцо ...
    Аххх утре само да стане 13:30ч. и да се видим ... Искам поне за някои неща да говоря с него ... Не за мен,не за него,не за нас,а за останалите ...
    Е поне се отказах ОКОНЧАТЕЛНО да ходя на 26-ти на Р.Д. ... Не искам да виждам бившия и т'ва е ... Той е в миналото и т'ва е ...
    Ще видим с тоя к'во ще стане ... Не искам връзка Не искам и да сме само приятели Искам да си споделяме всичко,както става напоследък и да сме в (долу-горе) същите отношения,както сега ...
    Няма значение - к'вот стане,т'ва ще е ...
    Лека,мека и розовка на всички,че утре съм на даскало
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Седя си и гледам умно компьтъра на работа....чувствам се тъпо....влбена съм до уши в колега, но надали нещата ще се получат някога
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен
    мии не знам кво искам.. нито съм влюбена, нито искам да късам с него; нито получавам това, което искам от връзката, нито пък ми е гадно с него, даже ми е приятно.. мии не знам кво искам
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Изморен от тежкия ден...По дяволите, след малко повече от 4 часа трябва да ставам...Поне Левски и ЦСКА играха добре и се представиха достойно, евалата им...

Като цял свят.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Искаммм цигара !
    А косата ми е тооолкова яка. Ако бях момче, щях да се изнасиля.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен
    Това беше най-тежката нощ в живота ми След като успях да заспя някъде към 3 имах ужасяващо гаден кошмар Последваха към още 2 3 безсънни часа, след което отново съм заспал. Но за кратко Към 6 се събъдух отново защото котката гонеше нещо което беше влязло в стаята. Цъкам лампата и гледам една голяма миризливка кацнала на телевизора около 15 минути се борих и с нея, и после пак опитах да поспя но без никакъв ефект. И сега просто не издържах повече и седнах на компа. Добре че поне днес няма да ходя на даскало, че щеше да ми се е*е майката

Сега станах .. ии пак едвам едвам . ;// Добре,че сега има 4 почивни,че още след първите два дена ми писна това даскало карай,че съм 2ра смяна.До някаква степен съм разочерована след снощи.Сякаш пак омекнах,но си личеше,че съм Го накарала да се чувства виновен и бая се беше постреснал щом не повдигаше темата първия 1 час . Иначе се хвана на лъжата за това кой ми е казал .. Незнам незнам .. ще видим какво ще става по нататъка,само знам,че повече няма аз да съм добрата и каквото повикало такова се обадило! Доказвам го през последния 1 месец и се гордея със себе си . Охххххх хич не ми се ходи на даскало вееееееввевевев ;[[[ Проваля всичко това тъпо училище . хахах
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Бясна съм ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Преди малко се прибрах от даскалоо ии по-тъпа и объркана програма не можаха да ми дадът. Адски разочарована съм.Обърквация голяма.Сега цяла година ще ходя като муха без глава из целия град.К'во е т'ва нещо бе?????? Оф и ми е скукаа иии .. абе много е зле положението. Иде ми да ги гръмна всичките нищожни индивиди.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф ... Ма*ка му ... Тоя човек не мога да го разбера
    От 2 дена се държи все едно не ме познава,когато отида да пия кафе при него,а вечер като излезем се държи по-добре и от преди ...
    Имам чувството,че само като изпие някой друга бира или водка може да се отпусне и да си каже всичко,което мисли
    Пффф супер ме обърква това му държание Не е нормално просто Никога не се е държал така,а сега ... На всичкото отгоре всички ни бъзикат ... Имам чувството,че момчетата от компанията знаят нещо,което аз не знам (или не искам да повярвам )
    Честно казано съм много объркана Постоянно мисля за нещата от снощи ... За нещата,които си казахме ... За нещата,които направи ...
    Не знам как ще реагирам ако той или някой друг потвърди притесненията ми (ако мога да ги нарека притеснения де) ...

И след всички тия "размисли и страсти" (както обича да казва една позната ) как може да се чувствам
    Гадно ми е,защото усещам как губя един добър приятел ... Човек,който за седмица ми показа една своя страна,която не бях виждала никога за тия 5-6 години,от както го познавам ...

Като за капак и бати не съм го засичала от почти седмица и ми е мъчно

Оффф днес определено не ми е ден Дано довечера поне да успеем да поговорим и да се изясним,защото ми е адски гадно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Болна съм пак да му е*** ******* писна ми , иде ми да отида да се завра някъде в миша дупка с тая хрема , де бял свят да не ме вижда и да си хлипам и сополивя на спокойствие само и червеите ще се изпокрият от мен!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Апф емиии ... тъпо ми е сега.
    На всичкото отгоре утре ше разбера - ще се мре ли или не
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

тъпо и гадно преминаващо в агресия... обичам да мразя...

Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Болна съм пак да му е*** ******* писна ми , иде ми да отида да се завра някъде в миша дупка с тая хрема , де бял свят да не ме вижда и да си хлипам и сополивя на спокойствие само и червеите ще се изпокрият от мен!!
    Ела заедно ще цадим цифки И аз съм настинал, да му...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Спи ми се ужасно много. Трябваше да стана в 5 и 30 заради тия тъпи лекции А като се сетя, че до Четвъртък ще ставам в толкова и направо ми се реве...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    мотивиран съмд а спстявам пари от заплта и след 2 години да отида в ибиза.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

миии малко ми е тъжно..някво тъкова ..изпълнена с мечти,които не бива да сбъдвам за да не страдам после
    абее.. сложна работа

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Заспало. Добре, че след час ще излизам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си