- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
поне един на който да му е лигаво...браво...а за cs-а евала....тая игра никога няма да остарееПървоначално написано от FromAutumToAshes
...ади бб и от мен че аз няма как да оттарва даскалото утре...
![]()
![]()
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
аа чшш..и на мен ми е лигаво,ама не го показвамПървоначално написано от chefo9309
![]()
п.т:Не ми се спи,а трябва да лягам![]()
оф имам чуството че съм супер спряла и задръстена и няма на кой да се оплача защото бф-ту си е легнала а приятеля ми .. де да знам неискам да му се убеснявам кво ми е като дори няма прричина за да съм такава :d чуствам се гадно тва е ужасна седмица !! неделя имам рд а приятеля ми заминава тогава да учи в друг град ;[[насичкото утгоре неска бях на кафе с бившата му която още го харесва
и още от тогава ми е забило а и той ми пише бавно в скайп и няма с кой да си пиша в скайп :х и така !!! не че някой ще го прочете но траяше да си го кажа !! ;D
![]()
Аз го прочетох споко. И аз съм имала такива моменти. (:Първоначално написано от iashxui
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Целуна ме ...
Дръпнах се ...
Стана ми готино (по време на кратката целувка де) ...
От друга страна ми е куцо ...
Аххх утре само да стане 13:30ч. и да се видим ... Искам поне за някои неща да говоря с него ... Не за мен,не за него,не за нас,а за останалите ...
Е поне се отказах ОКОНЧАТЕЛНО да ходя на 26-ти на Р.Д. ... Не искам да виждам бившия и т'ва е ... Той е в миналото и т'ва е ...
Ще видим с тоя к'во ще стане ... Не искам връзкаНе искам и да сме само приятели
Искам да си споделяме всичко,както става напоследък и да сме в (долу-горе) същите отношения,както сега ...
Няма значение - к'вот стане,т'ва ще е ...
Лека,мека и розовка на всички,че утре съм на даскало![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Седя си и гледам умно компьтъра на работа....чувствам се тъпо....влбена съм до уши в колега, но надали нещата ще се получат някога![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
мии не знам кво искам.. нито съм влюбена, нито искам да късам с него; нито получавам това, което искам от връзката, нито пък ми е гадно с него, даже ми е приятно.. мии не знам кво искам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изморен от тежкия ден...По дяволите, след малко повече от 4 часа трябва да ставам...Поне Левски и ЦСКА играха добре и се представиха достойно, евалата им...
Като цял свят.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Искаммм цигара !![]()
А косата ми е тооолкова яка. Ако бях момче, щях да се изнасиля.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това беше най-тежката нощ в живота миСлед като успях да заспя някъде към 3 имах ужасяващо гаден кошмар
Последваха към още 2 3 безсънни часа, след което отново съм заспал. Но за кратко Към 6 се събъдух отново защото котката гонеше нещо което беше влязло в стаята. Цъкам лампата и гледам една голяма миризливка кацнала на телевизора
около 15 минути се борих и с нея, и после пак опитах да поспя но без никакъв ефект. И сега просто не издържах повече и седнах на компа. Добре че поне днес няма да ходя на даскало, че щеше да ми се е*е майката
Сега станах .. ии пак едвам едвам . ;// Добре,че сега има 4 почивни,че още след първите два дена ми писна това даскало карай,че съм 2ра смяна.До някаква степен съм разочерована след снощи.Сякаш пак омекнах,но си личеше,че съм Го накарала да се чувства виновен и бая се беше постреснал щом не повдигаше темата първия 1 час . Иначе се хвана на лъжата за това кой ми е казал ..Незнам незнам .. ще видим какво ще става по нататъка,само знам,че повече няма аз да съм добрата и каквото повикало такова се обадило!
Доказвам го през последния 1 месец и се гордея със себе си .
Охххххх хич не ми се ходи на даскало вееееееввевевев ;[[[ Проваля всичко това тъпо училище . хахах
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бясна съм ...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Преди малко се прибрах от даскалоо ии по-тъпа и объркана програма не можаха да ми дадът.![]()
![]()
Адски разочарована съм.Обърквация голяма.Сега цяла година ще ходя като муха без глава из целия град.К'во е т'ва нещо бе??????
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф и ми е скукаа иии .. абе много е зле положението.
![]()
![]()
Иде ми да ги гръмна всичките нищожни индивиди.
![]()
Big or small, lies are lies!
Уморена
Оффф ... Ма*ка му ... Тоя човек не мога да го разбера
От 2 дена се държи все едно не ме познава,когато отида да пия кафе при него,а вечер като излезем се държи по-добре и от преди ...
Имам чувството,че само като изпие някой друга бира или водка може да се отпусне и да си каже всичко,което мисли![]()
Пффф супер ме обърква това му държаниеНе е нормално просто
Никога не се е държал така,а сега ... На всичкото отгоре всички ни бъзикат ... Имам чувството,че момчетата от компанията знаят нещо,което аз не знам (или не искам да повярвам
)
![]()
Честно казано съм много обърканаПостоянно мисля за нещата от снощи ... За нещата,които си казахме ... За нещата,които направи ...
Не знам как ще реагирам ако той или някой друг потвърди притесненията ми (ако мога да ги нарека притеснения де) ...
И след всички тия "размисли и страсти" (както обича да казва една позната
) как може да се чувствам
![]()
Гадно ми е,защото усещам как губя един добър приятел ... Човек,който за седмица ми показа една своя страна,която не бях виждала никога за тия 5-6 години,от както го познавам ...
Като за капак и бати не съм го засичала от почти седмица и ми е мъчно
Оффф днес определено не ми е денДано довечера поне да успеем да поговорим и да се изясним,защото ми е адски гадно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Болна съм пак да му е*** ******* писна ми , иде ми да отида да се завра някъде в миша дупка с тая хрема , де бял свят да не ме вижда и да си хлипам и сополивя на спокойствие само и червеите ще се изпокрият от мен!!![]()
![]()
Апф емиии ... тъпо ми е сега.![]()
На всичкото отгоре утре ше разбера - ще се мре ли или не![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ела заедно ще цадим цифкиПървоначално написано от BlackWings
И аз съм настинал, да му...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Спи ми се ужасно много. Трябваше да стана в 5 и 30 заради тия тъпи лекцииА като се сетя, че до Четвъртък ще ставам в толкова и направо ми се реве...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
мотивиран съмд а спстявам пари от заплта и след 2 години да отида в ибиза.
миии малко ми е тъжно..някво тъкова ..изпълнена с мечти,които не бива да сбъдвам за да не страдам после![]()
абее..сложна работа
Заспало. Добре, че след час ще излизам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.