- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol.6
Оф ебахти шибания ден днеска.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Отивам в барчето след 10 минутки и довечера мисля да говоря с онова диване,защото нямам намерение да се гледаме на криво заради нещата,с които ни базикат през последната седмица![]()
Бате,мерси за съветите(отново
) Бичам те!И до утре *мечкиии*
А на останалите желая луда вечер(все пак е петък
![]()
*оправям се и избухвам на песничката от подписа ми![]()
![]()
*
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо така ми стана тъпичко ? А бях в готино настроение. Като гледам май моята петъчна вечер няма да е много луда![]()
Мисля, че ще умра след малко. Лелее .. колко ме боли само ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ходи ми се на парти, ама немам пари.
Пък днеска Димас е в ПиАр.
САД
мега жадеин съм
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Тъпо ми е![]()
Pz.Eminem - Beautiful![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
ОФ ! Защо днеска всичко ми се проваля ?!?!![]()
Hilary_![]()
Гладна съм,неска нищо не съм яла .. ии пак ще си стоя у нас и ще гледам Бтв.Колко обичайно![]()
Аре идвай да гледаме 2мата и аз съм сам в нас![]()
И аз така. Само че ще гледам Нова.Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
Hilary_![]()
Хипер щастлива съмБаси готния ден.Искам да е все така.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Леле супер празното ми е :X ... Умирам от тъпня и ми е криво и здухано сякаш оО и а не знам кво ми е ама ми е гаднои няма кой да ме гушне
![]()
Кво гледате тези БТВ и Нова, гледайте нещо забавно - или Фокс Лайф, или си дръпнете някоя убийствена комедия.
По темата : Животът е страхотен. Ама май от футбола днес си счупих малкия пръст на лявата ръка...7 часа и все още не мога да го свия...
Яко ми ееАма не знам до кога
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Оххх .. добре, че е жена ми да ми се оправи малко настроението.Лелееее .. колко сме подли само
![]()
Hilary_![]()
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
така е като не знае как да си опази "гадженцата" ..
и после ше ми говори, че е по .. хааах да ама неее ...![]()
![]()
![]()
п.с. кой е като нас а ??![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тъп ден както всички други.Обичайното всеки ден .От сутринта започнал с глупости и вечерта вероятно ще завърши с глупости .. ;// Искам да Го гушкам и след днескащните глупости и след вчерашните и след тея от 1 година .. трябва да си преодолея това желание.
Порееедната тъпа вечер ще е .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Малко объркана. Готино ми е, че имаме малко почивка, през която ще се занимавам с нещо разпускащо, и зле защото не съм сигурна дали харесвам един нов от класа ми.![]()
![]()
![]()
Малко странно се чувствам, чесно казано.. Three Days Grace - Last to know.. pz (music)![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Пууу , най сетне другар по душаПървоначално написано от MetalZone
![]()
^![]()
Копвам го от нета, това отговаря точно на настроението ми:
# Защо никой не ми се обажда?;
# Защо никой не; праща едно писмо, SMS или някакво друго съобщение?
# Защо ми се обаждат само тогава, когато мога да им бъда полезен, да им свърша нещо?;
# Как не се намери някой, който да ми се обади ей така, без повод, просто да излезем; да се видим; да купонясаме заедно с него и старите му приятели или за каквото и да е?;
# Само аз ли мога да съм "винаги готов" за срещи, да зарежа и работата си и задълженията си, когато и да ми се обадят? Само аз ли поставям на първо място нашето приятелство?;
# Толкова ли съм им омръзнал, неприятен, досаден и т.н. на всички? Та не ми се обаждат.;
# А защо тогава не ми го кажат директно, да не седя сега и да си мисля защо съм изпаднал в такова униние и забрава?
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Спи ми сеееееееее![]()
![]()
nicolepcd
Общува ми се с нови хора.